Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα πήρε όλα κι έφυγε η ΑΕ Ληλαντίου.

Γιάννης Δαλιάνης
Τα φετινά παιδικά πρωταθλήματα έχουν την σφραγίδα του Νίκου Ρόγκα και των ομάδων της ΑΕ Ληλαντίου, οι οποίες σήκωσαν και τις τρεις κούπες στους τελικούς που έλαβαν μέρος. To ξεκίνημα έγινε με την πρωτιά στο πρωτάθλημα Νέων "ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ" και νίκη 2-0 επί του ΑΟ Χαλκίς. Συνεχίστηκε με το πρωτάθλημα Παίδων "ΧΑΡ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ" και νίκη 3-0 επί της ΟΠΑ Αιδηψού και το καλό τρίτωσε με το πρωτάθλημα Παμπαίδων " ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΟΝΤΗΣ"που κατέκτησε τον τίτλο νικώντας με 3-2 τον Ερμήλιο Ανθηδώνας,, με τους παίκτες του Γιάννη Μαρίνου να τραγουδάνε “Ληλάντιο τρελαίνομαι, μα πιο πολύ θα τρελαθώ, όταν σηκώσω και το κύπελλο αυτό”…

Για την ιστορία ο Ερμήλιος προηγήθηκε στο 1′ με γκολ του Γρηγοριάδη (1-0), ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Παπασχόλης με εκπληκτικό φάουλ από πλάγια, έκανε το 1-1 για το Ληλάντιο.
Στην επανάληψη, το Ληλάντιο πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Χαλιώτη (1-2), λίγο αργότερα ο Ερμήλιος έφερε το ματς στα ίσια (2-2) με εντυπωσιακό φάουλ του Μακρή, όμως προς το τέλος του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στα πέναλτι, το Ληλάντιο με γκολ του Ζάνιου (σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής) έκανε το 3-2 και πάτησε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Μαρίνος):
 Λεοντής, Κόκλας, Χαλιώτης, Τζάνος, Παπαγεωργίου, Παπασχόλης, Μαϊσογλου, Καλέντης, Ζάνιος, Μαόφης, Κηρύκος, Σκουμπρής, Καρλατήρας, Τσαλούμας, Λεοντής Γ., Ορφανόπουλος Δ., Λαθουράς, Ορφανοπούλου Αικ.
ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Ερμήλιος Δημ): Σταθαράς, Αραπάκης, Κοροβέσης, Τούντας, Πανταζέλος, Μπακρής, Πανταζέλος Φ., Διοκμετζίδης, Γκριτζάλας, Γρηγοριάδης, Νικολάου, Παπαχαραλάμπους, Πλέρος, Αγγελόπουλος, Μπισιώτης, Μπενέκος, Κοκκάλας, Τόγιας.







Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ


>

Στην τρίτη Θέση των Παμπαίδων η Νεάπολη. 3-0 την Αναγέννηση Ευρίπου

Η Νεάπολη ήταν η νικήτρια ομάδα στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος Παμπαίδων “Χρήστος Γροντής”. Οι πιτσιρικάδες των Σταμογιάννη/Σαχίνη επικράτησαν των αντίστοιχων των Δανέλη/Παπά με 3-0.
Στο 23′ ο Κουτσαυλής με ωραίο πλασέ από πλάγια δεξιά έκανε το 1-0 και με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (36′) ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα ο Χατζηαντωνίου διαμόρφωσε το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι η Νεάπολη είχε χάσει -στον ημιτελικό- την πρόκριση στον μεγάλο τελικό (απ’ το Ληλάντιο), στη διαδικασία των πέναλτι.









ΝΕΑΠΟΛΗ (Σταμογιάννης):
 Τζουβάρας, Ραβανός, Χατζηαντωνίου, Στρατής, Τσάλας Ν., Ευσταθίου, Τσάλας Δ., Σαχίνης, Μυτάκης, Κουτσαυλής, Φούρλης, Κατσανάς, Χουσιάδας, Σιμιστίρας, Ρέγας, Καραμάνης, Αργύρης.
ΕΥΡΙΠΟΣ (Δανέλης):
 Φριγγής, Τρίκκας, Παπαγεωργίου, Βλάχος, Μάλλιαρης, Καρποδίνης, Αθανασίου Π., Δεληγιώργης, Βαρτζής, Καρράς, Μιχαηλίδης, Αθανασίου Ν., Γαρέφαλος, Τσαούσης, Σπυρόπουλος.

