Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεταγραφικό μπαμ από τον :ΑΟ Κύμης. Απέκτησε από την ΑΕΛ Καλονής δυο παίκτες


Δυο σημαντικές μεταγραφές έκανε με την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο ΑΟ Κύμης. Πριν λίγο απέκτησε από την ΑΕΛ Καλονής τον Δημήτρη Μπουρού 21 ετών
επιθετικό








Απέκτησε επίσης τον Νίκο Κάλφα 23 ετών αμυντικό χαφ επίσης από την ΑΕΛ Καλονής. Ο μεσοεπιθετικός παίκτης έχει αγωνιστεί την περίοδο 2011-12 στον Πανηλειακό, το 2012-2013 στην Κόρινθο και την φετινή περίοδο στην ΑΕΛ Καλονής. Και οι δυο παίκτες τίθενται άμεσα στην διάθεση του Βαγγ Ντόβολη.

Παραιτείται από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Πυργετός Λάρισας

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αφού έλαβε υπόψη της έγγραφο του σωματείου Πυργετός με το οποίο κάνει γνωστό ότι παραιτείται από τον αγώνα του με το σωματείο Ένωση Αποστολου Παύλου, προέβη στη ματαίωση του αγώνα Ένωση Απόστολου Παύλου-Πυργετός της 2/2/2014.

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για τον μικρό Κωσταντίνο - Μάριο


Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένουμε για την Κυριακή 02.02.2014, το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο των Λουκισίων, μεταφέρεται για την επόμενη Κυριακή 09.02.2014.
            Ελπίζουμε οι καιρικές συνθήκες να ευνοούν, ώστε η προσέλευση του κόσμου να είναι τέτοια που θα βοηθήσει το σκοπό για τον οποίο γίνεται.
       Η συμμετοχή των ομάδων είναι τόσο μεγάλη, που ουσιαστικά εξελίσσεται σε Μαραθώνιο, αφού θα ξεκινήσει το πρωί και θα διαρκέσει αρκετές ώρες.
    Οι προσφορές συνεχίζονται με το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε. να προσφέρει επίσης χρηματικό ποσό για το σκοπό αυτό.
     Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία.
     Έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα αναρτηθεί και το σχετικό πρόγραμμα των αγώνων.

       ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

Αποκλειστικό - Δημήτρης Τσουλός: "με το τέλος της σεζόν θα αποσυρθώ απο την ενεργό δράση"




Ο Δημήτρης Τσουλός γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1979 στην Ιστιαία και την περίοδο 92 – 93 εντάχθηκε στην ομάδα των μικρών της «ΑΕ Ιστιαίας», όταν ήταν δηλαδή 12 χρονών.
Το πρώτο του μεγάλο παιχνίδι ήλθε στα 14 χρόνια του, αφού συμμετείχε με την ομάδα της «ΑΕ Ιστιαίας» στην Α1 Κατηγορία εναντίον αυτής της Ερέτριας.
Τα επόμενα χρόνια κύλισαν με τον Δημήτρη να είναι στις βασικές ενδεκάδες της ομάδας της Ιστιαίας και μάλιστα να είναι πάντα στους πρώτους σκόρερ, μιας και κυνηγούσε πάντα τα γκολ.
Το 2005 παθαίνει ρήξη χιαστών και αναγκάζεται να μείνει εκτός γηπέδου για ένα χρόνο περίπου. Αυτό του στοίχισε τη συμμετοχής στη ομάδα του το 2006.
Αφού επανήλθε μετά την αποθεραπεία του, συμμετείχε για ένα χρόνο στην ομάδα των Καμαρίων σαν δανικός.
Αν κι γύρισε στην ομάδα του την επόμενη χρονιά, έπαιξε με την φανέλα του Βουτά για έξι μήνες και εδώ σαν δανικός. Μάλιστα η συμμετοχή του ήταν καθοριστική, μιας και βοήθησε την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Την επόμενη χρονιά γυρίζει και πάλι στο «σπίτι» του και παίζει με την ομάδα του μέχρι το 2012 -2013, πάντα βρίσκοντας τα δίχτυα των αντιπάλων.
Η τρέχουσα αθλητική χρονιά τον βρίσκει και πάλι στην ομάδα του Βουτά.
Ο Δημήτρης μας δήλωσε αποκλειστικά πως «Θα ξαναγυρίσω στην ομάδα του χωριού μου (Ιστιαία), αλλά πλέον δε θα αποσυρθώ, Θα γυρίσω σελίδα στη ζωή μου. Αν βέβαια η συγκυρίες με οδηγήσουν, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου από άλλο μετερίζι, με όποιον τρόπο μπορώ».
Τελειώνοντας ο Δημήτρης μας παρακάλεσε να μεταφέρουμε δυο λόγια στην ομάδα του Βουτά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟ Βουτά που και φέτος με δέχτηκαν θερμά για να συμμετέχω και για να βοηθήσω την ομάδα».
Εμείς θα ευχηθούμε τα καλύτερα στον Δημήτρη Τσουλό και πάντα να έχει επιτυχίες στην άλλη μεγάλη του αγάπη, το ψάρεμα, που και εκεί τα «γκολ» που πετυχαίνει είναι πολλά.


