Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ηρακλή Ψαχνών είναι ο Γιώργος Στούπας

Στον «αέρα» είναι πλέον ο Ηρακλής Ψαχνών, με πολύ πιθανή την αποχώρηση του προέδρου Γιώργου Στούπα και αρκετά… σύννεφα πάνω από το μέλλον της ομάδας.

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ηρακλή Ψαχνών είναι ο Γιώργος Στούπας, καθώς παρουσιάζεται κουρασμένος και δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση. Πλέον, στην ομάδα της Εύβοιας αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση, έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον.

Παράλληλα, με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου όλοι οι ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι. Οι αποφάσεις για το μέλλον τους και για το ποιοι θα κληθούν να συζητήσουν για παραμονή στο σύλλογο, θα έρθουν μετά τη διεξαγωγή της ΓΣ που θα διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον.
onspor

Πρωτοφανή επίθεση παικτών και φιλάθλων του ΑΟΝΑ στην αποστολή του Οπούντιου μετά την λήξη του αγώνα Δείτε ΒΙΝΤΕΟ τα επεισόδια




 EKTAKTO!!!
Δυστυχώς συνέβη κι αυτό. Λίγο μετά την λήξη του αγώνα στο γήπεδο της Αρτάκης, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι πανηγύριζαν την άνοδο στην Γ' Εθνική παίκτες του ΑΟΝΑ και Φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και  επιτέθηκαν στους παίκτες του Οπουντίου αδιακρίτως. Να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Ευβοίας ετοιμαζόταν να απονείμει το κύπελλο του πρωταθλητή στον ΑΟΝ Αρτάκης και οι ανεγκέφαλοι επιτέθηκαν στους παίκτες των φιλοξενουμένων. Υπήρξαν τραυματισμοί παικτών του Μαρτίνου.
Απαράδεκτες ενέργειες που δυσφημούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και είναι καταδικαστέες. Ντροπή 
























Τα επεισόδια στο Νέα Αρτάκη-Οπούντιος Μαρτίνου από LAMIASTARGR>

Έχασε το εισητήριο της ανόδου ο ΑΟΝ Αρτάκης και τον αγώνα στο 95' 0-1 ο Οπούντιος Μαρτίνου



Δυνατά μπήκε στον αγώνα ο ΑΟΝ Αρτάκης και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να πιέζει την ομάδα του Οπούντιου η οποία στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο. Η πρώτη καλή στιγμή για την Αρτάκη ήρθε στο 8' όταν ο Μαστροκώστας έδωσε μπαλιά ακριβείας στον Μακαντάση που δεν πρόλαβε να πλασάρει στα δίχτυα αφού έδιωξαν οι αμυντικοί.
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ουσιαστική τους αντεπίθεση είχαν ένα δοκάρι σε δυνατό σουτ του Στυλιανού. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 27' ο Γκόγκος έσωσε την Αρτάκη όταν έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Κόκκα. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο ΑΟΝΑ βρέθηκε σε θέση βολής όταν ο Μακαντάσης πλάσαρε από κοντά και ο γκολκίπερ Τζήμας μπλόκαρε την μπάλα. Παρά την υπεροχή του ο ΑΟΝ Αρτάκης δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με γκολ και το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 0-0.
Την επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 52' πλησίασαν το γκολ με τον Μαστροκώστα που έσωσε ο γκολκίπερ του Οπούντιου. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν μετά το 60' με καθυστερήσεις να κρατήσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα που θα τους έδινε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική. Ποδόσφαιρο για την συνέχεια δεν παίχθηκε αφού οι φιλοξενούμενοι με καθυστερήσεις και αποκρούσεις όπως όπως κρατούσαν το μηδέν και φθάσαμε στα τελευταία λεπτά όπου όλη η Αρτάκη βγήκε μπροστά και στο 93' είχε καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Καμάρα και φθάσαμε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων κι ενώ όλη η Αρτάκη βρισκόταν μπροστά ο Κόκκα έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε μόνος του στην περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον Οπούντιο Μαρτίνου στην Γ' Εθνική. 0-1 το τελικό σκορ με την ομάδα του ΑΟΝ Αρτάκης να επιστρέφει και πάλι στην Α' κατηγορία της Εύβοιας.
>

Με Πάνο Κιάμο γλεντάει στις 2 Αυγούστου ο Νηλέας Νεοχωρίου


Με Πάνο Κιάμο θα χορέψει στην φετινή του καλοκαιρινή εκδήλωση ο Νηλέας Νεοχωρίου. Το Σάββατο στις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Νηλέα και αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο στον άνετο χώρο του γηπέδου Μπάσκετ στο Νεοχώρι.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους ανθρώπους του Νηλέα που ήδη προετοιμάζουν την εκδήλωση. 

