Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-3 Άνετη επικράτηση με χατ – τρικ Σταματάκου

Αν και κατάφερε να σταθεί αρκετά καλά μέσα στο παιχνίδι η Ακαδημία Ιστιαίας τελικά ηττήθηκε με 0-3 μέσα στην έδρα της από τον Απόλλωνα Ερέτριας, με το Σταματάκο να χει και πάλι μεγάλα κέφια και να σημειώνει χατ – τρικ. Η ομάδα την Ιστιαίας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μια Ερέτρια που είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, που εκτός των γκολ του Σταματάκου δεν σημείωσε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Δαμάσκου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρκετά νωρίς μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Σταματάκος με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 28’ και πάλι ο Σταματάκος πήρε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή και αφού πέρασε σχεδόν και τον τερματοφύλακα με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα του Απόλλωνα. Στο 35’ η Ακαδημία έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Χρήστος Ανέστης με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον αντίπαλο. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 73’ και πάλι ο Σταματάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος σε ανατροπή μέσα στην περιοχή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Κάμπαξης με βοηθούς τους Καμπούρη και Μπούρικα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ (Βογιατζής): Δαμάσκος, Αφένδρας, Καλαμπόκας, Παπανδρέου, Γλύκος (74’ Γαβριήλ), Μισισρλής, Κουκούρας, Σιάνος, Μπερμπεράι, Ανέστης, Κρυσταλόγιαννης (46’ Λεκοσιώτης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Κουτλούμπασης): Σακκής, Λιατίφης, Βλάχος (74’ Μώρος), Ψαριάννος, Φουρμούζης, Ευγενίου, Μπασινάς, Παριανός, Τόρα, Σταματάκος, Ρούσσος (76’ Ρουμπής)

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

1' : Σέντρα από δεξιά, κεφαλιά πάσα του Βλάχου στο Χασάνδρα, αυτός εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαντά.
23': Λάθος της άμυνας του Λήλαντα, η μπάλα έρχεται στο Σαρρή που από το ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει άουτ.
30': Ο Ζαχαριάς βγάζει πλάγια αριστερά στον Αγραφιώτη, ο οποίος κάνει δυνατό σουτ για να στείλει την μπάλα άουτ.
34': Ο Καραντάκης δέχτηκε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και ενώ οι αμυντικοί του Λήλαντα τραβήχτηκαν για off-side, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.
40': Σέντρα του Σαρρή, παραλίγο αυτογκόλ από λάθος διώξιμο του αμυντικού.
47': 1-1. Ο Αγραφιώτης δέχτηκε την μπάλα στην περιοχή του Παντριαδικού μετά από κόντρα και πλάσαρε εύστοχα 1-1.
55': Ο Αγραφιώτης και πάλι βρέθηκε απέναντι στον Τσάμαρη μετά από μεταβίβαση του Παπίλα και ψύχραιμα έκανε το 1-2.
63': Κεφαλιά πάσα του Μπόκαρη, προβολή του Γιαννουκάκου, διώχνουν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
71': Λάθος του Τσάμαρη, ο Κατσικαβάλης αδράνησε και πλάσαρε άουτ.
85': 2-2. Ο Σκριβάνος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Σιαράπη και ισοφαρίζει για την ομάδα της Τριάδας.
91': Ολική ανατροπή.3-2. Ο Μπόκαρης σχεδόν μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκριβάνου.
Η μπάλα πέρασε τη γραμμή παρά το διώξιμο των αμυντικών, ο Α' βοηθός Πασχαλίδης κατευθύνθηκε στη σέντρα και η ομάδα της Τριάδας από την κόλαση στον παράδεισο. 

Τριάδα (Μπιρσίμης): Τσάμαρης, Κουνής, Κεχαγιάς, Μπόκαρης, Σταύρου (Καραμπέτσος), Σαρρής, Χασάνδρας (Γραμματικός), Καραντάκης, Βλάχος (Σιαράπης) Σκριβάνος, Γιαννουκάκος, Τσώκος, Γκρινιάρης, Σιαράπης, Ευαγγελινός, Γραμματικός, Καραμπέτσος, Παπακωνσταντίνου.