Μπεκιάρης Χρήστος



Αποκλειστικό! Εκλεισε η μεταγραφή του Κώστα Αρσενόπουλου στην "Ακαδημία Ιστιαίας"

Άλλη μια πληροφορία μας σχετικά με μεταγραφή της πόλης μας επιβεβαιώνεται παρά τις αρνητικές κριτικές που δεχθήκαμε για αυτό. Ο Κώστας Αρσενόπουλος που μέχρι πρόσφατα ήταν μέλος της «ΑΕ Ιστιαίας», από χτες ανήκει στην «Ακαδημία Ιστιαίας». Χθες το δελτίο ήλθε στη νέα του ομάδα και αυτή τη στιγμή, Παρασκευή πρωί, ο Κώστας είναι καθ οδόν για την «ΕΠΣΕ» ώστε να προλάβει την κατάθεση του δελτίου του, μιας και σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Η πληροφορία για τη μεταγραφή επιβεβαιώθηκε πριν λίγο, από τον ίδιο τον Προπονητή Γιάννη Βογιατζή και τον Πρόεδρο της «Ακαδημίας Ιστιαίας» Δημήτρη Βούλγαρη. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε πρωινή φωτογραφία.
Αν και χλευαστήκαμε στο πρόσφατο παρελθόν για αυτή την πληροφορία, τελικά επιβεβαιωνόμαστε γιατί ποτέ δεν γράφουμε κάτι το οποίο δεν είναι από έγκυρες πληροφορίες.


Μπεκιάρης Χρήστος

Μεταγραφές με ορίζοντα το μέλλον συνεχίζει να κάνει ο Ηρακλής Ψαχνών, καθώς απέκτησε τον Παναγιώτη Πετρούση.

Ο 22χρονος αμυντικός, που έχει ξεκινήσει την πορεία του στις ακαδημίες της ΑΕΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα στη Super League, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή Ψαχνών. Ο νεαρός στόπερ θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση στα χέρια του Θωμά Γράφα, αλλά αποτελεί και μια επένδυση για τον σύλλογο, που θέλει να χτίσει μια ομάδα με ελληνικές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.
Συντάκτης: Σοφία Λυσιόβα

Δελτίο Τύπου. Τράπεζα αίματος από την ομάδα μας και την σχολή μας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τράπεζα αίματος από την ομάδα μας και την σχολή μας.

3Ο Τουρνουά Ευ αγωνίζεστε

Η ομάδα μας και η σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς στα πλαίσια του κοινωνικούτους έργου θα ήθελε την εθελοντική σας στήριξη για την λειτουργία Τράπεζας Αίματος.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως δηλώσετε το συντομότερο την επιθυμία σας για την
προσπάθεια αυτή στα τηλέφωνα της σχολής.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΄΄ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄ - ΣΚΟΡΕΡ 25/1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄ -ΣΚΟΡΕΡ [ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ]


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄ -ΣΚΟΡΕΡ [ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ]


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ -ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄ 1,2/2


