Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2014: Απόδοση δικαιοσύνης στο 96' !!! ΑΠΚΟ Δροσιάς - ΑΟ Δύστος 3-2

Για ακόμα μια αγωνιστική οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Δροσιάς απόλαυσαν ωραίο ποδόσφαιρο με συναρπαστική εξέλιξη.Πολλά γκολ ,χαμένες ευκαιρίες, αποβολές και ανατροπή στο σκορ συνέθεσαν την ποδοσφαιρική εικόνα του σημερινού παιχνιδιού. Η ατυχία χτύπησε την ομάδα της Δροσιάς απο το ζεσταμα της ομάδας οτάν ο Σολογιαννης έπαθε διάστρεμμα και τη θέση του κάτω απο τα δοκάρια πήρε ο επιθετικός της ομάδας Σάλεμ ελλείψει δεύτερου τερματοφύλακα. Το γεγονος αυτό κάθε άλλο παρα πτόησε τους παιχτες του Γιακοβλεβιτς. Αντιθέτως μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μεσά σε 5 λεπτα απο το 5ο έως το 10ο λεπτο δημιούργησαν τεσσερις φάσεις για γκολ.Δυο φορες απείλησε ο Αντωνόπουλος μια ο Σπυρόπουλος και μια ο Συμιακακης η σέντρα σουτ του οποίου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαρολα. 

Κόντρα στη ροή του ματς στη πρωτη ουσιαστικά επιθεση των φιλοξενούμενων ειχαμε και το 0-1. Συγκεκριμένα στο 16' ο Αναστάσιου έκανε μια σέντρα απο δεξια και ο Συμιακακης στη προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανημπορου να αντιδράσει Σάλεμ. Τη μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση έχασε η Δροσιά στο 24' οτάν η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτάκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δυστου. Νέα ευκαιρία απώλεσε ο Κατσικαρος  το σουτ το οποίου στο 30' πέρασε άουτ.Τρια λεπτα μετα ο Μπαρολας είπε όχι δυο φορες αποκρούοντας εκπληκτικά τα σουτ των Παναγιωτάκου και Σπυρόπουλου. Στο 39' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 άλλα ο Μαστροκωστας νικήθηκε στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ απο τον Σάλεμ, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ
.Απο την εκτέλεση του κόρνερ όμως ο Πηλιχος πήρε την κεφάλια μεσά απο τη μικρή περιοχή σε μια αδράνεια της Αμυνας της Δροσιάς και έγραψε το 0-2 με το ρολόι να γραφεί το 41ο λεπτο.Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Ενα σκορ που ναι μεν αποτελούσε μαγική εικόνα βαση της απόδοσης των δυο αντιπάλων άλλα παράλληλα αποτελούσε και την πραγματικότητα. Το δεύτερο μέρος βρήκε ξανά τη Δροσιά στην επιθεση και το Δυστο σε θέση αμυνας προσπαθώντας να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Ο Παναγιωτακος απείλησε δις στο 47' και στο 55' άλλα και τις δυο φορες αστόχησε.Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο ΑΠΚΟ κέρδισε πέναλτι.Ο Κατσικαρος βρέθηκε μες στη μεγάλη περιοχή και αφού πέρασε τον Σαμπάνη ο τελευταίος τον ανέτρεψε αναγκάζοντας τον κ.Στρουμπουλη που ηταν πολύ κοντά στη φαση να καταλογίσει την έσχατη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαντζουνης και ξεγελώντας το Μπαρολα έκανε το 1-2. Πεντε λεπτα μετα οι φιλοξενούμενοι εμειναν με δέκα παίκτες οτάν ο Λιφο ξεφεύγοντας απο τον Πιλατη με ωραία ντρίπλα ανάγκασε τον αρχηγό του Δυστου να τον ανατρέψει λίγο εξω απο τη μεγάλη περιοχή.Ο διαιτητής έτσι του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.Αμέσως οι παιχτες της Δροσιάς αρχισαν να επιτίθενται κατα κύματα,άλλα οι παιχτες των φιλοξενούμενων άντεχαν και απομάκρυναν τους κινδύνους.Λίγο έλειψε μάλιστα να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 77' άλλα ο Κιούσης κουρασμένος απο την πολύ επέλαση που έκανε πλασαρε αδύναμα το Σαλεμ. 
Δυο λεπτα μετα ο Τσουτης πλασαρε απο Πόλυ πλεονεκτική θέση άουτ.Η υπεροχή της Δροσιάς καρποφόρησε στο 80  οτάν ο Συμιακακης έκανε τη σέντρα απο δεξια ο Λιφο κέρδισε τη κεφαλιά απο τον εξελθοντα Μπαρολα και ο Σπυρόπουλος με νέα κεφάλια έστειλε τη Μπαλά στην ανυπεράσπιστη εστία γράφοντας το 2-2. Κλασσική ευκαιρία για την πληρη ανατροπή του σκορ έχασε ο Κατσικαρος στο 85ο λεπτο πλασαροντας άουτ απο πολύ καλη θέση.Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς τους αντιπάλους τους προσπαθώντας να πετύχουν το τρίτο τέρμα.Στο 91' ο Μπαρολας αποκρούει εκπληκτικά στη δεξιά του γωνία το πολύ Κάλο και συρτό σουτ του Λιφο.Στην εξέλιξη της φάσης ο Μαστροκωστας Γ. εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αμυντικών της Δροσιάς και προσπάθησε να νικήσει το Σάλεμ με ψηλοκρεμαστο πλασέ άλλα η μπάλα έφυγε αργά και βασανιστικά εξω απο το αριστερό δοκάρι του εν αναγκη πορτιέρο των γηπεδούχων.Και ενω ολά έδειχναν οτι οι δυο ομάδες θα μοιραστουν τους βαθμούς ο Κατσικαρος είχε διαφορετική γνώμη.Στο τελευταιο λεπτο των καθυστερήσεων βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στη μεγάλη περιοχή.Αυτή τη φόρα δεν αστόχησε και αφού νικησε το Μπαρολα έκανε το 3-2 υπέρ της ομάδας του.Το τελευταιο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια ακόμα εντος έδρας νική και μάλιστα με ανατροπή.Απο την αλλη όλη σχεδόν η ομάδα του Δυστου έπεσε πανω στον διαιτητή διαμαρτυρόμενη για τις πολλές καθυστερήσεις που κράτησε ο ρεφερι.Κοκκίνη κάρτα αντίκρισαν οι Σαμπάνης και ο  Μαστροκωστας.Απο την ομάδα της Δροσιάς δεν υστέρησε κάποιος άλλα τον τιτλο του πολυτιμότερου παίχτη θα έλεγα οτι τον κέρδισε ο Κατσικαρος αφού όχι μονο κέρδισε το πέναλτι άλλα ολοκλήρωσε και την ανατροπή για την ομάδα του.Απο την αλλη η ομάδα του Δυστου όχι μονο δε κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ απο το ημίχρονο αλλά δεν πήρε και τίποτα με τη ληξη του παιχνιδιού.