Λήλας Βασιλικού (Καρβέλης): Μαντάς, Κατσικαβάλης, Ρουμπής, Κουτσαυλής, Σιμιτζής, Γούναρης, Παπίλας, Ρωμανός, Χαλιώτης (αποβλ. 72'), Αγραφιώτης, Ζαχαρίας, Μαμουλαίος, Τρίκκας, Αλεξίου, Γιάνναλος, Ντρέκης, Τζανής, Ντούνας.

Διαιτητές: Λάμπρου (Πασχαλίδης, Μητρολιός)


















Εφυγε από την ζωή ενώ ετοιμαζόταν να πάει στο γήπεδο για τον αγώνα Ταμυναϊκός- Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου.



Το Σαββάτο το μεσημέρι 30 Νοεμβρίου κι ενώ ετοιμαζόταν να πάει να δει την αγαπημένη του ομάδα τον Ταμυναϊκό έφυγε από την ζωή η σημαία της ομάδας από το 1958 Θανάσης Παπανικολάου σε ηλικία 73 ετών.
Από το 1958 που ιδρύθηκε η ομάδα μέχρι το 1969 πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν ποδοσφαιριστής. Από το 1979 μέχρι το 1987 ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Ταμυναϊκού από την θέση του Γενικού αρχηγού, αργότερα του Προέδρου και στην συνέχεια του μέλλους του ΔΣ του συλλόγου. Δεν έλειψε ποτέ από τις εκδηλώσεις της αγαπημένης του ομάδας μέχρι σήμερα. Η μοναδική του απουσία σημειώθηκε σήμερα που έγυγε από κοντά μας.
Πριν την έναρξη του αγώνα του Ταμυναϊκού με τον Ευβοϊκό κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής εν μέσω χειροκροτημάτων από όλο το γήπεδο.
Ολη η Ταμυναϊκή οικογένεια θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό του και εκφράζει τα συληπητήρια στην οικογένεια του .












Σημαντικό τρίποντο για τον Ταμυναϊκό μέσα στο Αλιβέρι. 1-0 τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου

Σε έναν αγώνα με λίγες φάσεις ο Ταμυναϊκός κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Ευβοϊκό Αγ, Νικολάου με 1-0 στο Τσαρπάλειο Δημοτικό γήπεδο.
Από την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν την προτοβουλία των κινήσεων πίεσαν τους φιλοξενούμενους, είχαν καλές στιγμές στον 16' με κεφαλιά του Αργύρη και στο 33' σε πλασέ του Καρατζά που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Οικονομίδης, ενώ κατάφεραν στο 45' με πλασέ του Σταμέλου να ανοίξουν το σκορ 1-0. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο εκτός από μια άστοχη προσπάθεια στο 32'.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του Ταμυναϊκού έπεσε με αποτέλεσμα ο Ευβοϊκός να ισοροπήσει το παιχνίδι χωρίς όμως να γίνει απειλητικός. Είχε δυο σουτ στο 49' με τον Τρίκκα και στο 56' με τον Κοτρώτσιο άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πέρνουν την νίκη με 1-0.
Άριστη η διαιτησία του κ Παπακωσταντίνου και των βοηθών του κ Παππά καιΜούντριχα.

















ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΛΟΥΦΑΣ:"ΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η Α ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ" (ΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ)



Ο κος Κώστας Γκαλούφας είναι ο Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών και είναι επί 9 χρόνια στο πλευρό της ομάδας ως ο παλαιότερος στην Διοίκηση .
Είναι πατέρας 2 παιδιών και όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ηρακλή Ψαχνών και έχει πάρα πολύ μεγάλο μερίδιο για την άνοδο της ομάδας στην Β Εθνική από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο κος Γκαλούφας σήμερα το απόγευμα φιλοξενήθηκε στα μικρόφωνα του Έυριπος 90 από τους Δημοσιογράφους Γιώργο Νικολάου και Στάυρο Τσούρα.

Ο κος Γκαλούφας έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη κάτι το οποίο δεν συνηθίζει να κάνει αφού είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και αποφέυγει την δημοσιότητα για όσους τον γνωρίζουν.

Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ" του Ηρακλή Ψαχνών γιατί αυτός είναι ο τίτλος που ταιριάζει στον κο Γκαλούφα ξεκίνησε την αναφορά του στον Ηρακλή από το αυριανό παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα με τον βαθμό δυσκολίας που του αναλογεί.
"Θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα όπως και οι άλλες ομάδες αν υπάρξει αναδιάρθρωση μεσούσης της περιόδου" συνέχισε ο κος Γκαλούφας,
ενώ σε ερώτηση των κων Τσούρα και Νικολάου για το πως ο Ηρακλής Ψαχνών βρέθηκε στην Β Εθνική είπε χαρακτηριστικά:
"Κερδίσαμε το πρωτάθλημα από το Α τοπικό νικώντας την Κύμη και με την παρότρυνση του κου Στούπα μπήκα μπροστά και συνεχίσαμε μαζί.
Βρεθήκαμε στην Δ Εθνική και από εκεί στην Γ και με υπερβάσεις βρεθήκαμε στην Football League.
Συνεχίζουμε με υποερβάσεις και η Β Εθνική είναι ταβάνι για τον Ηρακλή παρόλα αυτά όμως δεν ξέρουμε που θα καταλήξουμε και φυσικά δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε αφού όσο κοντά είναι η Α Εθνική τόσο κοντά είναι και το Α τοπικό"
Σε ερώτηση που έγινε στον κο Γαλούφα για πτωτική πορεία του Ηρακλή Ψαχνών ο ίδιος απάντησε πως ναι όντως υπάρχει πρόβλημα αυτή την στιγμή,
πρόβλημα το οποίο εστιάζεται κυρίως στα Ψαχνά σε κλειστές άμυνες.
Αντιθέτως ο Ηρακλής όπως εξήγησε αποδίδει καλύτερα και δημιουργεί περισσότερες φάσεις εκτός έδρας που ανοίγονται οι αντίπαλοι...
Δύσκολο εγχείρημα με 20 νέους ποδοσφαιριστές εξήγησε ο κος Γκαλούφας πως είναι η φετεινή δραστηριότητα του Ηρακλή Ψαχνών ενώ δεν παρέλλειψε πικραμένος να σημειώσει ότι αν ο Ηρακλής δεν καταφέρει να συμμετάσχει στα play off θα θεωρηθεί αποτυχημένος από τον κόσμο του ..κάτι το οποίο είναι λάθος...
"Στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό μπήκαμε μέσα 2.400 ευρώ και κόψαμε 260 εισητήρια" συνέχισε ο κος Γκαλούφας θέλοντας να αναδείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Διοίκηση της ομάδας ενώ όσον αφορά τον κόσμο του Ηρακλή συνέχισε λέγοντας την πικρή αλήθεια:
"Ο Ηρακλής έχει μόνιμο κόσμο και μεγάλης σχετικά ηλικίας..Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την κατάσταση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο"

Στο φλέγων θέμα του Γιώργου Λάμπρου στάθηκε αρκετά ο κος Γκαλούφας αφού και οι ερωτήσεις ήταν πολλές και τα μηνύματα που ερχόντουσαν στον σταθμό ήταν αρκετά.
"Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η νίκη με 3-1 επί της Βέροιας δεν ήταν του κου Λάμπρου αλλά της ομάδας" τόνισε ο κος Γκαλούφας ενώ οσων αφορά για τον ίδιο τον κο Λάμπρου ο κος Γκαλούφας είπε:
"Πρόκειται για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο για τον οποίο είχαμε καλές συστάσεις αλλά δεν τον γνωρίζαμε.
Συνεργαστήκαμε μαζί του αλλά δυστυχώς κατά την θητεία του αποδείχτηκε ότι η ομάδα μετά το 60 δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.
Με την σύμφωνη γνώμη των γιατρών και της Διοίκησης αποφασίσαμε να διακόψουμε την συνεργασία για το καλό της ομάδας και αυτό ειναι όλο"

Σε ερώτηση που έγινε στον Γενικό Αρχηγό του Ηρακλή για δηλώσεις του Προέδρου κου Στούπα στον σταθμό 9.65 ο κος Γκαλούφας παραδέχθηκε πως η Διοίκηση αποφάσισε να περάσει σε στάση πληρωμών των ποδοσφαιριστών εάν δεν υπάρξει βελτίωση καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο να εξταστούν εκ νέου οι συνεργασίες με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές.


