Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πρωτο ημιχρονο δεν ηταν αρκετο και ... ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ- ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ. 2-2!!!


Σε ένα παιχνίδι για γερά νευρά και όχι για καρδιακούς ο Απόλλων κλώτσησε μαζί με την μπάλα και την νίκη απέναντι σε ένα Ληλα που ήρθε να απόδειξή ότι είναι Ληλας!

Στο γεμάτο γήπεδο της Ερετρειας ο γηπεδούχος δίψασε για την νίκη που   με αυτήν θα άγγιζε τον τίτλο μπήκε στο γήπεδο σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και από τα πρώτα λεπτά πίεζε την εστία του πολύ καλού σήμερα Μαντα και μόλις στο 5΄αγγιξε το γκολ όταν ο Ψαριανός με κεφαλιά ανάγκασε τον Μαντα να απογειωθεί και να διώξει σε κόρνερ , χαρακτηριστικό στα πρώτα 15΄λεπτα ο γηπεδούχος είχε 5 κόρνερ και πολλές ευκαιρίες απο την άλλη ο Ληλας δείχνοντας αιφνιδιασμένος προσπαθούσε μα σταθεί όρθιος στις συνεχείς επιθέσεις των γηπεδούχων!!16΄ Παριανος επωφελείται και με πλασέ προλαβαίνει τον Μαντα και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και 1-0!! 

Ο γηπεδούχος δεν σταμάτησε εκει και πίεζε συνεχώς την εστία του Μαντα ο οποίος σε σουτ του Τορα λέγει όχι 22'  Μαντα πάλι προ του Παριανού διώχνει 33'  Σταματάκος από καλή θέση αστοχει για το 2-0  36'  Μαρινακης καλό σουτ σουτ Ψαριανός πάλι με κεφαλιά λίγο άουτ από το δοκάρι του Μαν τα!  Φτάσαμε στο 44' ο συνήθης ύποπτος Σταματάκος κτυπά πάλι και με όμορφο σουτ 2-0! λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου , νομίζοντας πολλοί ότι όλα τέλειωσαν εδώ !
β΄ημιχρονο 
το δεύτερο μερος επιφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις αφού από την μια ο γηπεδούχος ίσως έπεσε σε πλάνη με το άνετο 2-0 του α' ημιχρόνου νομίζοντας οτι το β΄μερος θα ήταν μια άνετη νίκη ίσως με ευρύτερο σκορ !!! Η εικόνα του α΄μερους αυτό έδειχνε !! όμως τα πραγματα ηρθαν αλλοιως με τον Ληλα να εχει πληγωμενο ηθικο και να θελει να ανακαμψη απο το ισοπεδωμα του α΄ημιχρονο μπαινει δυνατα στο β΄μερος ισοροπει ανεβαινει στο κεντρο οπου το α΄μερος ηταν ανυπαρκτος και τωρα δηλωνει παρον , εξυπνη κινηση και του Καλιμμανη να βαλη τον εμπειρο Γκουμα και με εφαλτηριο αυτον εδωσε το συνθημα , απο την αλλη ο γηπεδουχος μπηκε δυνατα χανοντας σημαντικη ευκαιρια με τον Μεμαϊ οπου δυνατο σουτ ο Μαντας λεει παλι οχι!!


Ο νεοεισελθων Γκουμας λοιπον στο 55΄κανει αυτο που κληθηκε να κανει και με ομορφο πλασε κρεμαει τον Σακκη και 2-1!   ΤΟ γκολ αυτο εδωσε φτερα στα ποδια των παικτων του Ληλα καιανεβηκαν περισοτερο το κεντρο ομως παλι οι γηπεδουχοι πιεζαν και απετυχαν στο 62΄ να πετυχουν το 3-1  και να κλειδωσουν το παιχνιδι!!!  απεναντιας ο Ληλας σε αντιθεσει με το πρωτο μερος που ηταν απλα θεατης ανελαβε ρολο πιο ουσιωδη και τουλαχιστον εφτανε μεχρι την περιοχη του Σακκη 75' σουτ του Γκουμα πολυ ευθυβολο συριζα απο το δοκαρι του Σακκη!   Μεμαϊ καλο σουτ διωχνει παλι το Μαντας!

Πιεση των γηπεδουχων να κλειδωσουν τη νικη απο την αλλη ο ΛΗΛΑς σποραδικες επιθεσεις και οτι καλο βγει και πραγματι του βγηκε οταν απο κορνερ που εκτελεσε ο Ζαχαριας στο 88΄η μπαλλα περνωντας μια περιεργη τροχια κατεληξε στα διχτυα του Σακκη και 2-2  Παγωνοντας τους παντες και τα παντα !  Τα εναπομειναντα λεπτα περιπου με τις καθυστερησεις8΄ ανοικαν στον γηπεδουχο που πιεζε λυσαλεα με αποκορυφωμα την φαση του 94΄οπου τρεις παικτες της Ερετρειας απο πολυ κοντα σε πιεση μεσα στην περιοχη αστοχουν στο να στειλουν την μπαλλα στα διχτυα του Μαντα!



Με το σφυριγμα της ληξης βρηκε τους γηπεδουχους να μην πιστευουν τι συνεβη και εχασαν την νικη μεσα απο τα χερια τους !!!!
Ισως για μια ακομη φορα μιλησε ο νομος του Ποδοσφαιρου που παντα δεν κερδιζει ο καλυτερος!!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ)
Σακκης Λιατιφης Παριανος Βελαετης Ψαριανος Ευγενιου Μπασινας Γ(79' Μπασινας χρ) Μαρινακης Τορα(Μωρος83΄) Σταματακος Μεμαϊ.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ. (ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ)
Μαντας Ντρεκης(61΄Ντουνας)Γουναρης Καρλατηρας Βλαχος(46' Γκουμας) Χαλιωτης Κατσικαβαλης Ρωμανος Κουτσαυλης Αγραφιωτης Ζαχαριας.
>

Θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει συμπαρασταθεί με απίστευτο τρόπο στον Ίκαρο.

Κομβικής σημασίας ματς, στη μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, δίνει απέναντι στον Άρη ο Ίκαρος Χαλκίδας.