ΑΠΚΟ Δροσιας(Γιακοβλεβιτς): 
Σάλεμ, Μαντζουνης, Κηπιωτης, Συμιακακης, Αντωνόπουλος(70' Σπηλιωτάκης), Τσουτης, Σπυρόπουλος, Κατσικαρος, Παναγιωτακος, Λιφο, Φρυγανάς Χρ.

ΑΟ Δύστος(Παν Ηλίας)
Μπαρολας, Τσαλιαγκας, Ευδοξιαδης, Σαμπάνης, Μαλιος, Πιλατης, Αναστασίου, Μπανος(63' Κιούσης), Πηλιχος (73' Ηλίας), Μαστροκωστας Γ(94' Μαστροκωστας Β.), Μαστροκωστας Χαρ.


Δηλώσεις : Νταβόρ Γιακοβλεβιτς
"Πιστεύω οτι σήμερα κάναμε ενα πολύ Κάλο παιχνιδι και δίκαια πήραμε τη νίκη.Ημασταν άτυχοι καθώς τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας μας στο ζεσταμα και αναγκαστηκαμε να παίξουμε με το Σάλεμ κάτω απο τα δοκάρια. Στο πρωτο μέρος ενω ειχαμε την υπέροχη και τις ευκαιρίες βρεθηκαμε να χάνουμε με 2-0 απο ενα αυτογκόλ και μια επιθεση του Δυστου.Στο δεύτερο όμως δε πτοηθηκαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε τούμπα το ματς.Πόλλα μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε ολους τους παιχτες που έδειξαν ψυχή και θέληση να παρουμε το ματς." Για την ενταση στο τέλος είπε "Αυτά δεν πρεπει να γίνονται στα γήπεδα.Ενα παιχνιδι είναι και πρεπει όλοι να το αντιμετωπίζουμε έτσι"

Ρεπορτάζ: Διακομοπουλος Γιώργος