Εμείς είμαστε μόνο Χαλκίδα. Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», ανακοινώνει πως όποιος επιθυμεί, να παρευρεθεί μαζί μας στον αγώνα Ίκαρος Χαλκίδας - Ολυμπιακός (Κυριακή 02/02) και να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας μαζί με τους οργανωμένους (με συνθήματα), να είναι έξω απ' την κεντρική είσοδο του κλειστού Κανήθου στις 18:00 με 18:30. Οι οργανωμένοι και όσοι παρευρεθούν μαζί μας θα εισέλθουν στο κλειστό Κανήθου «ΔΩΡΕΑΝ»!
Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΟΧ, που τελειώνει την ίδια μέρα στις 16:50 περίπου, όσοι οργανωμένοι φίλαθλοι θα είναι στο στάδιο, θα φύγουν μαζικά για το Κανήθου και θα βρίσκονται εκεί, απ' τις 17:15.

Για όσους εισέλθουν μαζί μας, λόγο της κρισιμότητας του παιχνιδιού και της αντιπαλότητας που υπάρχουν στις μεγάλες ομάδες (ΟΣΦΠ - ΠΑΟ - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ κ.λ.π.), η προσέλευση των φιλάθλων μαζί με τους οργανωμένους συνδεσμίτες της Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί με κάποια αυστηρά κριτήρια που είναι τα εξής:
Απαγορεύονται οι φίλαθλοι να φοράνε μπλούζες, άλλων ομάδων, η οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα που να αναγράφει άλλη ομάδα. Να φροντίσουν, όσοι δεν έχουν συνδεσμιακά μπλουζάκια, να έρθουν με μπλούζες μπλε η μαύρες. Όποιος φοράει μπλούζα άλλων ομάδων, δεν θα μπει με τους οργανωμένους της Χαλκίδας δωρεάν.
Όποιος κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν φωνάζει με τους οργανωμένους φιλάθλους της Χαλκίδας, θα μπει στην υποψία ότι είναι φίλαθλος άλλης ομάδας (αντιπάλου του Ολυμπιακού) και θα οδηγηθεί με "κλωτσιές", έξω απ' το κλειστό Κανήθου.
Οι Ολυμπιακοί έχουν κόντρα με τους Παναθηναϊκούς (κάτι που δε μας αφορά). Υπάρχει πιθανότητα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, να πουν υβριστικά συνθήματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, εναντίων του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τη Χαλκίδα. Όποιος φίλαθλος στους οργανωμένους της Χαλκίδας, προκληθεί και αντιδράσει, θα βγει έξω απ' το γήπεδο με τις "κλωτσιές". Εμείς στην εξέδρα θέλουμε να είμαστε ΜΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ και δεν μας αφορά καμία άλλη ομάδα και τι λένε μεταξύ τους.
Δεν θα προκαλέσουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακό, εφόσον δεν μας προκαλέσουν. Άλλωστε οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, το έχουν σαν κανόνα σε κάθε παιχνίδι. Όποιος αλλόθρησκος (φίλαθλος ομάδας "κέντρου" που έχει κόντρα με τον Ολυμπιακό), έρθει για να βγάλει το άχτι του, επειδή η υποτιθέμενη "μεγάλη" ομάδα που υποστηρίζει, είναι αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, θα οδηγηθεί και αυτός προς την έξοδο του Κανήθου με "κλωτσιές".
Όσοι φίλαθλοι θα έρθουν δωρεάν με τους οργανωμένους της Χαλκίδας, θα τοποθετηθούν σε ειδική θέση και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάτσουν σε άλλη μεριά του γηπέδου. Να γνωρίσετε πως θα καθόμαστε όρθιοι και θα φωνάζουμε. Όποιος δεν το κάνει αυτό, η πάει να φύγει απ' την εξέδρα των οργανωμένων, εφόσον έχει μπει μαζί μας δωρεάν, τότε θα οδηγηθεί με "κλωτσιές" έξω απ' το κλειστό Κανήθου.

Να γνωρίζεται πως αυτή τη φορά, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», δεν θα κάνει υποχωρήσεις με τέτοια θέματα. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ και δεν "γουστάρουμε" αλλόθρησκους φιλάθλους στην εξέδρα μας! Τα συνθήματα θα είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και όχι υπόδουλοι αθηναϊκών ομάδων. Καλό θα είναι, όσοι δεν γνωρίζουν αυτά τα θέματα στο Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας, να τα σεβαστούν και να σεβαστούν την προσπάθεια του να δημιουργήσουμε μια εξέδρα που να αποτελείται από φιλάθλους μόνο της ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!! Σε διαφορετική περίπτωση, όποιος δεν μας σεβαστεί, θα βρεθεί έξω απ' το Κανήθου με "κλωτσιές".