Ο Ίκαρος θα υποδεχθεί αύριο (05/04, 16.00) στο ΔΑΚ Κανήθου τους Θεσσαλονικείς και θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει, για να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της σωτηρίας στην Basket League ΟΠΑΠ. «Πρόκειται για ακόμα έναν τελικό για την ομάδα μας και πρέπει πάση θυσία να τον κερδίσουμε. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση, αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό και φυσικά θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει συμπαρασταθεί με απίστευτο τρόπο στον Ίκαρο. Θα τους χρειαστούμε και σε αυτό το ματς», τόνισε ο Θανάσης Γιαπλές.

Ο Τραβόν Γούντολ μίλησε από την πλευρά των παικτών του Ίκαρου Χαλκίδας, αναφέροντας: «Μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό δεν έχουμε περιθώριο για άλλη ήττα. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν μόνο με νίκες και ο πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Άρης, για τον οποίο ξέρουμε ότι είναι ομάδα με αρχές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δημήτρης Ζουπανιώτης - ένας γυμναστής απο τον Άγιο με μεγάλη προσφορά σε πολλά επίπεδα


Βρεθήκαμε με τον Δημήτρη Ζουπανιώτη, έναν άνθρωπο του αθλητισμού της Βόρειας Εύβοιας που πιστεύουμε δεν χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Δημήτρης ασχολείται πολλά χρόνια με τον αθλητισμό, τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με το μπάσκετ, με ιδιαίτερες διακρίσεις. Διάλεξε να κάνει την αγάπη του για τον αθλητισμό επάγγελμα και μάλιστα με επιτυχία. Σήμερα είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αγίου, με πολύχρονη ενασχόληση και στο «Θέρμαι Σύλλα» αλλά και τελευταία με σχολές αερόμπικ, Ζούμπα, cross fit και πιλάτες. Πρόσφατα ξεκίνησε στην Ιστιαία Αίθουσα Αθλητικών Δραστηριοτήτων, ενώ πραγματοποίησε και διήμερο σεμινάριο τερματοφυλάκων.Εδώ και 14 χρόνια είναι παντρεμένος με την Ιωάννα και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Στάθη και την Σταυρίνα, 13 και 7 ετών αντίστοιχα.
Όμως ας αφήσουμε τον ίδιο να μας μιλήσει για την μέχρι σήμερα σταδιοδρομία του:

