Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική νίκη της Αρτάκης απέναντι στον Ολυμπιακό Χαλκίδας

Γράφει ο Σταύρος Ιωακείμ

Ο ΑΟΝ Αρτάκης νίκησε με σκόρ 3-1 τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Τετάρτης (27/8) που έλαβε χώρα στο στάδιο Ν.Κίλιμπας της Αρτάκης.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν το πολύ καλό τους πρόσωπο στο παιχνίδι, δημιουργώντας πολλές και πολύ καλές φάσεις εκατέρωθεν, γεγονός που δείχνει ότι αμφότερες οι ομάδες είναι σχεδόν έτοιμες για την νέα αγωνιστική περίοδο, που ξεκινά σε δύο εβδομάδες …

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά άρχισε ο καταιγισμός των φάσεων.

Στο 12’ ο Ευσταθίου από θέση οφσάιντ  έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Αρτάκης, όταν ο Κάραλης εκτέλεσε απευθείας  φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά είδε την μπάλα να πηγαίνει στο δεξιό κάθετο δοκάρι. Στο 16’ ο Μαστροκώστας (σ.σ Αρτάκη) μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ντρίπλαρε, και εν συνεχεία έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Βάρκας.

Στο 40’ ο Κεραμιδάς δέχτηκε πολύ ωραία τη μπάλα μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, σουτάρει, αλλά αρχικά απέκρουσε ο Βάρκας και με δεύτερη προσπάθεια άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές… Στο 42’ σημειώθηκε ένα εκπληκτικό γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γίγα, η μπάλα κατέληξε απευθείας στα δίχτυα των ερυθρολεύκων, κάνοντας το 2-0.  Στο 44’ ο Μακαντάσης πέρασε όποιον βρήκε, μπήκε στην περιοχή από θέση πλάγια αριστερά , σουτάρει  από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, πάλι ο Μακαντάσης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Ολυμπιακού αλλά στη συνέχεια το σουτ κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι… Μάλιστα στο 47’ ο Σκριβάνος, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 61’ πάλι  ο Σκριβάνος, έπειτα από γυριστό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.Στο 67'  ο Χρόνης πήρε τη μπάλα απο το κέντρο μπήκε στη μεγάλη περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βάρκα.Ένα λεπτό αργότερα ο Καραχάλιος έπειτα απο βαθιά σέντρα, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά ο Βάρκας είχε αντίθετη άποψη

Σε  γενικές γραμμές, όμως, το δεύτερο ημίχρονο είχε πιο αργό ρυθμό κι έτσι έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές και των δύο ομάδων να δοκιμάσουν και τους υπόλοιπους παίκτες που είχαν στην αποστολή.

Στο 86’ ο Ρίλντι  έβγαλε σκαφτή σέντρα στο Χρόνη, στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ψηλοκρεμαστό σουτ του τελευταίου, έκανε το 3-0 για την ομάδα της Αρτάκης.

Στο 89’ λεπτό ο Σκριβάνος έκανε το σουτ, αρχικά απέκρουσε ο Γιαμάς και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αρτάκης, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα ενός πολύ ωραίου ματς.

Οι συνθέσεις

ΑΟΝΑ: Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι, Στουπής, Κάραλης, Γκέκας, Γίγας, Μακαντάσης, Μαστροκώστας, Καραχάλιος, Κεραμιδάς.

Έπαιξαν και οι: Γιαμάς, Χρόνης, Ρίλντι, Χρυσός Χαρ. , Κονόμι, Ανδριόλας, Δεληγιάννης, Νιάρχος, Γκέκας, Σιαράπης, Τρικάς, Χρυσός Αποστ.

Ολυμπιακός Χ. : Βάρκας, Μεταξάς, Δάσκος, Τσολάκος, Αγγελάτος, Τσεμπελίκος, Τσαβλάς, Ευσταθίου, Σκριβάνος, Μαστροκώστας, Παπαδέδες.

Έπαιξαν και οι: Σκριβάνος, Μεταξάς, Βρέττος, Πάλλης, Βάρκας, Τσάκουλης.