Η ανακοίνωση μας, γνωρίζουμε ότι έχει μια πιο "σκληρή" γλώσσα, από κάθε άλλη φορά. Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2014, υπάρχει ακόμα η βίαιη και επικίνδυνη κόντρα, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκου (για το τίποτα...) και θέλουμε να πάρουμε σοβαρά μέτρα. Τα ίδια μέτρα να γνωρίζεται ότι θα παρθούν και στον αγώνα Ίκαρος Χαλκίδας - Παναθηναϊκός.
Όλα αυτά τα μέτρα τα παίρνουμε διότι δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε αυτή την γελοία κόντρα. Ας κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους. Δεν θέλουμε να μας ανακατέψουν σε τίποτα υποτιθέμενους φιλάθλους του Ολυμπιακού, η του Παναθηναϊκού, η της ΑΕΚ, διότι το θεωρούμε ντροπή.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!!

Σ.Φ. Χαλκίδας
«Τρελά Νερά»
Crazy Waters Club

Ποδηλατοβόλτα για το μικρό Κωσταντίνο

Ποδηλάτες Χαλκίδας
Υπήρξε μια σκέψη-ιδέα του David Merianos να κάνουμε μια ποδηλατοβόλτα με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον μικρό Κων/νο από το Βασιλικό.
Προχωρούμε στην υλοποίηση αυτής της ιδέας και έτσι Κυριακή 2 Φεβρουαρίου δίνουμε ραντεβού στις 11:30 το πρωί στα αγάλματα στην παραλία Χαλκίδας.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!
Στην διάρκεια της εβδομάδας θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία κλπ

Από την Αναγάννηση Καρδίτσας η δεύτερη μεταγραφή του ΑΟ Κύμης

Τον εικοσάχρονο Νίκο Θλιούκα απέκτησε ο ΑΟ Κύμης για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το αμυντικό χαφ του ΑΟ Αναγέννησης Καρδίτσας συμφώνησε με το Δ/Σ του ΑΟ Κύμης και το νέο απόκτημα τίθεται άμεσα στην διάθεση του Βαγγ. Ντόβολη.

Α.Ο.Ν.Α.Γκάβαλης Σπύρος ο ''εκλεκτός''.


Σε μια σημαντική και εξίσου θεαματική μεταγραφή προχώρησε ο Α.Ο.Ν Αρτάκης, αφού λίγα 24ωρα πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών, ένταξε στο δυναμικότης τον ταλαντούχο νεαρό μεσοεπιθετικό από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο ποδοσφαιριστής που αφέθηκε ελεύθερος από τον Ηρακλή ,αποτέλεσε το μήλο της έριδος τις τελευταίες ημέρες για πολλές ομάδες.
Η απόφασή του να μετακομίσει στην Αρτάκη ήταν ότι η ομάδα βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης βρίσκεται και με το ένα πόδι στον τελικό του κυπέλλου της Εύβοιας.

Ο Τσολάκος στον Ταμυναϊκό. Στον Ελλήσποντο ο Σεϊντόπουλος ???

Στον Ταμυναϊκό θα συνεχάσει ο Τσολάκος που την περασμένη Κυριακή αγωνίστικε με την Αρτάκη εναντίον του Ταμυναϊκού. Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.


















.
Δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Σεϊντόπουλου από το Αυλωνάρι προς Ελλήσποντο. Μέσα στην μέρα αναμένονται εξελίξεις και το μεσημέρι θα γίνει γνωστό αν ο παίκτης μετακινηθεί προς Λάμψακο η όχι. 