«Γεννήθηκα στον Άγιο της Αιδηψού, τον Οκτώβριο του 1968 και πήρα απολυτήριο από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού μου, ενώ Γυμνάσιο και Λύκειο τελείωσα στα Λουτρά Αιδηψού. Εκεί είχα και την πρώτη μου επαφή, διδασκαλία και πρόοδο με την γυμναστική. Οι πρώτοι μου δάσκαλοι στον τομέα αυτόν από την Β΄ Γυμνασίου και μετά  ήταν ο κ. Τσαλούκας και ο κ. Στέφανος Σαλιγκάρας.
 Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τις σχολικές ομάδες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ και μάλιστα με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις . Σε όλες αυτές με εμπιστεύονταν οι δάσκαλοί – γυμναστές μου, λες και το ένοιωθαν πως κάποια μέρα θα γινόμουν συνάδελφός τους.
Εκείνα τα χρόνια είχε ιδρυθεί από τον κ. Σαλιγκάρα ο «Γυμναστικός Σύλλογος Αιδηψού» που ασχολείτο με τον κλασικό αθλητισμό. Εκεί είχα πολλές διακρίσεις στα 100 μέτρα, στα 200 μέτρα, στο άλμα εις ύψος και εις μήκος. Νοιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Στέφανο για όλα αυτά.
 Καθώς τελείωνα το Λύκειο και σαν φίλαθλος από το 1982 της ομάδας του «ΑΟ Αγίου»,  απέκτησα δελτίο και εγώ το 1985, τότε που ήταν ο Συμεωνίδης και  Γεν. Αρχηγός ο Γιώργος Ξηρογιάννης. Και εκεί είχα πολλές διακρίσεις συνεχώς μέχρι το 1996 που ήμουν μέλος.
Συμπαίκτες μου είχα πολύ καλούς αθλητές για την περίοδο εκείνη, τους Γούδα, Σταυρόπουλο, Ανδριόλα, Πανταζή Δημήτρη, Αλμπάνης Μάκη, τα αδέλφια Φερίδη, Λ. Σούρα, Χατζή και άλλους.
Το 1987 αρχίζω τις σπουδές μου στην πόλη Νόβισνατ της Σερβίας, στο τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου. Το διάστημα των σπουδών έπαιξα μπάλα σε ομάδες της περιοχής αλλά και στην ελληνική ομάδα των συμφοιτητών μου. Στις διακοπές μου, όταν ερχόμουν Ελλάδα, έπαιζα στον «ΑΟ Αγίου». Από το 1992  μέχρι και το 1996 συνέχισα να παίζω την ομάδα του Αγίου αλλά και στην ομάδα των Πεζοναυτών του 575  Τάγματος, στην Χαλκίδα.
 Το 1996 ανοίγω με συνεργάτη γυμναστήριο και παράλληλα μεταγράφηκα στον «ΑΟ Αιδηψού» όπου και εκεί έπαιξα με πολλές διακρίσεις. Σημαντικότερες στιγμές ήταν τα δυο γκολ που έβαλα στον «Αιγαία Λίμνης» με αποτέλεσμα να πάρουμε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά.
Οι αναμνήσεις μου είναι πολλές, το ίδιο και οι χαρές αλλά και οι λύπες. Άλλωστε έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Να συμπληρώσω εδώ ότι προπονητές και συμπαίκτες μου για επτά (7) σεζόν στον «ΑΟ Αιδηψού» ήταν πολλοί και αξιόλογοι. Αναφέρω απλά τους Καρανικολό, Αναγνώστου, Αντρίτσο, Κερασιώτη, Γιαννούλη,  Φώτου, Φαράντο, Μάργαρη, Ράπτου, Βεργή, Γαλάκο και πολλούς ακόμα.  Με όλους είμαστε φίλοι και θα είμαστε για πάντα, μιας και το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους και δεν τους χωρίζει.
Επίσης πρέπει να πω ότι παράγοντες σαν τους Υδραίο, Φώτου και Βενετή αλλά και προέδρους σαν τους Μαυροζούμη και Μιναχείλη είναι πολύ δύσκολο να βρούμε.
 Το 2002 ξαναγύρισα στο Άγιο  πιο καλός και έμπειρος, αλλά και γεμάτος ενέργεια.
Τότε στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Θανάσης Γουρνάς που πιστεύω ήταν ότι καλύτερο και είχαμε μια πολύ καλή πορεία.
Αργότερα, όταν ο κ. Γουρνάς αποχώρησε, αναλάβαμε την ομάδα εγώ με τον Δαυίδ Κουρκούτζελο. Τότε δουλέψαμε με το υλικό που είχε η ομάδα κυρίως στο κομμάτι της φυσικής αγωγής, τόσο εγώ όσο και ο Δαυίδ και τελικά καταφέραμε η ομάδα να απογειωθεί. Συνεχίσαμε με την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της Β΄ Κατηγορίας και το 2007 καταφέραμε να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΕ.  Δεν έλειψα λεπτό απο τους αγώνες και μάλιστα πέτυχα 4 γκολ απο τα 200+ της καριέρας μου, με συμπαίκτες όπως τους Σταύρο Δουμά, Δημήτρη Δαρζέντα, Αντωνίου, Χρήστο Δουμά, αφοι Στεργίου, Ερι Δημουλάκη, Κουρκούτζελο, Γιάννη Τσώνο και πολλούς άλλους.
Το Συμβούλιο ήταν από τα καλύτερα πιστεύω. Ανάμεσά τους ήταν οι Σταυρόπουλος, Σταματίου, Μαργωμένος αλλά και ο αείμνηστος Ανδριόλας. Όλοι ήταν άξιοι και συνεργάζονταν με τους παίκτες και μαζί μου για ένα σκοπό, το καλό της ομάδας μας.
Το 2010 και μη γνωρίζοντας τι θα γίνει με την ομάδα της καρδιάς μου, λόγω της εκτίμησης που είχε στο πρόσωπό μου ο Ν. Ζαλάβρας, τέως Πρόεδρος της «ΑΕ Ιστιαίας», ενεργεί και μεταγράφομαι στην τοπική ομάδα της Ιστιαίας.
Το Β΄ εξάμηνο συνεργάστηκα σαν υπεύθυνος φυσικής αγωγής με την ομάδα με προπονητή τον Κουκούτζελο. Αργότερα η ομάδα είχε πολύ καλή πορεία και ανέβηκε και κατηγορία με προπονητή τον Λάμπρο Σπίντζο και μου εμπιστεύτηκαν τις Ακαδημίες της «ΑΕ Ιστιαίας». Εκεί πέρασα 3 υπέροχα χρονια που θα θυμάμαι πάντα, με συμπαίκτες πολύ ποιοτικούς.
Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησα σιγά – σιγά να μπαίνω στην προπονητική του ποδοσφαίρου. Η αγάπη μου για όλα τα παιδιά των Ακαδημιών είναι ανεκτίμητη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ζαλάβρα που από την πρώτη στιγμή με κέρδισε και τον κέρδισα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τον Βασίλη Μπαρμπούνη , τον Πρόεδρο Λευτέρη Κατσαντώνη, τον Ανδρέα Αράπογλου  αλλά και τον αείμνηστο Τρύφωνα.
Στόχος μου πάντα ήταν  (χωρίς να χάσω την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή), να έχω την νέα μου ιδιότητα όσο πιο καλά μπορώ. Έτσι τον Οκτώβριο που μας έρχεται παίρνω το δίπλωμα του UEFA Β΄ στην Λειβαδιά και ταυτόχρονα, από το καλοκαίρι, ιδρύουμε με την διοίκηση του Αγίου την «Ομάδα Υποδομών Αγίου» με Ακαδημίες όλων των κατηγορίών.
 Το ίδιο θα κάνουμε αργοτερα στα Λουτρά, στα Γιάλτρα, στον Αγιο Γεώργιο και αλλού. Με τη βοήθεια του «Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού» και κυρίως του Γιάννη Γούδα και της Λίτσας Παπαποστόλου,  ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα που υπήρχαν.
Η συνέχεια είναι γνωστή λίγο πολύ σε όλους: 70 με 80 αθλητές  όλων των ηλικιών πλαισιώνουν τις Ακαδημίες, με διδασκαλία, εκπαίδευση και  καθοδήγηση τόσο από εμένα όσο και από τον συνεργάτη μου Παύλο Φαράντο.
Στις 15 Ιουνίου 2013 κάναμε το 1ο Τουρνουά με τη συμμετοχή της «ΠΑΕ Πανιώνιος» και Ακαδημιών της Βόρειας Εύβοιας, κλείνοντας ένα χρόνο ζωής σαν Ακαδημία. Ηταν μεγάλη η προσφορά του Νίκου Ζαλάβρα για την πετυχημένη διοργάνωση του τουρνουά.
Το 2ο Τουρνουά που θα γίνει φέτος, ευελπιστώ να είναι διήμερο και να ξεπεράσει τις 10 Ακαδημίες, ενώ θα είναι αφιερωμένο στον δεύτερο πατέρα μου, στον πεθερό μου δηλαδή Νικήτα Διαμαντή που έχει φύγει από τη ζωή τόσο άδικα. Η μνήμη αυτού του ανθρώπου αλλά και η οικογένειά μου και οι γονείς μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω.
16 χρόνια τώρα διατηρώ σχολή Αερόμπικ με αξιόλογες μαθήτριες στα Λουτρά, στη Λίμνη και σύντομα και στην Ιστιαία, ενώ εδώ και για 15 χρόνια εργάζομαι στο καλύτερο ΣΠΑ της Ελλάδας, στο «Θέρμαι Σύλλα», με την ιδιότητα του Γυμναστή – Ναυαγοσώστη.
Σαν γυμναστής μιας και ήμουν πολύ καλός, ασχολήθηκα και με το μπάσκετ αλλά και με σχεδόν όλα τα αθλήματα. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο λοιπόν, εγγράφηκα στην ομάδα του «Σύλλα» και ήμουν πιστεύω ένας από τους καλύτερους παίκτες σε ανοικτό και αργότερα και σε κλειστό γήπεδο. Σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου στο μπάσκετ ήταν η άνοδός της ομάδας μου στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ με εμένα να έχω καταγραφεί σαν ο πρώτος «τριποντάκιας» της κατηγορίας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στο «Σύλλα» και ιδιαίτερα τον προπονητή – Πρόεδρο  Γιάννη Πέτρου και τον Πάτρα Κωνσταντίνο αλλά και τον Δημήτρη Δημητρίου.
 





