Συνέντευξη τύπου από την ΠΑΕ Ηρακλή Ψαχνών

Με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου της Footbal League ο Πρόεδρος και το Δ/Σ του Ηρακλή Ψαχνών θα δώσουν συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 20:00 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών. Για τον λόγο αυτό έχουν προσκληθεί όλα τα ΜΜΕ του Νομού να παραβρεθούν για τις σημαντικές ανακοινώσεις που πρόκειται να κάνει το Δ.Σ του Ηρακλή Ψαχνών.














       Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου, με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:00, στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών

Συλληπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλή Ψαχνών

                  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΛΙΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Ο Ποδοσφαιρικός χάρτης από την ΕΠΟ για την τριετία 2013-2016

                        Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της ΕΠΟ για την τριετία 2013 - 2016

Super League
Σεζόν
Αριθμός Ομάδων
Υποβιβάζονται σε Football League
Προβιβάζονται από τη Football League
2013-14
18
2+1 (μπαράζ)
2+1 (μπαράζ)
2014-15
18
4
2
2015-16
16
2
2
Football League
Σεζόν
Αριθμός Ομάδων
Υποβιβάζονται σε Γ' Εθνική 
Προβιβάζονται σε Super League
Προβιβάζονται απότη Γ'
2013-14
28
6
2+1 (μπαράζ)
6
2014-15
28
14
2
4
2015-16
20
6
2
4
Γ' Εθνική
Σεζόν
Αριθμός Ομάδων
Υποβιβάζονται σε ΕΠΣ
Προβιβάζονται σε Football League
Προβιβάζονται από ΕΠΣ
2013-14
96
46
6
14
2014-15
64
24
4
14
2015-16
64
16
4
14


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της FootballLeague, ο αγώνας του Ηρακλή Ψαχνών με την ομάδα της Νίκης Βόλου κρίθηκε ύποπτος από την UEFA.

 Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρει η επιστολή της UEFA και τα συνοδευτικά έγγραφα για τον αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με τη Νίκη Βόλου ο οποίος θεωρείται ύποπτος. Από τη στιγμή που αυτά τα στοιχεία έχουν φτάσει στα χέρια της διοργανώτριας αρχής, δεν μπορούσε να επικυρωθεί η βαθμολογία των play off της Football League, κάτι που δεν έγινε πράγματι στο ΔΣ της Τρίτης (03/06).

Αυτό σημαίνει, παράλληλα, πως μένει στον… αέρα το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς μπορεί να αλλάξει η τελική κατάταξη των ομάδων που πήραν μέρος στα play off καθώς αναμένεται απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Συνεπώς, αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση, δεν μπορεί να οριστεί ο αγώνας του μπαράζ και πλέον οι αποφάσεις αλλά και οι αντιδράσεις Λίγκας και ΠΑΕ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση:
«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014.

     Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».


Αναδημοσίευση onspor      

Οι αγώνες και η Βαθμολογία των μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική


1η Αγωνιστική
Ημερομην
Ωρα
Αγώνας
Αποτ
11/5/2014
17:00
Παρνασσός - Οπούντιος Μαρτίν
1-1  Τ
11/5/2014
17:00
ΑΠΟΚ Βελούχι    - ΑΟΝ Αρτάκης
2-3  Τ
2η Αγωνιστική
Ημερομ.
Ωρα
Αγώνας
Αποτ
14/5/2014
17:00
Οπούντιος Μαρτίν- ΑΠΟΚ Βελούχι
1-0  Τ
14/5/2014
17:00
ΑΟΝ Αρτάκης - Παρνασσός
1-0  Τ
3η Αγωνιστική
Ημερομ.
Ωρα
Αγώνας
Αποτ
21/5/2014
17:00
ΑΠΟΚ Βελούχι - Παρνασσός
0-6  Τ
21/5/2014
17:00
Οπούντιος Μαρτίν -ΑΟΝ Αρτάκης
0-0  Τ