Η υπεύθυνη των Ακαδημιών του ΑΟ Λουκισίων κ Δήμητρα Βελλή ζωντανα στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ

Σημαντική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η υπεύθυνη των Ακαδημιών του ΑΟ Λουκισίων κ. Δήμητρα Βελλή στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ στο Ράδιο 1 98,1, φιλοξενούμενη των Άγη Λαϊνιώτη & Γιώργου Διακομόπουλου.
                                       Ακούστε το Α' μέρος της συνέντευξης
                                       Ακούστε το Β' μέρος της συνέντευξης


Σαχσανίδης και Ντινιωτάκης τα νέα αποκτήματα του Ηρακλή Ψαχνών

Στην απόκτηση και του 25χρονου τερματοφύλακα Φίλιππου Σαχσανίδη προχώρησε ο Ηρακλής Ψαχνών.
Ο ποδοσφαιριστής  έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Όφη και του Ασπρόπυργου ενώ την τελευταία αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν 
με τα χρώματα του Πανιωνίου.








Τον 20χρονο επιθετικό Γιάννη Ντινιωτάκη απέκτησε ο Ηρακλής Ψαχνών.
Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Κέρκυρα και τον Αστέρα Τρίπολης ενώ την τελευταία αγωνιστική σεζόν φορούσε την φανέλα του Παναρκαδικού.



Πηγή  Ψαχνιώτης
Π
Πηγή Ψαχνιώτηςηγή

Τρέχει γρήγορα το κλειστό Ληλαντίου. Σε εξέλιξη αθλητικά έργα

Στην εκπομπή Σκορ &ρεκόρ Φιλοξενούμενος τηλεφωνικά ήταν ο Αντιδήμαρχος Ληλαντίου κ Βασίλης Γουρνής και μίλησε στον Άγη Λαϊνιώτη και τον Γιώργο Διακομόπουλο για τα αθλητικά έργα που εξελίσσονται και αυτά που έχουν προγραμματιστεί. Η μεγάλη είδηση ήταν η ολοκλήρωση του κλειστού στο Ληλάντιο που σε λιγότερο από ένα χρόνο θα είναι έτοιμο, όπως δήλωσε ο κ Γουρνής.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καλωδιώσεις που θα επανατοποθετηθούν στο γήπεδο Βασιλικού που είχαν κλαπεί, ενώ ξεκίνησαν τα έργα για την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο Αγ. Νικολάου και στο γήπεδο της Λαμψάκου. Υπάρχει ακόμα αίτημα για την κατασκευή σκέπαστρων στο γήπεδο του Βασιλικού που εξετάζεται, ενώ θα προωθηθούν όσα αθλητικά έργα εγγραφούν στα τεχνικά προγράμματα την φετινή χρονιά.
Παρέπεμψε δε για περισσότερες λεπτομέρειες στον αρμόδιο κ Κωσταρά.

Μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Ακράτητου Κεχριών


Μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Ακράτητου Κεχριών κυριολεκτικά στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου.Απέκτησε από τον πρωτοπόρο του Ά ομίλου,της Β κατηγορίας ΕΠΣΕ,    Άρη Αγίας Άννας τον 23αχρονο αριστερό μπακ-χαφ Δημήτρη Σκοπελίτη. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει ιδανικά την αριστερή πλευρά και φημίζεται για τα αριστοτεχνικά ελεύθερα χτυπήματα του. Η διοίκηση του Ακράτητου κινήθηκε γρήγορα και απέσπασε το δελτίο του ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Α2 κατηγορία.Η παραχώρηση του παίκτη από τον Άρη καταγραφεται ως τρίτη στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.Το πρωτάθλημα για το θεό του πολέμου έχει ουσιαστικά τελειώσει και οι ιθύνοντες του σκεφτονται την ερχόμενη σεζόν όταν η ομάδα θα βρεθεί σε μια πιο δύσκολη κατηγορία και κινούμενοι πάντα υπεύθυνα και ορθολογικά θα φτιάξουν την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στην πιο πανω κατηγορία.

Ρεπορτάζ  Γιώργος Διακομόπουλος


Στον Ηρακλή Ψαχνών ο Βόσνιος Ούγκο Στάγιτς.

Στο Ηρακλή Ψαχνών ανήκει ο Βόσνιος Ούγκο Στάγιτς. Αφού πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις ολοκληρωσε την μεταγραφή του στον ΗΡΑ.