Οι στόχοι μου είναι πολλοί. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να τους εκπληρώσω.
Ο «Αθλητικός Σύλλογος Αγίου» πριν λίγες ημέρες άνοιξε αίθουσα Αθλητικών Δραστηριοτήτων στην Ιστιαία, με ενέργειες δικές μου και της Διοίκησης. Εκεί θα μπορούν τα μέλη να ασχοληθούν με Αερόμπικ, Ζούμπα, cross fit και πιλάτες. Η αίθουσα βρίσκεται στην Σαχτούρη , πρώην Ζαλάβρα.
Θέλω να συμπληρώσω και τις  συνεργασίες που έχω με πολλές Ακαδημίες ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη (Σερβία, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία). Ακόμα έχουμε αποκλειστικά για την Βόρεια Εύβοια τον απαραίτητο εξοπλισμό για Αναλύσεις Σώματος και μάλιστα εντελώς δωρεάν, ενώ διατηρούμε και  προσωπικούς φακέλους όλων των τμημάτων, αγωνιστικών αλλά και γενικά. Επίσης έχουμε την αποκλειστική διανομή για την Βόρεια Εύβοια των προϊόντων διατροφής – εκγύμνασης της εταιρείας HerbaLife.
Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που μου έδωσαν όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη σημερινή μου εξέλιξ και την γυναίκα μου Ιωάννα που με βοήθησε να γίνω καλύτερος. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω  όλους τους συμπαίκτες μου στον «ΑΟ Αγίου», «ΑΟ Αιδηψού» και «ΑΕ Ιστιαίας» για την συνεργασία και πιστεύω πως μαζί κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω από την Διοίκηση του «ΑΟ Αγίου» τους  Σταυρόπουλο Παναγιώτη και Σταματίου Νίκο.. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους γονείς, στους φίλους και στους χορηγούς που με όποιο τρόπο μπορούν ενισχύουν τις Ακαδημίες μας. Επίσης εύχομαι γρήγορα να ολοκληρωθεί το γήπεδο του Αγίου που από του χρόνου πρώτα ο Θεός θα είναι με πλαστικό τάπητα.

Το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΑ και ο ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ θα με ακολουθούν σε όλη μου τη ζωή.

Ζουπανιώτης Δημήτρης
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Προπονητής ΟΥΕΦΑ Β΄
Καθηγητής – Εκπαιδευτής Αερόμπικ"

Kάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω για να δείτε πλούσιο Φωτορεπορτάζ με την πορεία του Δ. Ζουπανιώτη

Οι βαθμολογίες των ομάδων των play off.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Footbaal Leage σχηματίστηκε η 8άδα που θα δώσει την μάχη των  play off.
Οι οκτώ ομάδες θα ξεκινήσουν την μάχη των play off με την πάρα κάτω βαθμολογία
Α/α
         Ομάδες
β
1
Κέρκυρα
6
2
Ολυμπιακός Βόλου
6
3
Νίκη Βόλου
2
4
Αιγινιακός
1
5
ΑΟ Χανιά
1
6
Φωστήρας
1
7
Ηρακλής Ψαχνών
0
8
Ηρακλής Θεσσαλονίκης
0
Μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν στην Super League και ο τρίτος θα δώσει μπαράζ με τον 16ο της Super League για την άνοδο. 

Πήρε την καρό σημαία στη Μαλαισία ο Χάμιλτον!

H κυριαρχία του Λιούις Χάμιλτον στο GP Μαλαισίας, 2ου του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, ήταν τέτοια που ο Άγγλος γύρισε τον κινητήρα της Mercedes W05 σε ρυθμίσεις ασφαλείας πριν καν φτάσει το μέσον του αγώνα της Σεπάνγκ! Με αυτό τον τρόπο πέτυχε την 23 νίκη της καριέρας του και έδειξε ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση ττου φετινού πρωταθλήματος.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την απόδοση της W05 του Νίκο Ρόζμπεργκ στη δεύτερη θέση, καθώς τα δύο «ασημένια βέλη» δεν άφησαν καμία ελπίδα στον τρίτο Σεμπάστιαν Φέτελ με την αναγεννημένη Red Bull RB10 να τους απειλήσει. Ο Ρόζμπεργκ, έτσι, διατήρησε την πρωτοπορία του στη βαθμολογία των οδηγών, καθώς οι Χάμιλτον και Φέτελ είχαν εγκαταλείψει με μηχανικά προβλήματα στο GP Αυστραλίας.

Για μία ακόμη φορά καλύτερος «των υπολοίπων» ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο και η Ferrari, καθώς ο Ισπανός πήρε ό,τι καλύτερο από ένα μονοθέσιο που δεν είναι αρκετά ανταγωνιστικό για να κερδίσει, αλλά αποδείχθηκε σήμερα ταχύτερο από τις McLaren, Williams και από τη Force India του Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ο αγώνας

Στην εκκίνηση ο Χάμιλτον διατήρησε την πρώτη θέση, από την οποία εκίνησε, αλλά ο Ρόζμπεργκ πέρασε τον Φέτελ για τη 2 θέση. Παρότι ο Γερμανός είχε αρχικά προβλήματα με τα ελαστικά του, οι Mercedes σύντομα απομακρύνθηκαν και δεν έμελλε ποτέ να κοιτάξουν πίσω.

Την ίδια ώρα, ο Ρικιάρντο πέρασε τον Αλόνσο και έφτασε πλάι στον Φέτελ, τον οποίον μάλιστα και κατάφερε να περάσει. Ωστόσο, ο πρωταθλητής ανέκτησε την 3η θέση στον τέταρτο γύρο, περνώντας τον Αυστραλό ομόλογό του καθαρά στα φρένα για την πρώτη στροφή.

Στη συνέχεια τον Αυστραλό πλησίασε ο Αλόνσο, και παρότι ο Ισπανός της Ferrari κατάφερε να τον περάσει μέσα από το πρώτο τους πιτ-στοπ, ο Αυστραλός ανέκτησε την 4 θέση μετά από μια μονομαχία των δύο τροχό-με-τροχό στην έξοδο του Ρικιάρντο από τα πιτς, και για τρεις στροφές.

