Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολη νίκη της Δροσιάς επι της αξιόμαχης Δόξας Προκοπίου ( Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Δύσκολα ο ΑΠΚΟ Δροσιάς πήρε την νίκη στο γήπεδο του από την Δόξα Προκοπίου με 2-1.
Με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας και για το πρώτο δεκαπεντάλεπτο είχαν την υπεροχή αλλά ουσιαστικά απείλησαν την Δόξα στο 15' όταν ο Μπαϊμπάκης έπιασε δυνατό σουτ για να αποκρούσουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι στην πρώτη τους επίθεση κατάφεραν να σκοράρουν, όταν ο Κουτσουφλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Δασκαλόπουλος με κεφαλιά δίπλα στο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Μετά το γκολ ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και οι γηπεδούχοι έψαχναν την ισοφάριση, στο 25'  κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαϊμπάκης  και ο γκολκίπερ της Δόξας Αλατζάς και με την βοήθεια του δοκαριού έσωσε την εστία του και τραυματίστηκε στην φάση αυτή με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Παμφίλη.
Στο 32' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Βουλομένο που από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Δυο λεπτά αργότερα στο 34' ο Ντουμάνης έσωσε την Δρσιά αποκρούοντας εντυπωσιακά δυνατό σουτ του Κανελόπουλου.
Με το ισόπαλο αποτέλεσμα πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια 1-1
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν τον έλεγχο και στο 52' ο Παμφίλης με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε την εστία του σε δυνατό πλασέ του Μπαϊμπάκη.
Στο 78' η Δροσιά κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βουλομένος και έδωσε το προβάδισμα στην Δροσιά 2-1. Μέχρι το τέλος δε άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΑΠΚΟ Δροσιάς με 2-1.
Ακούστε δηλώσεις των δύο προπονητών


>