Συνεχίζει ο Στούπας στον Ηρακλή Ψαχνών



Ενώ όλοι περιμέναμε την ανακοίνωση της συμφωνίας για αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Ηρακλή Ψαχνών φαίνεται ότι ο Γιώργος Στούπας τελικά μεταπείστηκε και θα συνεχίσει να ηγείται στην ΠΑΕ της Εύβοιας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του starsports παρότι η πώληση των μετοχών σχεδόν συμφωνήθηκε και απέμεναν τα διαδικαστικά μεταξύ των δικηγόρων των 2 πλευρών ο πρόεδρος των Ευβοέων κάνει πίσω και τα πράγματα μένουν ως έχουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από αύριο κιόλας ο σύλλογος ενεργοποιείται ξανά και ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν και ότι στόχος του Ηρακλή θα είναι η δημιουργία μια ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο. Όσον αφορά τους λόγους αλλαγής πλεύσης του Γιώργου Στούπα ο πρώτος είναι οι ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε από στενούς συνεργάτες του αλλά και η στήριξη που πιθανά εξασφάλισε πρόσφατα από επιχειρηματία ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια του. Αυτό σημαίνει ότι το νέο ΔΣ θα έχει 2-3 επιπλέον μέλη που θα βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο να ξεπεράσει την χορηγική ζημιά από την αποχώρηση  της «Συνεταιριστικής τράπεζας  Εύβοιας» που έκλεισε αλλά και της εταιρίας «Βενέτης» που δεν θα μπορεί να είναι πλέον να είναι χορηγός λόγω της σχέσης του ιδιοκτήτη με τον Απόλλωνα.
Όσον αφορά στον παραλίγο ιδιοκτήτη τα όσα λίγα μάθαμε είναι ότι πρόκειται για Ευβοιώτη που δραστηριοποιείται στο Κατάρ και στην περίπτωση που τελικά αγόραζε τις μετοχές θα είχε συμπαίκτες από το εμιράτο της μέσης ανατολής.    
   Γιώργος Γιώτας starsports :πηγή

Το απόλυτο Δημοτικολαϊκό γλέντι στην Κήρινθο σήμερα Σάββατο 5 Ιουλίου

Το απόλυτο Δημοτικολαϊκό γλέντι στην Κήρινθο σήμερα Σάββατο 5 Ιουλίου
Το Σάββατο 5 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κήρινθο. Στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου Μπάσκετ η ΑΕΚ Κηρίνθου έχει φροντίσει για μια βραδιά που  θα σας μείνει αξέχαστη. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαρρής και η Νάντια Καραγιάννη αποτελούν εγγύηση για ένα μεγάλο γλέντι, με πολύ κέφι, χορό, κι όποιος αντέξει. Το Σάββατο 5 Ιούλη στην Κήρινθο.

Δύο χρυσά για την Μαρινάκου στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου


Άλλα δύο χρυσά μετάλλια πρόσθεσε στην συλλογή της η Αναστασία Μαρινάκου. Η Αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - Νεανίδων που έγινε στις Σέρρες κέρδισε εύκολα τις δύο κούρσες που έλαβε μέρος 800 & 1500.
Η κατάταξη στα δύο αγωνίσματα:
800 μ
1. Μαρινάκου (Ερμής Σχηματαρίου) 2.09.13
2. Δόβρου ( Κύδωνα Χανίων)           2.14.06
3. Κούτλη ( ΑΕ Μεσογείων)             2.15.68
1500 μ
1. Μαρινάκου (Ερμής Σχηματαρίου) 4.39.09
2. Δόβρου ( Κύδωνα Χανίων)           4.41.98
3. Ανδρικοπούλου( Αναγ. Λαμίας     4.50.34