Στη συνέχεια, όμως, ο αγώνας του Ρικιάρντο καταστράφηκε όταν οι μηχανικοί της RBR, στο δεύτερο ππιτ-στοπ, τοποθέτησαν λανθασμένα τον εμπρός αριστερό τροχό. Ο Αυστραλός έφυγε, αλλά σύντομα σταμάτησε και οι μηχανικοί έτρεξαν να σύρουν πάλι το μονοθέσιο στο γκαράζ της ομάδας. Εκεί ο Ρικιάρντο έχασε πάνω από ένα λεπτό, αλλά λίγους γύρους αργότερα έμελλε να εγκαταλείψει εξαιτίας των προβλημάτων που επέφερε η σπασμένη εμπρός πτέρυγα.

Έτσι, οι Αλόνσο και Χούλκενμπεργκ μονομάχησαν για την 5 θέση σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα. Ο Ισπανός επέλεξε τελικά στρατηγική τριών πιτ-στοπ, έναντι των δύο της στρατηγικής του Χούλκενμπεργκ (στρατηγική που μπορούσε να υποστηρίξει με το ήπιο στιλ οδήγησής του σε σχέση με τη φθορά των ελαστικών), κι έτσι ο Αλόνσο με πιο φρέσκια γόμα στο τέλος κατάφερε να περάσει τον Γερμανό στην πίστα.

Πιο πίσω, η McLaren και η Williams δεν εμφάνισαν όση δυναμική θα πίστευε κανείς ότι έκρυβαν - καθώς η πρώτη είχε βαρέως αναβαθμισμένο αεροδυναμικό σύνολο στη Σεπάνγκ. Νικητής της μάχης των δύο αγγλικών ομάδων βγήκε ο Μπάτον, καθώς στο τέλος ο Φελίπε Μάσα πέρασε τον Βαλτέρι Μπότας για την 7 θέση - χωρίς να υπάρξουν «δράματα» για τη Williams, που καλείται τώρα να διαχειριστεί τη σχέση των δύο οδηγών της.

Ο Κίμι Ράικονεν καταστράφηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο: μια επαφή με τον Κέβιν Μαγκνουσεν, για την οποία ο Δανός της McLaren τιμωρήθηκε με ποινή 10 δευτερολέπτων στα πιτς, άφησε τον Φινλανδό της Ferrari στην τελευταία θέση. Ο Κίμι ποτέ δεν ανέκαμψε, καθώς κατάφερε να φτάσει μόλις στην 12 θέση.

Ο Μάγκνουσεν, παρά τη σπασμένη εμπρός αεροτομή από την επαφή και την ποινή του, επέστρεψε στην 9 θέση, μπροστά από τον εντυπωσιακό 21χρονο Ντάνιλ Κβίατ που βαθμολογήθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά στο δεύτερο Γκραν Πρι της καριέρας του!

Από τη Σεπάνγκ της Μαλαισίας, αυτή την εβδομάδα η Formula 1 μετακομίζει στη Μέση Ανατολή και στο Μπαχρέιν, όπου την αμέσως επόμενη Κυριακή, 06/4, θα φιλοξενηθεί το τρίτο Γκραν Πρι του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 - για πρώτη φορά υπό το φως των προβολέων, στο νησάκι του Περσικού.

GP ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ 2014
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1. Χάμιλτον (Mercedes) 1:40:25.974
2. Ρόζμπεργκ (Mercedes) +17.313
3. Φέτελ (Red Bull-Renault) +24.534
4. Αλόνσο (Ferrari) +35.992
5. Χούλκενμπεργκ (Force India-Mercedes) +47.199
6. Μπάτον (McLaren-Mercedes) +1m23.691
7. Μάσα (Williams-Mercedes) +1m25.076
8. Μπότας (Williams-Mercedes) +1m25.537
9. Μάγκνουσεν (McLaren-Mercedes) +1 γύρος
10. Κβίατ (Toro Rosso-Renault) +1 γύρος
11. Γκροζάν (Lotus-Renault) +1 γύρος
12. Ράικονεν (Ferrari) +1 γύρος
13. Κομπαγιάσι (Caterham-Renault) +1 γύρος
14. Έρικσον (Caterham-Renault) +2 γύροι
15. Τσίλτον (Marussia-Ferrari) +2 γύροι
ΕΓΚ Ρικιάρντο (Red Bull-Renault) +7 γύροι
ΕΓΚ Γκουτιέρεζ (Sauber-Ferrari) +21 γύροι
ΕΓΚ Σούτιλ (Sauber-Ferrari) +24 γύροι
ΕΓΚ Βερν (Toro Rosso-Renault) +38 γύροι
ΕΓΚ Μπιανκί (Marussia-Ferrari) +48 γύροι
ΕΓΚ Μαλδονάδο (Lotus-Renault) +49 γύροι
ΕΓΚ Πέρεθ (Force India-Mercedes) +55 γύροι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ
1. Ρόζμπεργκ -             43
2. Χάμιλτον -               25
3. Αλόνσο -                  24
4. Μπάτον -                 23
5. Μάγκνουσεν -         20
6. Χούλκενμπεργκ -    18
7. Φέτελ -                    15
8. Μπότας -                14
9. Ράικονεν -                 6
10. Μάσα -                   6

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
1. Mercedes -      68
2. McLaren -       43
3. Ferrari -           30
4. Williams -        20
5. Force India -   19
6. Red Bull -       15
7. Toro Rosso -    7
8. Sauber -            0
9. Lotus -              0
10. Caterham -     0
11. Marussia -     0

Στο μπαράζ ανόδου η Προποντίδα: 3-1 μέσα στην Αμάρυνθο


Στην δεύτερη προνομιούχο θέση τερμάτησε η Προποντίδα μετά και την νίκη της μέσα στην Αμάρυνθο με 3-1. Έτσι η Προποντίδα σε αγώνα μπαράζ ανόδου θα διεκδικήσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του Νομού.
Στο φινάλε του πρωταθλήματος η Προποντίδα πήρε την νίκη από τον Αμαρυνθιακό με 3-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Ο Αμαρυνθιακός άνοιξε το σκορ στο 11' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καραβάς που ήταν σκορ ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο στο 60' με τον θάνο 1-1. Στο 73' ο Μώρος έδωσε το προβάδισμα στην Προποντίδα 1-2 και τέσσερα λέπτά πριν το τέλος ο Μπαλωμένος διαμόρφωσε το τελικό 1-3 που στέλνει την Προποντίδα να διεκδικεί την άνοδο στην Α' κατηγορία όπου θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο και σε νοκ άουτ αγώνα την Μακρυκάπα.