4η Αγωνιστική
Ημερομ.
Ωρα
Αγώνας
Αποτ
28/5/2014
17:00
Οπούντιος Μαρτίν - Παρνασσός
1-0  Τ
28/5/2014
17:00
ΑΟΝ Αρτάκης - ΑΟΚ Βελούχι
6-0  Τ
5η Αγωνιστική
Ημερομ.
Ωρα
Αγώνας
Αποτ
1/6/2014
17:00
ΑΠΟΚ Βελούχι - Οπούντιος Μαρ
0-4
1/6/2014
17:00
Παρνασσός - ΑΟΝ Αρτάκης
2-0

6η Αγωνιστική
Ημερομ.
Ωρα
Αγώνας
Αποτ
4/6/2014
17:00
Παρνασσός - ΑΠΟΚ Βελούχι
2-0 
4/6/2014
17:00
ΑΟΝ Αρτάκης - Οπούντιος Μαρτίν
0-1

 Τελικη  Βαθμολογία 
Θ
        Ομάδες
Αγ
Δ - Τ
Βαθ
1
Οπούντιος Μαρτίνου 
6
8-1
14
2
Παρνασός Αράχ
   6  11-3  10
3
ΑΟ Ν Αρτάκης
6
10-5
10
4
ΑΠΟΚ Βελούχι
6
2-22
0



Δελτίο Τύπου του ΣΥΝΔΕΣΜΟY ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/6/2014

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην
οικογένεια του δημοσιογράφου Σωτήρη Λύτσιου, που ξαφνικά «έφυγε» από κοντά μας. 
Τον γνωρίσαμε ως έναν μάχιμο – χαμογελαστό άνθρωπο, με κριτική ματιά κι άποψη που πάντα την
εξέφραζε, με μοναδικό γνώμονα και σκοπό του την πρόοδο και το γενικό καλό.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τoν σκεπάσει.

Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων
Τσολακίδης Απόστολος

Ένα μόνο ψηφοδέλτιο τελικά θα διεκδικήσει το νέο ΔΣ της «ΑΕ Ιστιαίας» την Κυριακή


Την Κυριακή 1 Ιουνίου θα γίνουν οι αρχαιρεσίες της «ΑΕ Ιστιαίας» για την ανάδειξη του νέου της Διοικητικού Συμβουλίου.
H εκλογική Διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Ιστιαία,  από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι.
Να επισημάνουμε οτι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα  μέλη που είναι οικονομικά ενήμερα..
Επίσης να πούμε οτι οι πληροφορίες μας λένε πως κατατέθηκε ένα ψηφοδέλτιο για την διεκδίκηση της προεδρίας, ενώ τελικά  ο νυν Πρόεδρος Λευτέρης Κατσαντώνης, δεν θα διεκδικήσει ξανά την  προεδρία και θα αποχωρήσει.
Ήδη το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε στην Γραμματεία της ομάδας απαρτίζεται απο 17 άτομα, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Αναγνώστου (που διεκδίκησε την Δημαρχεία της Ιστιαίας - Αιδηψού), και οι  σημερινοί Ταμίας Αντρέας Αράπογλου και Γραμματέας Αλέκος Ψαράκης.
Είναι σημαντικό να πούμε ότι το συγκεκριμένο ψυφοδέλτιο έχει αντίθετη άποψη από τον κ. Κατσαντώνη σε σχέση με την συνεργασία της «ΑΕ Ιστιαίας» με την «Ακαδημία Ιστιαίας».

