Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λευκή ισοπαλία Μακρυκάπα Πατριαδικός

Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας ανάμεσα στην Μακρυκάπα και τον Παντριαδικό και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 7' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκρινιάρης πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Κουρούπη έδιωξαν οι αμυντικοί της Μακρυκάπας.
Επτά λεπτά αργότερα και στο 14ο λεπτό είχαμε άλλη μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, κεφαλιά του Κουρούπη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε χωρίς να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, και με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίχτες στο 30ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσιβίκας.
Λίγο καλύτερη εικόνα παρουσίασαν οι ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν πέτυχε κάποιο γκολ και να πάρει την νίκη.
Στο 49ο λεπτό ο Γκρινιάρης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη και έτσι έχασαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν οι φιλοξενούμενοι.
Στο 60ο λεπτό είχαμε μια ωραία κεφαλιά του Γκούμα απόκρουσε  σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Κυριακόπουλος.Τρία λεπτά αργότερα και στο 63ο λεπτό ο Λαλανίτης έπιασε ωραίο σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ντελέκου άουτ.
Δυο κλασικές ευκαιρίες μια για κάθε ομάδα για να ανοίξει το σκορ είχαμε στην συνέχεια όταν στο 65ο λεπτό σε τετ ατε του Σιαράπη το πλάσε που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Στο 69ο λεπτό ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να χάσουν την ευκαιρία να σκοράρουν και να πάρουν το ματς όταν τετατε του Καλοχωρίδη απόκρουσε σωτήρια ο Κυριακόπουλος κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

ΑΟΜακρυκάπας:
Κυριακόπουλος,Λέκας,
Τσώκος,Μπισμπικόπουλος,Κατσαούνης,Σιαράπης(83'ΚαρκαλήςΤ),Κυρίκος,Σηφάκης,Λαλανίτης,Τσιβίκας,Ξυνογαλάς(74'Καρκαλής Ι)

Παντριαδικός:
Ντελέκος,Γκρινιάρης,Γραμματικός,Κουρούπης,Σταύρου,Καλοχωρίδης,Χασάνδρας Γ,Σαρρής,Κατσίκης(52'Καραμπέτσος),Γκούμας,Καραντακης(72'Χασάνδρας)
Δηλώσεις προπονητών

 Ρεπορτάζ: Σπυρος Βαβουλιώτης