Μάχη για ένα εισiτήριο στα μεγάλα σαλόνια. Την Κυριακή στις 16:30 στο Δημ. γήπεδο Ψαχνών

Σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο θα διεκδικηθεί το ένα εισιτήριο ανόδου στην μεγάλη κατηγορία του Νομού. Αντίπαλοι οι δεύτεροι των δύο ομίλων ο ΑΟ Μακρυκάπας και η Προποντίδα. 
Η Προποντίδα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος τερμάτισε στην δεύτερη θέση  συγκεντρώνοντας 56 βαθμούς. Είχε 18 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, πέτυχε 43 τέρματα και δέχθηκε 22.
Ο ΑΟ Μακρυκάπας τερμάτισε κι αυτός δεύτερος στον Βόρειο όμιλο συγκεντρώνοντας 61 βαθμούς. Είχε 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ πέτυχε 57 τέρματα και δέχθηκε 21. Έχει επίσης και ένα ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν η δεύτερη καλύτερη σε νίκες και στους δυο ομίλους με τις 19  που πέτυχε όσες και η πρωταθλήτρια του νότιου ομίλου Αυλίδα.
Αυτοί είναι οι δυο αντίπαλοι που σε λίγες μέρες θα αναμετρηθούν σε ουδέτερο γήπεδο για το εισιτήριο της ανόδου  που οδηγεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας για την περίοδο 2014-2015. Το Ράδιο Ένα και το Eviagoal θα είναι εκεί και θα μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό την μεγάλη μάχη.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6/4/2014 στις 16:30 στο Δημοτικό γήπεδο Ψαχνών                                                                             

Πρωταπριλιάτικη φάρσα η μεταγραφή του Δημήτρη Ματθαίου. Καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες του EviaGoal


Φίλοι αναγνώστες του EviaGoal, ελπίζουμε να καταλάβατε ότι η χτεσινή μας ανάρτηση σε σχέση με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την «ΠΑΕ Λεβαδειακού» για τον Δημήτρη Ματθαίο του «Βυζαντίου Νέου Πύργου», πως ήταν απλά μια ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ φάρσα που κάναμε, για να τηρήσουμε και εμείς το έθιμο της Πρωταπριλιάς.

Ελπίζουμε να μη το πήρατε και πολύ στα σοβαρά και ζητάμε συγνώμη αν κάποιους αναστατώσαμε. Ήδη έχουμε ενημερώσει τον Δημήτρη Ματθαίο για το γεγονός.

Φίλοι μας, καλή Άνοιξη να έχουμε και με υγεία να περάσουμε και το Πάσχα. Όσο για την φάρσα μας, ήταν ένα μικρό γεγονός που σας ξεγελάσαμε, με σκοπό να γελάσουμε τελικά όλοι μας με αφορμή την πρωταπριλιά.

Μπεκιάρης Χρήστος
                                      -------------------------------------------------------------------
Το επίμαχο  άρθρο που αναρτήσαμε χτες ήταν το ....


Οι επαφές και οι πληροφορίες μας από την απέναντι πλευρά της Εύβοιας, από πλευρά Στερεάς Ελλάδας δηλαδή, μας πληροφορούν με μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που αν και θελήσαμε, δεν καταφέραμε ούτε να διασταυρώσουμε αλλά ούτε και να πάρουμε επιβεβαίωση.
Η πληροφορία μας λέει λοιπόν ότι ο Δημήτρης Ματθαίος, ο άνθρωπος που παίζει σαν τερματοφύλακας στο «Βυζάντιο Νέου Πύργου» και ο οποίος όπως γράψαμε πριν δυο μέρες, έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα «Ακαδημία Τερματοφυλάκων», είχε μια πολύ δελεαστική πρόταση.
Η πρόταση ήλθε από την «Π.Α.Ε. Λεβαδειακός» για να προσληφθεί μάλλον σαν προπονητής τερματοφυλάκων στη ομάδα και μάλιστα δια στόματος αλλά και επιλογής  του  μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Κομπότη.
Αυτό που μπορούμε να πούμε από πλευράς του Δημήτρη Ματθαίου είναι πως σκέφτεται αυτή την πρόταση μιας και στην περιοχή έχει χτίσει τη ζωή του και όχι μόνο αυτό. Έχει τάξει τον εαυτό του στο «Βυζάντιο Νέου Πύργου» και για το λόγο αυτό και ξεκίνησε την «Ακαδημία τερματοφυλάκων» του. Σκέφτεται αυτά τα παιδιά που προπονεί αυτή τη στιγμή και αν η πρόταση είναι δελεαστική, ακόμα δεν έχει αποφασίσει πως θα κινηθεί. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να δώσει μια απάντηση το συντομότερο δυνατό μιας και η πρόταση αφορά την νέα αγωνιστική σεζόν.
Εμείς να συγχαρούμε τον Δ.Ματθαίο, αν και δε μας επιβεβαίωσε την πληροφορίας μας και να του ευχηθούμε καλή απόφαση.

Μπεκιάρης Χρήστος


Γύρισε τον αγώνα ο ΑΟ Λουκισιων και πήρε την νίκη. 2-1 τον Ευβοϊκό.

Γύρισε τον αγώνα ο ΑΟ Λουκισίων που έχανε μέχρι το 77' και κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1 και μάλιστα παίζοντας από το 35' με δέκα παίκτες. Από την άλλη πλευρά ο Ευβοϊκός που παραμένει σε δύσκολη θέση δεν κατάφερε να διαχειριστεί το 1-0 υπέρ του στο τελευταίο 15λεπτο και τα λ΄θη του στοίχησαν την ήττα.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του κέντρου και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ όταν ο Τζαφέρος σέντραρε και ο Τσακλάνος με δυνατό πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1. Από το 36' τα Λουκίσια έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Ξιφαρά.

Στην επανάληψη αν και με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι πίεσαν και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των παικτών του Ευβοϊκού και στο 78' με τον Καλοχωρίδη έφεραν τον αγώνα στα ίσια 1-1. Στο 89' ο Τσιβίκας διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των Λουκισίων.