Πολλά ήταν τα μηνύματα τα οποία έφταναν στον σταθμό και ζητούσαν απαντήσεις για το παχνίδι με την Παναχαική και τον κύριο Λάμπρου και ο κος Γκαλούφας έδωσε τις απαντήσεις.
Όσων αφορά το παιχνίδι με την Παναχαική ο Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή υποστήριξε πως ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μέχρι το 65 η Παναχαική δεν υπήρχε στο γήπεδο και με μία και μοναδική φάση στο 82 πήρε μία άδικη νίκη.Αυτό δεν σημαίνει όμως τίποτα όπως συνέχισε αφού και η Παναχαική άλλα και όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι έμπειρες και δύσκολες ομάδες.

"Το να είσαι οπαδός του Ηρακλή και να γκρινιάζεις γιατί η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει την Πανχαική ή την Λάρισα ή και εγώ δεν ξέρω ποιον εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω" συνέχισε..

Ο κος Γκαλούφας αναφέρθηκε και στο θέμα το οποίο παρουσιάσαμε και εμείς με το μήνυμα στο facebook το οποίο ανέφερε "να βγάλετε καρκίνο όσοι σκεφτήκατε να αλλάξετε και αλλάξατε το σήμα του Ηρακλή" υποστηρίζοντας ότι ακριβώς δημοσίευσαμε,
ότι δηλαδή έγινε άρση απορρήτου και η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του Εισαγγελέα και της Δικαιοσύνης.
Ενώ για την αλλαγή στο λογότυπο ο κος Γκαλούφας κατέθεσε τα αυονόητα,ότι δηλαδή ο Ηρακλής Ψαχνών δεν είναι η πρώτη ομάδα που βάζει χορηγό στον σήμα της και τόσος ντόρος είναι ανούσιος.
Ο κος Γκαλούφας μίλησε για όλους και για όλα και συνέχισε μιλώντας για το βοηθητικό γήπεδο το οποίο όπως μας πληροφόρησε θα παραδοθεί αν όχι την εβδομάδα που μπαίνει την επόμενη,
ενώ μιλώντας για τον Δήμο συμπλήρωσε πως ο Δήμος είναι στο πλευρό της ομάδας και τον ευχαριστεί.
Ερώτηση έγινε και για όλους τους προπονητές που πέρασαν από τον Ηρακλή και ο κος Γκαλούφας δήλωσε:

" Ο κος Βαζάκας ήταν ένας προπονητής ο οποίος πέρασε ένα κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα το οποίο όμως με τις μεταγραφές του δεν κατάφερε να δικαιολογήσει"
Ενώ όσων αφορά τον κο Φοιρό είπε χαρακτηριστικά"
O κος Φοιρός είναι ένας κύριος με κ κεφαλαίο και ένας φοβερός κόουτς ο οποίος πέρασε από τα Ψαχνά"
"Πολύ καλός προπονητής αλλά ήρθε σε λάθος timing" είπε ο κος Γκαλούφας για τον κο Παντέλη ενώ για τον κο Πριόνα μίλησε επίσης με καλά λόγια λέγοντας πως είναι ένας καλός προπονητής και ποτέ δεν ξέρεις αν ξαναεπιστρέψει κάποτε στον Ηρακλή"
Όσων αφορά τους δημοσιογράφους ο Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών είπε χαρακτηριστικά:
"Παρεξηγήσαμε την φιλία με την δουλειά και κάποιοι δημοσιογράφοι ενοχλήθηκαν με την "φυγή" του κου Λάμπρου είτε γιατί με κάποιους ήταν φίλος είτε επειδή κάποιοι έχασαν τις πηγές τους"
"Εμείς θέλουμε να έχουμε και Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές και Ευβοιώτες τεχνικούς κάτι τέτοιο όμως είναι δύκολο αφού πάνω από όλα είναι η ομάδα και το καλό της" συνέχισε..
Επιστρέφοντας στο θέμα των δημοσιογράφων ο κος Γκαλούφας συνέχισε λέγοντας"
"Yπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι μπέρδεψαν τις καταστάσεις και μετά την λύση του Συμβολαίου με τον κο Λάμπρου ξεκίνησαν να λένε διάφορα και να κατηγορούν την Διοίκηση του Ηρακλή για την επιλογή του κου Γράφα,ενώ δεν παρέλλειψαν να κάνουν υποδείξεις για τις θέσεις που παίζουν οι ποδοσφαιριστές και άλλα πολλά.
Εχουμε χάσει τα μέτρα και τα σταθμά"
"Παίζουν αυτοί που πρέπει να παίξουν (συνέχισε ο κος Γκαλούφας) και αν ήταν αλλιώς δεν θα φέρναμε ούτε τον Τσιμότζι ούτε τον Οχάτζα να πληρώνουμε 50.000 ευρώ ενοίκια για όλους όσους μένουν εδώ.Θα παίζαμε με ντόπιους"