Πηγή Ψαχνιώτης

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 1 & 2 Φεβρουαρίου 2014 στα γήπεδα της Εύβοιας



1 &2 Φεβρουαρίου 2014Foodball League II 20η αγωνιστική 
Ημερομ
ΩΡΑ
Διαγωνιζομενες ομάδες
αποτέλ
Π 31/1/14
18.00
Φωστήρας - Αστέρας Μαγ   TV
3-0
Κ 2/2/14
15.00
Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχν

Κ 2/2/14
15.00
Αχαρναϊκός - Βύζας Μεγαρ.

Κ 2/2/14
15.00
Φωκικός - Ολυμπιακός Βολ

Κ 2/2/14
15.00
Επισκοπή - Γλυφάδα

Κ 2/2/14
15.00
Καλλιθέα - Παναιγιάλειος

Δ 3/2/14
14.00 
Χανιά - Πανηλειακός           TV





Γ' Εθνική κατηγορία 15η Αγωνιστική
Ημερομ
ΩΡΑ
Διαγωνιζομενες ομάδες
αποτέλ
Κ 2/2/14
15.00
ΑΟ Κύμης - Λευκάδια Νάουσας

Κ 2/2/14
15.00
ΑΟ Χαλκίς - Μαχητής Τερψιθ

Κ 2/2/14
15.00
Νάουσα - Τρίκαλα

Κ 2/2/14
15.00
Δωτιέας Αγ. - Αχιλλέας Δομοκ

Κ 2/2/14
15.00
Ένωση Απ. Παύλου - Πυργετός

Κ 2/2/14
15.00
Λαμία - Αχιλλέας Νεοκαισάρ.

Κ 2/2/14
15.00  
Καρδίτσα - Ρήγας Φεραίος



Ρεπό   

Α' κατηγορία Ευβοίας 20η αγωνιστική
Ημερομ
Ωρα
Διαγωνιζομενες ομάδες
αποτέλ
Σ 1/2/14
15.00
ΑΟ Δύστου - ΑΟ Αυλωναρίου

Σ 1/2/14
15.00
ΑΠΚΟ Δροσιάς - Ταμυναϊκός

Σ 1/2/14
15.00
Ευβοϊκός - Όλυμπος Γυμνού

Σ 1/2/14
15.00
ΑΟΝ Αρτάκης - ΑΟ Λουκισίων

Σ 1/2/14
15.00
ΑΠΟ Καστέλας - Λήλας Βασιλ

Κ 2/2/14
12.00
ΑΟ Σκύρου - Παντριαδικός

Κ 2/2/14
15.00
Απόλλων Ερέτρ- Ολυμπιακός Χ

Κ 2/2/14
15.00
Εν Απολ. Ιστιαίας- Ακαδ. Ιστιαίας

Α2 κατηγορία Ευβοίας 19η αγωνιστική 1ος όμιλος
Ημερομ
Ωρα
Διαγωνιζόμενες ομάδες
αποτέλ
Σ 1/2/14
15.00
Σκεπαστή - Κήρινθος

Σ 1/2/14
15.00
Ωρεοί - ΑΕΚ Ν Πύργου

Σ 1/2/14
15.00
Φοίνικας Ψ - Μακρυκάπα

Κ 2/2/14
15.00
Βασιλικά -Αφράτι

Κ 2/2/14
15.00
Άτταλη - Δόξα Προκοπίου

Κ 2/2/14
15.00
Αιδηψός - ΑΕ Χαλκίδας

Κ 2/2/14
15.00
Ερμής Πηλίου - Ακράτητος Κεχρ.





Α2 κατηγορία Ευβοίας 19η αγωνιστική 2ος όμιλος
Ημερομ
Ωρα
Διαγωνιζόμενες ομάδες
αποτέλ
Σ 1/2/14
15.00
Εύριπος - Ελήσποντος

Σ 1/2/14
15.00
Ερμήλιος - Αμαρυνθιακός

Κ 2/2/14
15.00
Προποντίδα - Νηλέας Νεοχ.