Μπεκιάρης Χρήστος

Παλαίμαχοι Αιδηψού - Δελτίο τύπου για τους τελευταίους αγώνες της σεζόν


Μάιος 2014: Ενημέρωση.
Η ομάδα μας το μήνα που πέρασε βρισκόταν σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση, υποδέχτηκε στην Αιδηψό την ομάδα των παλαιμάχων του Πελοπίδα Θηβών
. Διεξήχθη ένα ωραίο παιχνίδι αλλά χάσαμε με 1-0 (δε βαριέσαι θα κερδίσουμε το επόμενο).
Σημαντικό στις συναντήσεις είναι η διασκέδαση, η απόλαυση του παιχνιδιού και να αποχωρούμε υγιείς από τον αγωνιστικό χώρο.
Στις 20-5-2014 η ομάδα φιλοξενήθηκε από τους παλαίμαχους του Ορχομενού. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας στις λεπτομέρειες χάσαμε 1-0 αν και επικρατήσαμε στις εντυπώσεις χάνοντας πολλές ευκαιρίες, δοκάρι και μας ακυρώθηκε και γκολ ως οφ-σάιντ.
Τέλος η ομάδα έδειξε σημεία ανάκαμψης όλοι οι "μικροί" βελτιώνονται, απλώς μας λείπουν παιχνίδια.

Σε αυτά τα παιχνίδια οι παλαίμαχοι παρατάχθηκαν με τους:

Μπουφόν(Βέττας), Μαικόν(Ανδρίτσος), Β.Καραγιάννης(Νίτσογλου), Α.Παπαδόπουλος(Μαρουδής), Πικέ(Πανταζής), Μπρεμνερ(Αναγνώστου), Μυλλερ(Διαμαντής), Βαλαώρας(Μερσιώτης), Ντέμης(Φώτου Σ.), Μπατίστα(Συμεωνίδης), Σαραβάκος(Ποζαμπαλίδης), Βάϊς(Κούτρας), Σιόβας(Σουλιάδης Α.), Κασίγιας(Χατζής), Ούγκο Σάντσεζ(Αναγνώστου Δ.), Καραπιάλης(Κερασιώτης), Ινιέστα(Διαμαντής Π.), Χολέμπας(Αλεξανδρής), Σισέ(Αρετσίνης), Ζεβλάκοφ(Χρυσομάλλης), Τοροσίδης(Ζαγκανάς).
Άντε και καλό Καλοκαίρι.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εφυγε από την ζωή ο Σωτήρης Λίτσιος

Ο συνάδελφος Σωτήρης Λίτσιος δεν είναι ανάμεσα μας. Έφυγε από την ζωή σήμερα Κυριακή το πρωί. Η Αθλητική δημοσιογραφία έχασε ένα στέλεχος που για χρόνια ήταν στις επάλξεις της αθλητικής ενημέρωσης.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση του Φωστήρα με τον Ηρακλή Ψαχνών με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του Φωστήρα με τον Ηρακλή Ψαχνών στον Ταύρο. Οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δεν είχαν κίνητρο, κάτι που φάνηκε και εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι παίκτες των δύο συλλόγων είχαν το μυαλό τους στις διακοπές με το θέαμα να είναι λίγο και το ισόπαλο 0-0 να μένει απαράλλαχτο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Φωστήρας τερμάτισε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών στην 5η.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ):
Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Μακρίδης (73' Γ. Μπαστάνης), Λύρας (46' Θ. Μπαστάνης), Γαρουφαλιάς (59' Μουστόγιαννης), Λεοντίου, Ζιαμπάρης, Σεχολάρι, Τεγούσης, Εμέκα
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας):
 Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Πατσατζόγλου Β., Βιγιαρέχο, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου Χρ. (46' Πετρούσης), Ντελέκος (76' Καλαϊτζίδης), Παληγεώργος, Κρητικός, Ντινιωτάκης, Σταματής.
onspor

Δελτίο τύπου απο τη Σχολή Ολυμπιακού - Αιδηψός: (Ο.Π.ΑΙΔΗΨΟΥ - Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΥ) - Μάιος 2014

Ενημέρωση 29-5-2014: 
Αήττητοι τερμάτισαν οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ της σχολής μας στον 1ο όμιλο με 5 νίκες και 1 ισοπαλία και κατέλαβαν την ΠΡΩΤΗ θέση στον Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος Παμπαίδων Ευβοίας. 
Τα παιδιά θα συνεχίσουν στην φάση των νοκ-άουτ παιχνιδιών δηλ. στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος. 
Άλλη μια σημαντική διάκριση για την σχολή μας . 
Αν και η ομάδα των παμπαίδων είναι νέα χωρίς καμιά εμπειρία η πορεία της είναι εξαιρετική. Η σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και η αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο οδηγούν τους μικρούς μας μπαλαδόρους σε μεγάλες επιτυχίες και το βασικότερο συνεχίζουν επάξια την παράδοση που έχει η σχολή μας σε μεγάλες επιτυχίες. 
Μπράβο παιδιά. 
Καλή συνέχεια.