       ΑΟ Λουκισίων    Ταυταρίδης
        Ευβοϊκός     Μπαλάνος
Μόνος
Οικονομίδης
Προβής
Κοτρώτσιος
Κουτσαυλής
Μαρίνος
Καρατζάς
Ντούκα
Ντοβίνος
Κουρούπης
Καλοχωρίδης
Τζαφέρος
Καρβέλης
Σπυρόπουλος
Σπυρόπουλος
Τρίκκας
Τσιβίκας ( 94' Τουλίτσης)
Βαρτζής ( 46' Ανδριανόπουλος)
Μπογδάνος ( 74' Σεϊνταράς)
Τσακλάνος
Ξιφαράς
Χρόνης

Η 1η αγωνιστική των play off.

Ρίχνεται στην μάχη των αγώνων κατάταξης ο Ηρακλής όλης της Εύβοιας. Την Τετάρτη 9/4/2014 στο γήπεδο Περιβολίων ξεκινάει το όνειρο με τις ευχές όλης της Εύβοιας. Τα play off αρχίζουν την Τρίτη και η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.

Αγων.
Ημερ
Ωρα
         Αγώνας
1η αγωνιστική
8/4/2014
18:00
Κέρκυρα - Ολυμπιακός Β
       //
9/4/2014
15:30
Χανιά - Ηρακλής Ψαχνών
       //
9/4/2014
18:00
Ηρακλής Φωστήρας
       //
9/4/2014
18:00
Νίκη Β - Αιγινιακός

Καλή απόδοση και νίκη με 5-1 μέσα στον Όλυμπο.

Παίζοντας απλά αλλά ουσιαστικά ειδικά στο Β' ημίχρονο ο ΑΠΚΟ Δροσιάς σημείωσε ευρεία νίκη μέσα στο Γυμνό με 5-1. Η ομάδα του Ντ Γιακόβλεβιτς έβαλε την μπάλα κάτω και απέδωσε ουσιαστικό ποδόσφαιρο.
Η γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 7' με δυνατό  σουτ του Αργύρη από το ύψος της περιοχής. Στο 25' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με πέναλτι που κέρδισε ο Σπυρόπουλος που ανετράπη και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαντζούνης 1-1. Δυο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Σουλιωτάκης με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην Δροσιά 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δροσιά συνέχισε να παίζει ουσιαστικά και με τρία ακόμη γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Στο 71' ο Κατσίκαρος με πλασέ έγραψε το 1-3, στο 87' ο Σπυρόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 1-4 και στο 88' ο Κηπιώτης διαμόρφωσε το τελικό Όλυμπος Γυμνου- ΑΠΚΟ Δροσιάς 1-5.




















          Όλυμπος Γυμνού
           ΑΠΚΟ Δροσιάς
Κοτρογιάννης
Σάλεμ
Κιούσης Δ
Μαντζούνης
Κουσερής
Κηπιώτης
Κιούσης Κ
Τσούτης
Βεσέλι
Σουλιωτάκης
Αργύρης (72' Δαφνής Γ)
Σπυρόπουλος
Σκεμπές
Κατσίκαρος
Ζαχαριάς
Παναγιωτάκος
Δίπλας
Λίφο (77' Γκάγκαρης)
Μπασούκος
Φρυγανάς Χ ( 59' Φρυγανάς Γ)
Ξουρής
Συμιακάκης


