Ο κος Γκαλούφας αναφέρθηκε και στην Διοίκηση της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών αποτελείται από 13 άμμισθους ανθρώπους οι οποίοι τρέχουν όλη την ημέρα για την ομάδα,
ενώ για την ίδια την ομάδα είπε πως ο Ηρακλής κτατάσσεται στις 5 πιο υγιείς οικονομικά ομάδες της
Β Εθνικής.
Για το θέμα του Λίοση το οποίο ερωτήθη ο κος Γκαλούφας εξήγησε πως ο ποδοσφαιριστής έκανε προσφυγή διότι δεν δεχόταν 1000 ευρώ όταν λύθηκε το συμβόλαιό του αλλά ζητούσε περισσότερα και εκ του αποτελέσματος ύστερα από δικαστική απόφαση βρέθηκε να οφείλει 300 ευρώ στην ομάδα.

Ο Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή αναφέρθηκε και στα κακώς κείμενα τα οποία συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με φιλάθλους οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα και όπως ο ίδιος είπε σύντομα θα αναρτηθεί στην είσοδο του γηπέδου λίστα με 10-12 ανεπιθύμητους οι οποίοι δημιουργούν επανειλημμένως πρόβλημα στην ομάδα.
Τέλος ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε και στις ακαδημίες της ΠΑΕ,λέγοντας πως όλο αυτό αποτελεί ένα όνειρο ζωής,να βγάλουν δηλαδή οι ακαδημίες ποδοσφαιριστές ικανούς να παίξουν στον Ηρακλή.
Όπως είπε φέτος η ομάδα ανέβασε ήδη δύο παιδιά και έχει ως σκοπό να ανεβάσει άλλα τέσσερα μέχρι το καλοκαίρι.
Ενώ για τον Τάκη τον Σπυρόπουλο (προπονητή ακαδημιών) μίλησε με τα καλύτερα λόγια αποκαλώντας τον "Καλό επιστήμονα στο είδος του"
Κλεινοντας ο κος Γκαλούφας σε ερώτηση που του έγινε για το μπάτζετ της ομάδας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αυτό ανέρχεται στα περίπου 750.000 ευρώ ενώ τον Βασίλη Ανέστη (νυν ποδοσφαριστή της Ιστιαίας) αποκάλεσε ως τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τον Ηρακλή όλα τα χρόνια ύστερα από σχετική ερώτηση..
Ο Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών με το τέλος της εκπομπής κάλεσε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Ψαχνών και της Έυβοιας να είναι μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών και να χαρεί όλο αυτό που συμβαίνει"




ΥΓ:Κάθε Παρασκευή προσφορά του κου Κώστα Γκαλούφα ο Εύριπος 90 θα κληρώνει 4 εισητήρια για τα παιχνίδια εντός έδρας του Ηρακλή Ψαχνών.

Πηγή: http://athlitika-psaxniwths.blogspot.gr