Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2014: Ανατροπή στο Β' ημίχρονο και νίκη των Κριεζών 2-1 επί του Μαρμαρίου. Video και τα τρία γκολ.



Την ολική ανατροπή έκαναν τα Κριεζά που βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος από το Μαρμάρι με 0-1 και κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ, να πάρουν την νίκη και ταυτόχρονα να κάνουν δώρο στην Προποντίδα την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα μπαράζ μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με το Μαρμάρι να παίρνει τον έλεγχο του κέντρου και να επιβάλει τον ρυθμό του και στο 7' έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Κορδώνη που δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Γκογκορόση. Στο 10' ο Κολοκοτρώνης έπιασε δυνατό σουτ που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γκογκορόσης. Στο 12' καρποφόρησε η υπεροχή του Μαρμαρίου και ο Διακάκης με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για το Μαρμάρι 0-1.
                                    Δείτε στιγμιότυπα και το γκολ του Μαρμαρίου στο 12'

 Στο 18' εκτέλεση φάουλ του Κορδώνη και κεφαλιά του Διακάκη με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στο 30' λάθος της άμυνας των Κριεζών ο Κολοκοτρώνης έκλεψε την μπάλα πλάσαρε από κοντά τον Γκογκορόση που έσωσε την εστία του. Η μοναδική στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 32' σε εκτέλεση φάουλ του Κούρτη ελάχιστα άουτ.Το ημίχρονο βρήκε το Μαρμάρι να προηγείται με 0-1.
Στην επανάληψη και πάλι το Μαρμάρι μπήκε δυνατά και στο 51' σε εκτέλεση φάουλ του Κολοκοτρώνη η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και ο Γκογκορόσης την έδειξε σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα τα Κριεζά αφυπνίστηκαν πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 55' ο Κούρτης με εξαιρετικό πλασέ πάνω στην κίνηση έφερε τον αγώνα στα ίσια 1-1.
                                  Δείτε το γκολ της ισοφάρισης των Κριεζών στο 55'

Το Μαρμάρι που έδειχνε κουρασμένο δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 65' από λάθος συνεννόηση αμυντικού και τερματοφύλακα ο Μανώλης τσίμπισε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα 2-1.
                                      Δείτε το νικητήριο γκολ των Κριεζών στο 65'

 Στο 72' εκτέλεση φάουλ του Πετρογιάννη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αράζος. Η μοναδική καλή στιγμή για το Μαρμάρι ήταν στο 59' όταν ο Κολοκοτρώνης ξέφυγε από δυο αντιπάλους εξαπέλυσε κεραυνό που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά νέο σουτ έδιωξε με τα πόδια ο Γκογκορόσης. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Μαρμάρι βγήκε όλο μπροστά αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρία. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΑΟ Κριεζών με 2-1.
ΑΟ Κριεζών          Δ. Νίκας
ΑΟ Μαρμαρίου 
                    Παπαγιαννάκης-Ζωγράφος
Γκογκορόσης
Αράζος
Λαθουράς ( Δημολιάνης)
Αστίθας Κυρ του Παν
Ιωάννου
Αστίθας Κ του Βαγγ (28' Κάραλης) (78' Χαραγκιώνης)
Φαμπιόν
Κούζας
Παπανικολάου
Βαζιουράκης
Τσέκενης ( 46' Κουντούρης)
Σταυρόπουλος
Κούρτης
Κολοκοτρώνης
Πετρογιάννης
Διακάκης
Γκογκορόσης ( 57' Λυκούρης)
Κορδώνης ( 39' Μπανάσης)
Βυργιώτης
Τσαπέπας
Μανώλης
Παπαναστασίου
>