Χείμαρρος η Αρτάκη παρέσυρε το Βελούχι. Αρτάκη-ΑΠΟ Καρπενησίου "Το Βελούχι" 6-0



Καταιγιστική η Αρτάκη διέλυσε το Βελούχι με 6-0. Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 4ο λεπτό με το Μαστροκώστα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ να γράψει το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος θα αλλάξει την μπάλα με τον Μαστροκώστα και θα κάνει τα τέρματα της Αρτάκης δύο. Στο 18΄ ο Κάραλης με δυνατό βολέ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βλάχου. Το 3-0 και πάλι ο Καραχάλιος στο 33΄ που πρόλαβε την έξοδο του Βλάχου και τσιμπώντας την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Βελουχίου. 36' : Δεύτερο δοκάρι για την Αρτάκη με τον Ευσταθίου αυτήν τη φορά. 51': Τρίτο γκολ για τον Super Mario, μετά από μεταβίβαση του Μαστροκώστα και όμορφο τελείωμα του πρώτου. 57΄: Σέντρα του Ρούσσου και πλασέ του Ζαχαριά, αποκρούει ο Βλάχος και στην συνέχεια ο Κρασάς. 62΄: Δυνατό σουτ του Μαστροκώστα, αποκρούει ο Βλάχος και στην επαναφορά ο Μακαντάσης κάνει το 5-0. 65΄: Σουτ του Ευσταθίου, αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας. 67΄: 6-0 με τον Ευσταθίου από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει σωστά μετά τη σέντρα του Ρούσσου. Μετά το 70ο λεπτό η Αρτάκη κάνοντας συντήρηση δυνάμεων απλά κρατούσε την μπάλα μέχρι το σφύριγμα της λήξης από την διαιτητή του αγώνα κα Μήτση.
Μετά από αυτό το παιχνίδι η Αρτάκη παραμένει πρώτη με 10 βαθμούς και όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι στην Αρτάκη με το Οπούντιο Μαρτίνου.



Α.Ο. Ν. Αρτάκης: Παναγιώτου
Γκόγκος, Γκούρλας, Γκάβαλης (Κιούσης), Ζαχαριάς, Καμάρας (Κανάρης), Κάραλης, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος (Ρούσσος), Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Ευσταθίου.

Βελούχι: Φλωράκης
Βλάχος (Παπαβασιλείου), Τσιλιμέκης Δ., Σιγκελόπουλος (Τσιλιμέκης Θ.), Κρασιάς, Φαρμάκης, Ντουφέκιας, Χάφους, Αντωνίου, Φλωράκης, Μπακαλίδης, Κουτσουπιάς.

Διαιτητές: Μήτση, Ζησιμόπουλος, Κουτσούμπου.











>

Οι αγώνες και η Βαθμολογία των Play off της Footbal League


Footbal League play off 14η αγωνιστική
1/6/14
18:00
Φωστήρας -Ηρακλής Ψαχνών
0-0
1/6/14
18:00
Χανιά - Ολυμπιακός Β
0-0
1/6/14
18:00
Αιγινιακός - Κέρκυρα
1-0
1/6/14
18:00
Νίκη Βόλου - Ηρακλής
4-0





       ΤΕΛΙΚΗ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ               
Θ
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓ
Τ
Β
1
Νίκη Βόλου 
14
18-10
29
2
Κέρκυρα
14
13-10
28
3
 Ολυμπιακός Β
14
10-4
25
4
Χανιά
14
16-10
22
5
Ηρακλής Ψαχνών
14
13-10
18
6
Αιγινιακός
14
10-17
  16
7Ηρακλής Θ 14
9-18
15
8
Φωστήρας
14
5-15
10

