Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παναγιώτης Στεφάνου. Ο Αθλητής σφαίρα του ΑΟ Σκύρου: Αφιέρωμα

Βαρόμετρο για την φετινή εκπληκτική πορεία του ΑΟ Σκύρου αποτέλεσε ο Παναγιώτης Στεφάνου. Απροσπέλαστος στη μεσαία γραμμή και δεινός εκτελεστής συνέβαλε και αυτός στην εξαιρετική πορεία του ΑΟ Σκύρου στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι από τα 49 γκολ που πέτυχε φέτος η Σκύρος σημείωσε τα 13 ενώ είχε συμμετοχή σε άλλα 17 και μαζί με τον Μανωλάκη που πέτυχε 19 ήταν το δίδυμο φωτιά του ΑΟ Σκύρου. Θα επιχειρήσουμε μια αναδρομή να γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Στεφάνου το επιθετικό χαφ του ΑΟ Σκύρου.
Γεννημένος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης μπήκε από πολύ μικρός στο χώρο του ποδοσφαίρου κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Γερμανία σε μια χώρα που φημίζεται για την πειθαρχημένη αθλητική της παιδεία.
Το 1988 ο μικρός τότε Παναγιώτης μετανάστευσε στην Γερμανία με την οικογένεια του και την αμέσως επόμενη χρονιά εντάχθηκε στις Ακαδημίες SV Roland 98. Με την Γερμανική ομάδα συμμετείχε στα παιδικά πρωταθλήματα μέχρι το 1994.

Σε ηλικία 14 ετών μεταγράφηκε στην Μπορούσια Ντόρτμουν και για μια πενταετία αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην ομάδα Νέων της Μπορούσια.
Το 1999 επιστρέφει στην Ελλάδα σε ηλικία 18 χρονών και υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Το 2002 τον βρίσκει να αγωνίζεται στην Εράνη Φιλιατρών της Καλαμάτας ( Δ' Εθνική) όπου έμεινε μέχρι το 2004.
Τον ίδιο χρόνο μεταγράφεται στην ΠΑΕ Καλαμάτας για ένα χρόνο.
Η επόμενη πενταετία τον βρίσκει να αγωνίζεται στην Δ' Εθνική:
2005- 2006 στον Αστέρα Αγράφων ( Καλαμάτα)
2006-2008 στον ΑΟ Πόρου
2008-2009 στον Άγιο Ιερόθεο (Αθήνα)
2009-2011 στον ΑΟ Τραχώνων ( Αθήνα).

Νέα μετανάστευση στην Γερμανία την επόμενη διετία 2011-2013 όπου αγωνίζεται στο Γερμανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της FC Fortuna 66.
Λίγο πριν το καλοκαίρι του 2013 ισχυρός δεσμός καρδιάς τον φέρνει στο νησί της Σκύρου κι όπως φαίνεται εκεί θα ολοκληρώσει και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Εντάσεται στο δυναμικό του ΑΟ Σκύρου και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, όπου μαζί με τον Καραμάνη, Δανακλίδη, Μανωλάκη και τα άλλα παιδιά της Σκύρου οδήγησαν την Σκύρο στην φετινή εξαιρετική πορεία.
 Ίδιος μας απάντησε όταν τον ρωτήσαμε με μία φράση <<για πάντα Σκύρος>> και αυτό τα λέει όλα.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Στεφάνου με μια άκρως ενδιαφέρουσα καριέρα την οποία σας παρουσιάσαμε που από την φετινή περίοδο κοσμεί τα Ευβοϊκά γήπεδα σαν αθλητής του ΑΟ Σκύρου. Καλή δύναμη και ακόμη καλύτερη συνέχεια είναι η ευχή που θα τον συνοδεύει από όλους τους Σκυριανούς και φυσικά και από εμάς.