Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το «δεξί» η έναρξη της νέας περιόδου για την «Ακαδημία Ιστιαίας» που περνά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας

Σε ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ της «Ακαδημίας Ιστιαίας» και της «Αναγέννησης Μαντουδίου» έγινε η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με αγώνα που έγινε στο γήπεδο Ιστιαίας και ήταν για την πρώτη φάση του κυπέλλου Εύβοιας.
Το παιχνίδι το πήρε η γηπεδούχος «Ακαδημία Ιστιαίας» με 2 – 0 και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση.
Η ομάδα του Μαντουδίου αν και ηττήθηκε, έφυγε από την πόλη της Ιστιαίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το νεανικό της σχήμα, την αγωνιστικότητά της και την ταχύτητά της.
Η ομάδα της Ιστιαίας κατάφερε να πάρει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος του αγώνα όπου σημειώθηκαν και τα δυο γκολ, έχοντας το πλεονέκτημα της εμπειρίας αλλά και της έδρας.
Το πρώτο γκολ ήλθε νωρίς, στο 17ο λεπτό, όταν Μπερμπεράι γεμίζει τον Κουκούρα που βρίσκεται μέσα στην περιοχή του Μπίλα και δίνει την μπάλα έξυπνα στον Παπανδρέου. Εκείνος με ένα δυνατό σουτ από κοντά, εύκολα γράφει το 1 – 0 και ανοίγει το σκορ για την «Ακαδημία».
Δέκα λεπτά αργότερα γράφηκε και το τέλος για τα σημερινά τέρματα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της «Ακαδημίας», η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Δημήτρη Δαρζέντα που με γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπίλα για δεύτερη φορά.

Στη συνέχεια το Μαντούδι πίεσε για την ανατροπή του σκορ χωρίς επιτυχία. Καλύτερη στιγμή για τη νεανική ομάδα της «Αναγέννησης» ήταν αυτή στο 55΄, όταν ο Πριόνας στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Δαμάσκου.

Πολύ καλή η διαιτησία του Θανάση Παπακυριάκου και των βοηθών του Λιαγκάκη Α και Δάλλα Κ

Η ομάδα της Ιστιαίας γιόρτασε τη νίκη της αλλά και τη νέα σεζόν σε πάρτι που έγινε σε καφέ της πόλης που είχε μεγάλη επιτρυχία.

 Ακαδημία Ιστιαίας (Βογιατζής)

Δαμάσκος, Τζαφεράι, Ψύλλος, Παπανδρέου (84’ Λεκοσιώτης), Αρσενόπουλος, Δαρζέντας Α, Κουκούρας, Σιάνος, Θαλασσινός (46’ Γεροκωνσταντής), Δαρζέντας Δ, Μπερμπεράι.

Αναγέννηση Μαντουδίου (Τσικτσίρης)

Μπίλας, Αλαφάκης (60’ Σαρρής - 80’ Τριάντης Π), Κουρκουλιώτης, Τάρλας, Τσικτσίρης, Λιάκος, Μαρίνος, Μπίλας, Αντωνίου, Τσακοπιάκος, Πριόνας (70’ Τριάντης Γ)

Μπεκιάρης Χρήστος

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ κάνοντας κλικ στη μεγάλη φωτογραφία