Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα ημιτελικά του κυπέλλου ο θρύλος! 0-3 στα Βασιλικά.

Υπό συνεχή βροχή και σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Ατρόμητο Βασιλικών με 0-3 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της Εύβοιας, όπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των δυο ομάδων Δροσιά ή Ελλήσποντο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της Κηρίνθου, Γιάννη Συκιώτη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι καθ'ολη την διάρκεια του παιχνιδιού,παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα και με επτά νέα πρόσωπα στην αρχική εντεκάδα.
Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 37ο λεπτό ο Μεταξάς, με ωραίο μονοκόμματο σουτ μέσα απ'την περιοχή.Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι παίχτες του Ολυμπιακού είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 66ο λεπτό, ο Μαστροκώστας με μια βολίδα από 35 μέτρα περίπου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.Ότι δεν κατάφερε στο 66ο λεπτό Μαστροκώστας, το κατάφερε στο 85ο λεπτό ο Ευσταθίου όταν πήρε ασίστ από τον Σκριβάνο και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2.
Με τη λήξη του παιχνιδιού και στο 90, ο Ευσταθίου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το τρίτο και το ωραιότερο γκολ του παιχνιδιού.Όταν από εκτέλεση φάουλ από πλάγια,όλοι περίμεναν σέντρα,αυτός αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Αντωνίου και με ωραίο,ευθύβολο σουτ,έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Άριστο το διαιτητικό τρίο Σέγκου,Δάλλα,Τσιφλάκου.

Ατρόμητος Βασιλικών:
ΑντωνίουΜ.,ΑντωνίουΓ.,Καρατζάς,Μιχαλόπουλος,Δήμου,Σταματούλας,Κρυσταλόγιαννης(75' Αναστασίου),Λακάκης(46' Δούκας),Πολίτης,Λαδογιάννης,Σταμούλος.

Ο.Σ.Φ.Χ.:
Γκόγκος,Μεταξάς,Πάλλης(89'ΠαπαδόπουλοςΤσολάκος(86'Τσίμπος),Μουσάι,Σέχου,Τζάβρας(46' Τσακούλη),Μαστροκώστας,Ευσταθίου,Σκριβάνος Π. του Δημ,Σκριβάνος Π. του Λαμπ.