Το χρυσό παπούτση του Βορά στον Γιάννη Κουτσουφλάκη της Δόξας Προκοπίου



Ο Γιάννης Κουτσουφλάκης αρχηγός της Δόξας Προκοπίου μετά το κύπελλο του πρωταθλητή που σήκωσε με τα χέρια του στον ουρανό του γηπέδου Ηλία Κουτσουφλάκη ήρθε η σειρά να να σηκώσει και το χρυσό παπούτσι του Β' ομίλου της Α2. Ο κανονιέρης και αρχηγός της Δόξας με τα 28 γκολ που σημείωσε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του βορά. Στην δεύτερη θέση και το αργυρό παπούτσι κατέκτησε ο Δημήτρης Γερογιάννης της Σκεπαστής που σημείωσε 17 γκολ, ενώ στην τρίτη θέση και το χάλκινο παπούτσι μοιράστηκαν με 15 γκολ ο Αργύρης Κηρύκος της Μακρυκάπας και ο Ανέστης Λεοντής της Άτταλης.
Οι 6 πρώτοι σκόρερ της Α2 του Βορά
Θ
Ονομα
ομάδα
Τ
1
Κουτσουφλάκης Γιάννης
Δόξα Προκοπίου
28
2
Γερογιάννης Δημήτρτης
ΑΟ Σκεπαστής
17
3
Λεοντής Ανέστης
ΑΟ Ατταλης
15
3
Κηρύκος Αργύρης
ΑΟ Μακρυκάπας
15
4
Ιωσήφ Ηλίας
Ατρομητος Βασιλικών
14
4
Παπαϊωάνου Ηλίας
ΑΟ Ατταλης
14
5
Πολίτης Σωκράτης
Ατρομητος Βασιλικών
13
5
Γοργομάτης Νίκος
ΑΕΚ Ν Πύργου
13
6
Μούστος Βαγγέλης
ΑΟ Ωρεών
11


Δελτίο τύπου:Στον τελικό η ΑΕ Ληλαντίου παίδων.

         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                      ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ

                         Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ  6 - 1

 Μετά την ομάδα νέων της σχολής η οποία στον τελικό είχε κερδίσει με 2-0 την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, και η ομάδα παίδων  θα βρεθεί για το αντίστοιχο πρωτάθλημα στον τελικό της  ύστερα από τον νικηφόρο αγώνα στην ημιτελική φάση με την ομάδα του ΠΑΟ Κανήθου με 6-1.
Η υπεροχή της ομάδας μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης  στον αντίπαλο σε κανένα σημείο του αγώνα.
Για την ομάδα μας τα γκολ σημείωσαν οι Παπαγεωργίου ( 3 ), Moco ( 2 ), και Μπουραντάς Απ., και για τον ΠΑΟ Κανήθου ο Καθαροσπόρης.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι: Χιώτης, Μαρίνος, Μαριέτης Χαρ., Μπουραντάς Αθ., Μπουραντάς Απ., Σπυράκης, Φλώρος,  Παπαγεωργίου , Πέππας, Ποδάρας, Καρλατήρας,  Μαριέτης Δημ., Νάνος, Παναγιώτου,  Moco και  Mazarache.

Στον τελικό η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 7/6 στο γήπεδο των Ψαχνών  τον νικητή του αγώνα ΟΠΑ/ΑΙΔΗΨΟΥ –ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ .                                                                            
  

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίς ανακοινώνει την έναρξη δοκιμών για νεαρούς ποδοσφαιριστές


Χαλκίδα, 26-5-2014
Δελτίο Τύπου
Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίς ανακοινώνει την έναρξη δοκιμών για νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τα τμήματα ακαδημιών της νέας σεζόν.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες με έτη γεννήσεως τα 2000, 2001, 2002, 2003 ενώ οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τρίτη 27 Μαΐου έως και το τέλος Ιουνίου.

Για την επιλογή των νεαρών ποδοσφαιριστών οι προπονητές μας, θα πραγματοποιήσουν πολλαπλές προπονήσεις και αρκετούς φιλικούς αγώνες, ενώ παράλληλα οι ακαδημίες μας θα συμμετάσχουν και σε επιλεγμένο τουρνουά με αρκετά ανταγωνιστικούς αντιπάλους.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι γονείς και ποδοσφαιριστές μπορούν να επικοινωνούν με τους προπονητές των ακαδημιών στα παρακάτω τηλέφωνα:

Μιχάλης Μαύρος              (6977 27 18 26)
Δημήτρης Ελευθεριάδης   (6973 02 99 69)

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Το EVIAGOAL γκολ συγχαίρει τους νέους Δημάρχους του Νομού μας για την εκλογή τους.



