Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2014: Iδανικός αυτόχειρας ο Ηρακλής παραχώρησε ισοπαλία στην Καλλιθέα. Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα 1 - 1.


Δεν έφτασαν τα 45΄λεπτά του 2ου ημιχρόνου για τον Ηρακλή να πάρει το τρίποντο με την Καλλιθέα και το μόνο που μπόρεσε να κερδίσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας.
Στο 1ο ημίχρονο ο αγχωμένος και νωθρός Ηρακλής δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε μόνο δυο φάσεις στο 15΄με τον Ohandza να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση και τον Τσούτση στο 33΄να βρίσκει με το βολέ που επιχείρησε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μιχελή.
Η Καλλιθέα στη μια και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ευτύχησε να σκοράρει με τον Χαικάλη μετά από σέντρα του Λεβέντη στο 22΄.

Έτσι η ομάδα της Καλλιθέας πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με σκορ 1 - 0.Στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 49΄ο Κρητικός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Οhandza τον έβγαλε απέναντι από τον Μιχελή αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας απέκρουσε και αποσοβησε το 1 - 1΄.Στο 52΄όμως και πάλι ο Κρητικός απέναντι από τον Μιχελή θα τον νικήσει και θα γράψει το 1 - 1.Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, (71΄σουτ του Chimodzi άουτ ), (77΄ο Κρητικός τετ-α τετ πλασάρει πάνω στον Μιχελή ), (79΄ σέντρα του Παληγεώργου κεφαλιά του Κρητικού προς τα πίσω ο Οhandza  μόνος προσπάθησε με ανάποδο ψαλίδι να παραβιάσει την εστία της Καλλιθέας χωρίς να τα καταφέρει αφού η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ .Στο 92΄η τελευταία φάση του παιχνιδιού και αυτή για τον Ηρακλή όταν ο Κρητικός από πλεονεκτική θέση και απέναντι από την εστία θα σουτάρει άουτ.
 Έτσι ο Ηρακλής θα κληθεί εκ νέου να κάνει ένα επιπλέον άθλο στο γήπεδο του Ταύρου την επομένη αγωνιστική για να παραμείνει στις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο στην Super league.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Θ. Γράφας
Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Βιγιαρέχο (86' Σταματής), Χ. Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Τσούτσης (46' Ντελέκος), Μπουμάλ, Οχάντζα, Κρητικός
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σ Γκόγκιτς
Μιχελής, Λεβέντης, Πίκολο, Μπριλάκης, Ποζίδης, Καλαμιώτης (68' Κατσικογιάννης), Ρουσάκης, Εμβέλε (54' Σαμπάλ), Πούλγκα (84' Αρναρέλλης), Ρόχας, Χαϊκάλης