Κ 2/2/14
15.00
Μαρμάρι - Κάρυστος

Κ 2/2/14
15.00
Αυλίδα - Κριεζά

Κ 2/2/14
15.00
Ληλάντιο - ΑΟ Ζάρητρα

Κ 2/2/14
15.00
Αλάτσατα - Αστέρας Δροσιάς

--



Β' κατηγορία Ευβοίας 1ος όμιλος 18η αγωνιστική
Ημερομ
Ωρα
Διαγωνιζόμενες ομάδες
αποτέλ
Σ 1/2/14
15.00
Ολυμπιακός Λ - Καλύβια/Σπαθάρι

Κ 2/2/14
11.00
Ταξιάρχης - Ερμής Ροβιών

Κ 2/2/14
11.00
Βουτάς - Μυρμιδόνες

Κ 2/2/14
11.30
Ελληνικά -  ΟΠΑ Αιδηψού

Κ 2/2/14
11.30
Παπάδες - Βυζάντιο

Κ 2/2/14
15.00
ΠΑΟ Λιχάδας - Στροφυλιακός

Κ 2/2/14
15.00
Άρης Αγ Άννας - Καμάρια





Β' κατηγορία Ευβοίας 2ος όμιλος 18η αγωνιστική
Ημερομ
Ωρα
Διαγωνιζόμενες ομάδες
αποτέλ
Σ 1/2/14
15.00
Άρης Αγ Ιωάννη - Μιαούλης Φ

Σ 1/2/14
15.00
Μονόδρι - Ανδρονιάνοι

Σ 1/2/14
15.00
Κεραυνός Μυτικα- Τραχήλι

Κ 2/2/14
11.00
Άρτεμις Αγ Γεωργ. - Κονίστρες

Κ 2/2/14
11.00
Ηρακλής Πρασίνου - Οκτωνια

Κ 2/2/14
12.00
Αγ Ελεούσα ΑΟ Κοσκίνων

Κ 2/2/14
15.00
Μετόχι - Απόλλων Χαλκίδας





Β' κατηγορία Ευβοίας 3ος όμιλος 18η αγωνιστική
Ημερομ
Ωρα
Διαγωνιζόμενες ομάδες
αποτέλ
Σ 1/2/14
15.00
Παραλία Αυλιδ. -Καλοχ/Παντείχι

Σ 1/2/14
15.00
Ατρόμητος Χ - Βατώντας

Σ 1/2/14
15.00
Καμάρες - ΑΕΚ Χαλκίδας

Κ 2/2/14
11.00
ΠΑΟ Πολιτικών - ΑΟ Κανήθου

Κ 2/2/14
11.00
Κοντοδεσπότι - Πισσώνας

Κ 2/2/14
11.00
ΠΑΟ Κανήθου - Έραπος

Κ 2/2/14
15.00
Άγ. Αθανάσιος - Σταυρός



Ρεπό Κεραυνός Χαλκίδας

Δυναμικό παρών απο πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας της ΕΠΣΕ

Σε γνωστό υπερπολυτελή ξενοδοχείο της Ερέτριας έκοψε φέτος την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Ευβοίας σε συνεργασία με τον σύνδεσμο διαιτητών Ευβοίας και το Σωματείο προπονητών Ευβοίας.Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσε όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού καθώς ήρθαν απο όλα τα μήκη και πλάτη του νησίου.Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι πρώτοι σκόρερ όλων των πρωταθλημάτων του νομού μας για την το ποδοσφαιρικό έτος 2012-2013,απο τα αξιοσημείωτα είναι οτι καμία ομάδα δεν βραβεύτηκε με 

βραβείο fair play.

Πατήστε στην κεντρική εικόνα κάτω για 
να δείτε όλες τις φωτογραφίες
Ρεπορτάζ Φωτό Γιώργος Χατζηραφτάκης

>

Στην ΚΕΔ ο Στούπας

Στην κεντρική επιτροπή Διαιτησίας αναμένεται να απευθυνθεί τις επόμενες ημέρες ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά της Διατησίας απέναντι στην ομάδα της Έυβοιας και συγκεκριμένα για τα τελευταία παιχνίδια με τον Φωκικό,τον Αχαρναικό αλλά και την Καλλιθέα όπου στο μεν πρώτο υπάρχουν παράπονα για την έναρξη του παιχνιδιού σε ατμόσφαιρα χωρίς ορατότητα λόγω βεγγαλικών , στο δεύτερο για δύο φάσεις πέναλτυ,και στο τρίτο για το καταφανέστατο επίσης πέναλτυ.                                                                                                                     πηγή: psaxniwths

