Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Είδηση βόμβα θα σκάσει τα επόμενα 24ωρα στην Ιστιαία;

Πολύ σημαντική είδηση πληροφορηθήκαμε από αξιόπιστες πηγές και των δυο πλευρών, που αν τελικά γίνει πράξη, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν είδηση βόμβα.
Και βέβαια μιλάμε για την πρόταση που (ξανά)πεσε στο τραπέζι για συνένωση των δυο μεγάλων ποδοσφαιρικών Συλλόγων της Ιστιαίας, της «ΑΕ Ιστιαίας» και της «Ακαδημίας Ιστιαίας».
Από όσο μαθαίνουμε, η πρόταση συνεργασίας αυτή τη φορά έγινε από την πλευρά της «Αθλητικής Ένωσης» προς την «Ακαδημία».
Να θυμίσουμε πως η προηγούμενη πρόταση που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς είχε απορριφθεί από την «ΑΕ», αλλά τώρα το θέμα ξανατέθηκε, όχι όμως με την συνεργασία των ομάδων που θα λειτουργούσαν σαν μια αλλά με δυο καταστατικά. Η πρόταση που συζητείται πλέον, έχει να κάνει με την πλήρη συνένωση και την δημιουργία μιας ομάδας.
Η πληροφορία μας που είναι αποκλειστική, δεν επιδέχεται διάψευση μιας και μιλήσαμε με παράγοντες και των δυο ομάδων που  μας την επιβεβαίωσαν, μόνο που θα γίνει πιο επίσημη εν αναμονή κάποιων εξελίξεων, συζητήσεων και αποφάσεων που αναμένεται να τερματίσουν σε δυο με τρία 24ωρα.
Άραγε τελικά το όνειρο πολλών θα γίνει πραγματικότητα, να δουν ενωμένη ποδοσφαιρικά την Ιστιαία και με σημαντική πορεία στο πρωτάθλημα όχι μόνο της Εύβοιας;
Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων.

Μπεκιάρης Χρήστος