Το EVIAGOAL γκολ συγχαίρει τους νέους Δημάρχους του Νομού μας για την εκλογή τους και τους εύχεται καλή δύναμη αφού για την επόμενη πενταετία θα διαχειριστούν τα των Δήμων. 
Ευχή μας η στήριξη του Ευβοϊκού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα και ελπίδα όλης της Εύβοιας να τους βλέπουμε συχνά σε αθλητικές βραβεύσεις και διακρίσεις της Αθλητικής Εύβοιας. 

Εντυπωσιακή η φετινή πορεία: Αφιέρωμα στον ΑΟ Κύμης

Με στόφα πρωταθλητή ο ΑΟ Κύμης ήταν κατά την φετινή περίοδο στην Γ' Εθνική ένας από τους πιο δυναμικούς και αξιόπιστους συλλόγους σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Διεκδίκησε τον τίτλο με αξιώσεις τον οποίο έχασε στις λεπτομέρειες. Κατείχε σπάνια ρεκόρ μέχρι το τέλος του Α' γύρου, όπου ήταν αήττητος και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ ( το πρώτο το δέχτηκε από τον ΑΟ Χαλκις) ενώ τερματίζοντας κατέλαβε την 3η θέση  έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με διοίκηση υψηλού επιπέδου και με τεχνικό και προπονητικό επιτελείο που κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρς ο ΑΟ Κύμης εκπροσώπησε επάξια την Εύβοια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπου θα συνεχίσει και του χρόνου. Ευχή όλης της Εύβοιας ο ΑΟ Κύμης να συνεχίσει και να πάει ακόμα καλύτερα την ερχόμενη περίοδο.
Η ομάδα του Eviagoal συγχαίρει τον ΑΟ Κύμης και του εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

                                  Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Ντόβολη,  
                                στους παίκτες του και σε όλη την Κύμη

Σπύρος Χρήστου: Μετα την Αιδηψό και την Ιστιαία, διακρίνεται και στην Κρήτη


Μια μικρή αναφορά θα κάνουμε μόνο και θα στείλουμε ευχές σε ένα παίκτη που μεταγράφηκε στο πρόσφατο παρελθόν σε ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης.
Φλεβάρης 2013 - Γήπεδο Αιδηψού
Και βέβαια μιλάμε για τον  Σπύρο Χρήστου που σαν αρχηγός της «ΑΕ Ιστιαίας» βοήθησε με τον τρόπο του για την άνοδο της ομάδας της Ιστιαίας στην Α1 Κατηγορία. Η στήλη μας θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στον 27χρονο Σπύρο, τον αμυντικό και πρώην αρχηγό της ομάδας της «Ένωσης Απολλωνίου και ΑΟ Ιστιαίας» που συμμετείχε στον αθλητικό θρίαμβο της ομάδας  και στην άνοδό της από την Α2 ΕΠΣΕ στην Α1. Και βέβαια πολλά μπράβο στον Σπύρο που στη συνέχεια, στην νέα του ομάδα στην Κρήτη, βοήθησε και εκεί στην άνοδό της από την Α2  «ΕΠΣ Ηρακλείου» στην Α1.
Είναι γνωστό σε όλους στην περιοχή μας η μεγάλη επιθυμία του Σπύρου, το μεγάλο του όνειρο:  να πανηγυρίσει και την άνοδο κατηγορίας με την αγαπημένη του «ΑΟ Αιδηψού» στην οποία έχει παίξει στο παρελθόν. Η στήλη του εύχεται να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του και να είναι πάντα υγιής. Μιας και ο Σπύρος έχει επανέλθει πλήρως  από τον τραυματισμό στο πόδι του, του ευχόμαστε καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ και γρήγορα να καταφέρει να γυρίσει στην περιοχή μας.
Απο την άνοδο της ΑΕ Ιστιαίας στην Α1 ΕΠΣΕ


Φλεβάρης 2013 - Γήπεδο Αιδηψού
Μπεκιάρης Χρήστος

O Nίκο Ρόσμπεργκ κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Γκραν Πρι του Μονακό