ΜΕΓΑΣ Αλέξανδρος ν.Αρτάκης--α.γ.σ.Λίμνης 75-22,κωμικοτραγική διαιτησία

   Πραγματικά ΜΕΓΑΣ θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ο Αλέξανδρος ν.Αρτάκης αφού συνέτριψε τον
α.γ.σ.Λίμνης με σκορ 75-22.Αν και το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα,αφού οι ομάδες που θα παίξουν αγώνες μπαραζ για την άνοδό τους στη Β'κατηγ.ε.σ.κ.α.σ.ε έχουν ξεχωρίσει,οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς αποφασισμένοι να αποδείξουν ποιός ειναι το αφεντικό στον όμιλο και το κατάφεραν με καταιγισμό εύστοχων σουτ απ'όλα τα σημεία του γηπέδου.Έμπαιναν ολα!!Το ποσοστό ευστοχίας των αρτακιανών θα πρέπει να έφτασε κοντα στο75-80%.Αληθινά, αυτός ο Αλέξανδρος δεν
θα μπορούσε να χάσει απο καμμιά ομάδα τού ομίλου,ακόμα και με εχθρική διαιτησία.Εχθρική διαιτησία;τι ειν'αυτό;
  Από την άλλη μεριά ο α.γ.σ.Λίμνης μπήκε στον αγώνα...χαλαρά,πιο χαλαρά πεθαίνεις και δεν πρόλαβε να καλάβει-ειδικά στα πρώτα λεπτά,γιατί μετά κατάλαβε-τι τον χτύπησε.Έτσι η άμυνα&επίθεση γιά σεμινάριο τού Αλέξανδρου απο τη μιά και η τραγική εν γένει εμφάνιση του α.γ.σ.Λίμνης από την άλλη, οδήγησαν την διαφορά σε κολοσσιαίες διαστάσεις:22-2(α'10λεπτο)
και 48-4(στο ημίχρονο).Ήταν όμως μόνο αυτό;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ(και εξηγούμαι).
   ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι παίχτες των δύο ομάδων είχαν την ατυχία να βρίσκονται μαζι τους στον αγωνιστικό
χώρο δύο από τις πιό ''γραφικές'' κατά τη γνώμη μας φιγούρες της διαιτησίας.
Οι:Μασλατζίδης(τραγικός)και Αρτσίτας(κωμικός).Ο πρώτος, θέλωντας μάλλον να κάνει πράξη την απειλή, που εκτόξευσε μπροστά μας, πρός ένα παίκτη της Λίμνης στο κλειστό του Μαντουδίου λέγοντάς του''την επόμενη φορα θα τα πούμε''εφάρμοσε την εξής τακτική:τα σφύριζε όλα κατά της
ομάδας της Λίμνης και σχεδόν τίποτα κατά του Αλέξανδρου.Η κάθε επαφή ήταν φάουλ,ακόμα και η
οπτική,είδε ανύπαρκτα βήματα,επιθετικά φάουλ,τρείς φορές είδε 3''και βέβαια έδωσε αντιαθλητικό
και τεχνική ποινή που μπορεί και να ήταν αφού κατάφερε να φέρει τούς παίχτες της Λίμνης σε κατάσταση..... εκνευρισμού(σικ).Όμως το κερασάκι στην τούρτα της διαιτητικής του ικανότητας, ήταν όταν σταμάτησε πάσα αιφνιδιασμού απο τη βασική γραμμή,λέγοντας στον παίχτη που έκανε την πάσα να προσέχει να μην πατάει τη γραμμή τού αουτ....και απλά του ξανάδωσε την μπάλλα
γιά να επαναλάβει την πάσα.Καλοoό;
   Bλέποντας αυτά, οι άπαιχτοι κατά τα άλλα αρτακιανοί πίεζαν όλο και περισσότερο στην άμυνα
(κι εγώ το ίδιο θα'κανα)με αποτέλεσμα να καταρακωθεί η ψυχολογία των αντιπάλων τους και η ήδη
τραγική ευστοχία τους να πάψει εντελώς να υπάρχει.
   Τι να πούμε όμως και γιά τον κωμικό Αρτσίτα,ο οποίος ούτε προσπάθησε καν να κρατήσει τις
ισορροπίες της διαιτητικής καταιγίδας,αλά ακολούθησε πιστά τον πρώτο του, σε λάθη και
''οράματα''γιά φαουλ,βήματα,διπλές ντρίπλες, 3δεύτερα και γενικά τα σφύριξαν όλα,όλες τις παραβάσεις που περιέχουν οι κανονισμοί του αθλήματος,αλά από τη μία πλευρά.Κι όταν ακόμα
σφύριξαν κάποια φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων τα πιό πολλά ήταν λάθος.Το video πού θα τραβήξουμε στο επόμενο παιχνίδι που θα συναντήσουμε έναν απο τούς δυό τους θα το στείλουμε δώρο στην Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
   Ευτυχώς όμως οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι παίχτες τού ''Μεγαλέξανδρου''και ιδιαίτερα οι
πιτσιρικάδες του,το νέο αίμα όπως λέμε που σκοραραν ασύστολα κι από παντού.Μπράβο τους και
πιστεύω πώς άν ο Αλέξανδρος παίξει έτσι στα μπαράζ έχει σίγουρη την άνοδο στη Β'κατηγορια.
  Οσο γιά τούς Λιμνιώτες πού ήρθαν 70χλμ.γιά να παίξουν μπάσκετ σ'έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό
ενδιαφέρον, όπως είπα και πιό πάνω και αντιμετώπισαν μια τόσο απροκάλυπτα ΕΧΘΡΙΚΗ διαιτησια,
ίσως να πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τα επόμενα βήματά τους προκειμένου να προστατευθούν
απο παρόμοια φαινόμενα,πού τελικά στρέφονται κατά του μπασκετ,τού αθλήματος που έχει δώσει στη χώρα μας τις περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό
 επίπεδο.
AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:Τριανταφύλλου 7,Πλαστήρας 10,Σπύρου 2,Καψούλης 10,Κελαϊδίτης 4,Βαλήλας,
                            Μπίστης 12,Καπλανέρης 7,Γραμ/γιαννης 5,Παναγιώτου 4,Σιδέρης 2,Βασιλείου 12.
                            προπονητής-βοηθός:Πανούσης-Μωραϊτης
Α.Γ.Σ.ΛΙΜΝΗΣ:Φαφούτης,Φώτου 4,Τριανταφύλλου,Γιάνναρος 2,Γεωργίου,Λειβαδιάς 2,Αγγελής 2,
                           Αγγελόπουλος 2,Χρυσάνθης 6,Βιολίδης,Καταραχιάς 4.
                           προπονητής-βοηθός:Αγγελόπουλος-Γιάνναρος.
διαιτητές:Νο1-Μασλατζίδης και Νο2-Αρτσίτας

>

Απόλλων Ερέτριας: Δελτίο τύπου


ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση για Ηρακλή Ψαχνών & ΑΟ Αυλίδας
30/03/2014

Το ΔΣ του ΑΟ Απόλλων Ερέτριας συγχαίρει την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών για την κατάκτηση της 4ης θέσης στη Football League, η οποία οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για τη Superleague! Ο Ηρακλής Ψαχνών συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με την παρουσία του στις Εθνικές κατηγορίες. Σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟ Απόλλων Ερέτριας στέλνει τις θερμότερες ευχές του στον Ηρακλή Ψαχνών για τα μπαράζ ανόδου. Είμαστε σίγουροι πως θα εκπροσωπήσει το νομό μας με τον καλύτερο τρόπο και η προσπάθειας του θα καρποφορήσει.
Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ΑΟ Αυλίδας για την άξια άνοδο του στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας!

Το ΔΣ του
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Το EVIAGOAL παίζει μπάσκετ. Όλη η αγωνιστική κίνηση σε Γ' Εθνική.


ΜΠΑΣΚΕΤ  Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γ' Εθνική κατηγορία Μπάσκετ 19η αγων
Αποτ
Φάρος Κ - Κρόνος
69-79
Εργοτέλης - ΓΣ Κύμης
84-76
ΒΑΟΛ _ Χαλάνδρι
20-0
Παπάδος - Πέραμα
0-20
Ίκαρος - Ηρόδοτος
61-75
Ρεπό Πεύκη


Βαθμολογία Γ' Εθνικής


α         ΟμάδεςΝ-Η  Β
1Γ.Σ Κύμης17-135
2Φάρος Κερατσινίου14-331
3Κρόνος Αγ Δημητρ13-531
4Ίκαρος Ν Σ11-627
5Εργοτέλης10-727
6Ηρόδοτος7-1025
7Πεύκη6-1124
8Χαλάνδρι7-923
9Πέραμα5-1123
10ΒΑΟΛ2-1519
11Παπάδος ΓέραςΜηδ10

Επόμενη αγωνιστική 
Γ' Εθνική κατηγορία Μπάσκετ 19η αγων
Αποτ
ΓΣ Κύμης - Φάρος Κερατσινίου

Χαλάνδρι - Εργοτέλης

Ηρόδοτος - ΒΑΟΛ

Κρόνος - Παπάδος Γέρας

Πεύκη - Ικαρος Ν Σμύρνης

Ρεπό Πέραμα