Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παιχνίδι ήθους μεταξύ ΑΟ Ωρεών και ΑΕΚ Ν. Πύργου, και χατ τρικ Στραφιώτη

Σε έναν πολύ καλό αγώνα που διεξήχθη σε εξαιρετικό και  αθλητικό κλίμα, η Α.Ε.Κ. Ν. Πύργου επικράτησε των Ωρεών στο γήπεδο Αιδηψού με σκορ 4-0, με εξαιρετικό χατ τρικ του Στραφιώτη.
Η ομάδα του Πύργου ήταν πιο έμπειρη και αυτό φάνηκε στις κρίσιμες καμπές του αγώνα, στιγμές που καθόρισαν και τον νικητή. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μοιρασμένη κατοχή μπάλας για 25 περίπου λεπτά και με μια καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα.
ΣΤΡΑΦΙΩΤΗΣ
Την πιο καλή ευκαιρία την είχε η ομάδα των Ωρεών, αφού μετά από ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Μούστου, ο Ρεσούλι έπιασε κεφαλιά και ανάγκασε τον Μπαρμπούνη σε εντυπωσιακή απόκρουση.
•    Στο 27΄ από κόρνερ του Μαρινοβ, ο Στραφιώτης έκανε το 0 - 1

•    Στο 33΄ μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Ντέντη, από δεξιά πάλι ο Στραφιώτης έκανε το 0 - 2.
•    Στο 38΄ πάλι μετά από κούρσα του Ντεντη από δεξιά, ο Καραβάς ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0 - 3  και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Ωρεών μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει ώστε πετυχαίνοντας γκολ να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Όμως το τρίτο προσωπικό γκολ του Στραφιώτη στο 55',  έκοψε τη φόρα των νεαρών παικτών της ομάδας των Ωρεών και έγειρε οριστικά την πλάστιγγα επικράτησης προς τη μεριά της Α.Ε.Κ. Νέου Πύργου. (0 - 4 )
Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι Ωρεοί είχαν κατοχή μπάλας και η Α.Ε.Κ. φάνηκε να κάνει διαχείριση του υπέρ της αποτελέσματος.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την Α.Ε.Κ, όμως οφείλουμε να τονίσουμε την εξαιρετική φουρνιά νεαρών παικτών που αναδεικνύει σιγά - σιγά  η ομάδα των Ωρεών και η οποία αποτελεί χρυσή παρακαταθήκη για την ομάδα.
Με δεδομένο πως βρίσκονται στα χέρια του πολύπειρου Θανάση Γουρνά, σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το αθλητικό ήθος που επέδειξαν και το εξαιρετικό κλίμα που υπήρξε  μεταξύ των αντιπάλων, πριν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.


Σημείωση: βρήκαμε ανάρτηση του  Βαγγέλη Μπεκάκου στο FB και την παραθέτουμε