Λευτέρης Καραμπίνης. Ο 19χρονος τερματοφύλακας της Σκύρου

Για 3,5 χρόνια ο δεκαενιάχρονος Λευτέρης Καραμπίνης υπερασπίζεται τα δοκάρια του ΑΟ Σκύρου και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας με αποκορύφωμα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας. Από δεκατεσσάρων χρονών ο Λευτέρης γέννημα θρέμμα της Σκύρου βρίσκεται στον Σύλλογο, ενώ σπουδάζει σε Ναυτική Σχολή στον Βόλο. Λευτέρη ότι καλύτερο για σένα.

         Πατήστε στην κεντρική εικόνα να δείτε
                   όλες τις φωτογραφίες                                         Ρεπορτάζ Χρήστος Μπεκιάρης

>

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της ΕΠΣ Ευβοίας, του Συνδέσμου Διαιτητών και Προπονητών



Κοπή πίτας ΑΟ Ωρεών


Την Κυριακή που μας πέρασε, η ομάδα των Ωρεών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και παρόντες ήταν μέλη της Διοίκησης, παίκτες, φίλοι της ομάδας και ο Πρόεδρος του «ΝΟΔΩ» Κώστας Μπάμης.
Ο π. Κωνσταντίνος ευλόγησε την τελετή και ο Πρόεδρος ομίλου Νίκος Μαυρούτσικος  μίλησε στους παρευρισκόμενους, συνοψίζοντας το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, δίνοντας έμφαση στην έλλειψη γηπέδου αλλά και την υποδομή που έχει ήδη η ομάδα με τα τμήματα Junior, Παίδων και Ανδρών. Τελευταία κίνηση της ομάδος ήταν η δημιουργία γυναικείου τμήματος που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, της «Αρτέμιδες». Εξήρε την προσφορά του Προπονητή Θανάση Γουρνά και επεσήμανε την πετυχημένη προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου των Ωρεών.
Έγινε κλήρωση και δόθηκε μια φόρμα αξίας πάνω από 50 ευρώ στον Απόστολο Καραπάνο και στον μικρό Γιάννη Γεωργάκα  δόθηκε μια αθλητική τσάντα.

Μπεκιάρης Χρήστος


Πατήστε πάνω στην κεντρική φωτογραφία
για να δείτε όλες τις εικόνες



Φωτορεπορτάζ. Βυζάντιο Νέου Πύργου - Αναγέννηση Μαντουδίου 1-2




Φωτορεπορτάζ Ακαδ. Ιστιαίας - ΑΟ Σκύρου


Πατήστε πάνω στην κεντρική φωτογραφία 
δυο φορές για να δείτε όλες τις εικόνες  
Φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπεκιάρης

ΑΕΚ Νέου Πύργου - ΑΟ Ατταλης. Αναβολή του αγώνα "λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου"

Το παιχνίδι της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» με την Άτταλη τελικά δεν «δόθηκε» στον Αγωνιστικό χώρο αλλά σε ένα καφέ του χωριού, μιας και ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Η βροχή που δέχτηκε το χόρτο σε συνδυασμό με την επιβάρυνσή του λόγω των τεσσάρων ομάδων που φιλοξενεί συν μια ομάδα Παίδων, δεν ήταν σε κατάσταση για να διεξαχθεί ένας ασφαλής αγώνας.
Οι παράγοντες των γηπεδούχων απέδειξαν για μια φορά ακόμα την φιλοξενία που τους διακρίνει, αφού κέρασαν την αντίπαλη ομάδα αλλά και τους παίκτες της σε παραλιακό του χωριού. 
Εκεί χαρήκαμε για μια φορά ακόμα το νόημα του αθλητισμού, αφού οι «αντίπαλοι» παίκτες μιλούσαν και αντάλλασσαν απόψεις σαν πραγματικοί φίλοι.

Αναμένουμε τώρα τον ορισμό της νέας ημερομηνίας πραγματοποίησης του παιχνιδιού.

Μπεκιάρης Χρήστος
\







>