Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό ανόδου! Μιαούλης Φύλλων - ΑΟ Ζαράκων 0-1

Σπουδαία νίκη μέσα στα Φύλλα πέτυχε η ομάδα των Ζαράκων 1-0 επί του τοπικού Μιαούλη.Μια νίκη που κρατάει τα Ζάρκα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β ΕΠΣΕ του νοτίου ομίλου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ όλοι την διάρκεια του αγώνα όπου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενούμενων.
Ότι λοιπόν δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι, το κατάφεραν οι παίχτες των Ζαράκων στο 83' με τον Β.Μαντασά να σκοράρει και να χαρίζει στην ομάδα του το χρυσό τρίποντο, και μάλιστα μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως  είναι η έδρα των Φύλλων.
Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του κυρίου Σέγκου. Οι του Μιαούλη υποστηρίζουν ότι ο ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Ρήγα στο 82,' ενώ στο 85' όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες του Μιαούλη ο τερματοφύλακας  των Ζαράκων έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, και ο Σέγκος έδειξε να συνεχιστεί το ματς.



ΜιαούληςΦύλλων:
Καπετάνιος, Ζαχαριάς, Καρατζής,( 65'Τουλούμης Ευ), Μακρής Ι, Βασιλείου, Ντεγιάννης, Σίδερης, Τρίκκας, Καλαβρής, Μπούλιος, Μακρής Αθ (46' Ρήγας)

ΑΟ Ζάρητρα:
Τόρα, Κάραλης, Ντούνης (61' Παναγιώτου), Πέππας, Μίχας, Μαντασάς Σπ, Πάλλης, Σιαμπαλιώτης, Γκίκας, Καλιοτζής, Μαντασάς Β (90' Ράπτης)