Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΑΟ Κανήθου ΑΕ Χαλκίδας 1-3

Του Γιάννη Δαλιάνη
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕ Χαλκίδας  στον Καράμπαμπα επί του ΠΑΟ Κανηθου με  σκορ1-3.Μόλις στο 6' λεπτό της συνάντησις οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το Σεχάι να κάνει το 0-1,  για να απαντήσουν γρήγορα οι γηπεδούχοι ένα λεπτό αργότερα με τον Διονυσίου και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια 1-1.
Ένα λεπτό πριν την λήξει το πρώτου ημιχρόνου οι παίχτες της ΑΕΧ πήραν ξανά προβάδισμα με τον Κοροβό να κάνει το 1-2 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα καλό παιχνίδι, και στο 82'οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν την νίκη πάλι με το Σεχάι να σκοράρει για δεύτερη φόρα το παιχνίδι και να κάνει το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
Να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι στο 23'  ο Ραζος για τους φιλοξενουμένους, και στο 68' ο Ταυλαρίδης για τους γηπεδούχους.

ΠΑΟ Κανήθου 
 Καρβουνης ( 75 Σοφοκλέους ) Ταβλαριδης - Αρβανιτης - Καρκαντελιδης - Νικολαου Β ( 46 Λουτσοσταθης ) - Νικολου Α. - Καρκαλης - Μπασινοας - Νανος ( 46 Πολυχρονος ) - Διονυσιου - Καθαροσπορης

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  
Αλουσαι - Τσογκας ( 75 Τσώκος ) - Καβουρας - Παπαδημητριου - Γουναροπουλος - Γεραντωνης - Ραζος - Καραγιαννης ( 60 Παχης ) - Σεχαι - Αρβανακος - Κοβος ( 81 Καρλατηρας )


>