Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2014: Πήρε αυτό που ήθελε ! Ευβοϊκος - Ταμυναϊκός 1-0.


Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα που όπως εξελίχθηκε τέλειωσε πριν καν αρχίσει ο γηπεδούχος πήρε έστω και αγχωτική τους 3 βαθμούς και κοιτάζει προς το τέλος του Πρωταθλήματος με κάποια αχτίδα αισιοδοξίας! 

Νωρίς μόλις στο 8΄ και ενώ η μπάλα παίζονταν στο κέντρο ο Μαρίνος κάνει κάτι σαν σέντρα σουτ προς την εστία του Μητακιδη αιφνιδιάζοντας τον αφού η μπάλα πήρε από ψιλά τροχιά καθόδου και κατέληξε στο βάθος των δικτύων του γκολκίπερ!  και 1-0!
 Ψυχρολουσία για τους φιλοξενουμένους που προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά σήμερα ο Ταμυναϊκος είχε πολλές ελλείψεις και στην ενδεκάδα του πολλούς νεαρούς και άπειρους παίκτες μη μπορώντας να αξιοποίηση όσες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν! Σαν να μην έφτανε αυτό χάνει νωρίς και τον Πιλατη που τραυματίζεται μόλις  στο 21΄ προσθέτοντας άλλο ένα πρόβλημα στην ομάδα του!



42΄ Τρικας αστοχει για το σουτ από καλη θεση!
λιγοστες αξιολογες φασεις για το α΄ημιχρονο!

β΄ημιχρονο 

Ο Γηπεδούχος μπήκε με σκοπό να κράτησή το πολύτιμο 1-0  και με αντεπιθέσεις ότι πάρει,  από την άλλη ο φιλοξενούμενος με όσες δυνάμεις είχε πίεζε την εστία του Οικονομιδη αλλά χωρίς ουσία πλην των φάσεων όπου..
49΄Καλη φάση για τον γηπεδούχο Τσακλανος δεν μπορεί
53΄  Μπασινα από καλή θέση δεν πιάνει καλά την κεφαλιά
59΄ Κάθοδος του Ντουκα παραλήπτης ο Σφυροπουλος πλασάρει προσπαθεί ο Μητακιδης και ίσως με την βοήθεια του η μπάλα στο δοκάρι και άουτ  η πιο σημαντική ευκαιρία για τον γηπεδούχο.


73΄ Απάντηση από τον φιλοξενούμενο όμως η κεφαλιά εξ επαφής από τον Σταμελο προ του Οικονομιδη άουτ!!! Μεγάλη ευκαιρία για τον Ταμυναϊκο χάνεται !!

85΄ Ευβοϊκος με τον Τζαφερο δεν μπορεί .
89΄ Πίεση στα καρέ του Οικονομιδη αποφέρει ένα κόρνερ περνά ανεκμετάλλευτο για τους φιλοξενουμένους!
Τα υπολοιπα εναπομειναντα λεπτα περασαν με τους γηπεδούχους να προσπαθουν να κρατησουν το 1-0 τους φιλοξενουμενους να προσπαθουν να ισοφαρισουν όμως δεν αλλαξε κατι από την φαση του 8΄!
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ( ΜΠΑΛΑΝΟΣ)  Οικονομιδης Ντουκα Κοτρωτσιος Κουρουπής Ριζος(80΄Χρονης) Βαρτζης(57΄Βαρθαλαμης) Τσακλανος Σφυροπουλος Τρικας(86΄Ανδριανοπουλος) Τζαφερος Μαρινος.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (ΛΥΚΟΣ ΔΗΜ)  Μητακιδης Κροκος Δροσατος Λυκος Μπασινας Τσολακος Σταμελος Αντωνιου(63΄Κιουσης)  Πιλατης (22΄Κιουσης) Γιαννουλης Ιωαννίδης .

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ  ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ  ΔΕΛΧΑΣ