O Nίκο Ρόσμπεργκ κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Γκραν Πρι του Μονακό, και με τη δεύτερη φετινή του νίκη -καθώς η Mercedes, ανίκητη, συνέχισε με 6 στις 6 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1- τέθηκε ξανά επικεφαλής της βαθμολογίας από τον δεύτερο Λιούις Χάμιλτον.
Καθώς τα δύο “ασημένια βέλη” σύντομα μετά την εκκίνηση άνοιξαν διψήφια διαφορά από τον τρίτο, ο Ρόσμπεργκ ήταν επικεφαλής από τον πρώτο μέχρι τον 78ο και τελευταίο γύρο του αγώνα, έχοντας όμως τον Χάμιλτον στα 0,5 ως 1,5 δευτερόλεπτα πίσω του σχεδόν σε όλη τη διάρκεια.
Ο Χάμιλτον στους τελευταίους γύρους έπεσε στα 4,0 δευτερόλεπτα πίσω από τον Γερμανό εξαιτίας ενός μικρού σκουπιδιού που μπήκε στο μάτι του και απέσπασε την προσοχή του! Σύντομα η δεύτερη θέση του απειλήθηκε από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, που κινούνταν πολύ ταχύτερα στους τελευταίους γύρους, αλλά ο Χάμιλτον την υπερασπίστηκε.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από δύο εξόδους τους οχήματος ασφαλείας, για να καθαριστεί η πίστα από τα -όχι σοβαρά- ατυχήματα των Σέρχιο Πέρεθ (στον πρώτο γύρο) και Άντριαν Σούτιλ.
Στο δεύτερο ατύχημα μπήκαν όλοι οι πρωτοπόροι ταυτόχρονα (ώστε να εκμεταλλευτούν το νεκρό χρονικό διάστημα) για το ένα και μοναδικό τους πιτ-στοπ, κι εκεί ο Χάμιλτον έχασε την ευκαιρία να περάσει τον Ρόσμπεργκ μέσω των πιτς. Και, μέσω ραδιοεπικοινωνίας, άφησε αιχμές για τη στρατηγική της ομάδας.
Στα υπόλοιπα 2/3 του αγώνα ο Ρόσμπεργκ έλεγξε το ρυθμό και το κρίσιμο, για εκείνον, θέμα της κατανάλωσης και οδηγώντας δίχως το παραμικρό λάθος έφτασε στην καρό σημαία χωρίς να απειληθεί ποτέ οριακά, από τον Χάμιλτον.
Στην 4η θέση ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε έναν ιδιαίτερα μοναχικό αγώνα, ειδικά μετά τα προβλήματα των Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ράικονεν. Ο πρωταθλητής εγκατέλειψε στον 5ο γύρο, αφού πρώτα έχασε την ισχύ του κινητήρα (όπως και στη Μελβούρνη, όπου επίσης εγκατέλειψε).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1. Ρόσμπεργκ (Mercedes) 1:49:27.661
2. Χάμιλτον (Mercedes) +9.210
3. Ρικιάρντο (Red Bull-Renault) +9.614
4. Αλόνσο (Ferrari) +32.452
5. Χούλκενμπεργκ (Force India-Mercedes) +1 γύρος
6. Μπάτον (McLaren-Mercedes) +1 γύρος
7. Μάσα (Williams-Mercedes) +1 γύρος
8. Γκροζάν (Lotus-Renault) +1 γύρος
9. Μπιανκί (Marussia-Ferrari) +1 γύρος
10. Μάγκνουσεν (McLaren-Mercedes) +1 γύρος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ

1. Ρόσμπεργκ              122
2. Χάμιλτον                 118
3. Αλόνσο                     61
4. Ρικιάρντο                  54
5. Χούλκενμπεργκ       47
6. Φέτελ                       45
7. Μπότας                    34
8. Μπάτον                    31
9. Μάγκνουσεν           21
10. Πέρεθ                   20

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

1. Mercedes     240
2. Red Bull         99
3. Ferrari            78
4. Force India     67
5. McLaren         52
6. Williams          52
7. Lotus                8
8. Toro Rosso      8
9. Marussia          2
10. Sauber           0
11. Caterham       0