Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Νηλέας νικητής στο ντέρμπι του Νότου

Ο Νηλέας Νεοχωρίου ήταν ο νικητής του ντέρμπι στο Νότο. Πήρε την νίκη με 1-0 από τον ΑΟ Ζάρητρα σε έναν αγώνα που δικαιολόγησε πλήρως τον χαρακτήρα του ντέρμπι.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να επιβάλουν τον ρυθμό τους,να πιέζουν τα Ζάρητρα και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και να καταφέρνουν να προηγηθούν στο πρώτο μέρος. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Ζαράκων στο πρώτο μέρος δεν παρουσιάστηκε όπως απαιτούσαν οι περιστάσεις και δεν δημιούργησε ευκαιρίες παρά μόνο δυο φορές πλησίασε την εστία του Νηλέα. Στην επανάληψη ο αγώνας είχε την μορφή του ντέρμπι με τα Ζάρητρα να ανεβάζουν απόδοση και στο τελευταίο δεκάλεπτο να πιέζουν ασφυκτικά τον Νηλέα και να χάνουν δυο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.
Στο πρώτο μέρος ο Νηλέας ήταν καλύτερος και μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με πρώτη στο 11' ΄ταν ο Παπακωνσταντίνου από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 14 και πάλι ο ίδιος παίκτης από κοντά πλάσαρε για να διώξει σε κόρνερ ο Τόρα.
Στο 27' τα Ζάρητρα βρέθηκαν στην περιοχή του Κότσαρη και το πλασέ του Δ. Γκίκα έδιωξε με τα πόδια ο Κότσαρης.
ΣΖτο 39' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από σέντρα και σύγχυση στα καρέ του Τόρα ο Παπακωνσταντίνου με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 47' σε μια εκτέλεση φάουλ από τον Β Γκίκα ο Πέππας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 68' ο Νηλέας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπακωνσταντίνου να πλασάρει τετ-ατε τον Τόρα με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό με τα Ζάρητρα να πιέζουν για την ισοφάριση και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.
Στο 78' μια μακρινή μπαλιά κατέληξε στον Β. Γκίκα που δίπλα στο δοκάρι την γύρισε παράλληλα προς την εστία του Κότσαρη για να διώξουν οι αμυντικοί.
Στο 83' τα Ζάρητρα είχαν δοκάρι όταν ο Πέππας έξω από την περιοχή εξαπέλυσε σουτ με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Κότσαρη και να καταλήγει άουτ.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα που βρήκε νικητή τον Νηλέα με 1-0.

Νηλέας Νεοχωρίου: Κρόκος
Κότσαρης, Τζόκας, Κότσαρης Γ, Πούρης, Ζέρβας, Μακρής, Μουρίκης( 62' Ρέτσας), Ζωντός Αθ ( 80' Κότσαρης Κ του Απ) Σαμαράς, Ζωντός Γ, Παπακωνσταντίνου ( 92' Δήμου Γ)

ΑΟ Ζάρητρα: Χαρ. Γεωργίου
Τόρα, Μίχας, Ντουνης, Κάραλης( 46' Πέππας), Σιαμπαλιώτης, Καλιοντζής,Αποστόλου, Μαντασάς, κίκας Δ, Γκίκας Βαγγ, Πάλλης

>