Γιάννης Δαλιάνης


"Αρτέμιδες": το ποδόσφαιρο έχει άρωμα γυναίκας στη Βόρεια Εύβοια


Μετά το αφιέρωμα του EviaGoal στην Ξανθή Μισιρλή που από το Μουρσαλί (Ταξιάρχης)  αγωνίζεται στις «Αβαντίδες» της Χαλκίδας, δεν θα μπορούσαμε να μην  κάνουμε αφιέρωμα και στην μοναδική γυναικεία ομάδα της βόρειας Εύβοιας και την δεύτερη ολόκληρη της Εύβοιας.
Και βέβαια μιλάμε για τις «Αρτέμιδες», που αν και έχουν ιδρυθεί σχετικά πρόσφατα, έχουν δώσει πολύ χαρά και ελπίδες σε πολλούς ανθρώπους της περιοχής μας.
Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε στις αρχές του 2013, με τον προπονητή Θανάση Γουρνά να δέχεται επίσκεψη στο προαύλιο του σχολείου που εργάζεται από την Σοφιάνα Ντάλα, η οποία του είπε πως υπάρχουν κορίτσια στην περιοχή που ήθελαν να αγωνιστούν σε ποδοσφαιρική ομάδα.
Ο Θανάσης Γουρνάς διέκρινε στα μάτια τους το πάθος και την όρεξη που είχαν αυτά τα κορίτσια και έτσι ξεκίνησε δειλά - δειλά η προσπάθεια με δέκα συνολικά κορίτσια. Γρήγορα αυτά τα δέκα έγιναν περισσότερα αφού έδειξαν ενδιαφέρον και άλλα κορίτσια από την Αιδηψό, την Ιστιαία και το Αρτεμήσιο. Συνολικά λοιπόν έγινα περίπου 25 οι κοπέλες που πλαισίωσαν το όλο εγχείρημα και έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη γυναικεία ομάδα της Βόρειας Εύβοιας που ονομάστηκε «Αρτέμιδες».
Η ομάδα για καθαρά διαδικαστικούς και κυρίως οικονομικούς λόγους εντάχθηκε στις δυνάμεις του «ΑΟ Ωρεών» που είχε καταστατικό που επέτρεπε μια τέτοια κίνηση και βέβαια υπήρχε και ενδιάμεσος κρίκος, ο προπονητής Θανάσης Γουρνάς. Έτσι τα κορίτσια απέκτησαν δελτία, ενώ ήδη είχαν ξεκινήσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Αποκορύφωμα ήταν το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, τον «Ατρόμητο Αθηνών».
Έτσι οι «Αρτέμιδες» ξεκίνησαν αγωνιστικά με 25 ενεργές αθλήτριες με  ηλικιακό φάσμα από 13 μέχρι 17 χρονών, ενώ συμμετείχε και η  26χρονη Βιβή Παπαδοπούλου που ήδη είχε έχει εμεπιρία απο  ομάδα της Β’ Εθνικής.
Μάλιστα η πρώτη γυναικεία ομάδα της περιοχής μας, στις 17 Νοεμβρίου 2013 ξεκίνησε επίσημα να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία με πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και με "το δεξί"  με αντίπαλο τον «Α.Ο. Συκαμίνου». Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αιδηψού, που για την σεζόν που πέρασε ήταν η έδρα της ομάδας των «Αρτέμιδων».
Τα κορίτσια που ξεκίνησαν την ομάδα των «Αρτέμιδων» είναι: Νεανίδη Έφη, Μερμπέ Γκερμπέτη, Καπελλαρή Μαρία, Καπελλαρή Ευαγγελία, Αναγώστου Μιχαέλα, Αναγνώστου Ιφιγένεια, Ευλιάτη Αναστασία, Βιόλα Λατίφη,Σοφιάννα Ντάλα, Κυρπισλίδη Εύη, Βαρβούζου Κωνσταντίνα, Λαζάρου Βασιλική, Ρουμελιώτη Όλγα, Παπαδοπούλου Βιβή, Ζουμπανιώτη Νικολέτα, Βασιλείου Ελίνα, Τσελίκα Μαριαλένα, Τσελίκα Ελένη, Δημητροπούλου Βάσω, Καλούτσα Αρετή, Καλούτσα  Λίνα, Δημητράκη Μαρία, Λιάκου Εβελίνα, Σταμούλου Μαρία, Χριστοφορίδου Αγγελική, Νεανίδη Ελένη, Γαβριήλ  Μαρία και Ζαρείφη Δήμητρα
Στις 11 Νοεμβρίου 2013 έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας με παρουσία του Προέδρου της «Ε.Π.Σ. Εύβοιας» και Αναπληρωτή Προέδρου της «Ε.Π.Ο.» Γιάννης Παπακωνσταντίνου καθώς και του υπεύθυνου του γυναικείου ποδοσφαίρου Ελλάδος και Προέδρου της «Ε.Π.Σ. Αρκαδίας» Γιώργου Προύντζου.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι παράγοντες από πολλούς αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας, αλλά και προσωπικότητες της Δημόσιας Διοίκησης και όχι μόνο. Ο Νίκος Μαυρούτσικος, Πρόεδρος των «Αρτέμιδων»,  έκανε την επίσημη παρουσίαση της ομάδας και ανέφερε στοιχεία για την ίδρυση της ομάδας. Επίσης τόνισε την οικονομική αυτοτέλεια των «Αρτέμιδων» έστω και αν λειτουργούν υπό την σκέπη του «Α.Ο. Ωρεών» και ζήτησε την στήριξη όλων στην νέα προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει. Στη συνέχεια παρουσίασε τη φανέλα της ομάδας μαζί με τον προπονητή  Θανάση Γουρνά.
Από εκεί και μετά, η αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας ήταν πολύ ζωντανή, ειδικά στην έδρα της ομάδας την Αιδηψό, όπου το γήπεδο είχε τόσους φιλάθλους που θα τους ζήλευαν πολλά σωματεία της περιοχής.
Στο πρώτο παιχνίδι με τη Συκάμινο στα Λουτά Αιδηψού, η ομάδα έκανε καλό ξεκίνημα παίρνοντας τον αγώνα με σκορ 3 – 0. Ακολούθησαν οι «Νηρηίδες Φθίας» με ήτα 4 – 0 στο γήπεδο της Στυλίδας και στη συνέχεια ήλθε η ήτα απο τον "Άγιο Δημήτριο" με 4 – 2 και η "Αγία Παρασκευή" με ήτα 1 – 5 στην Αιδηψό. Επόμενο παιχνίδι ήταν με τον «Ολυμπιακό Υμηττού» πού ήλθε 0 – 4 στην Αιδηψό και ξανά η "Συκάμινος" με νίκη 1 – 4. Ακολούθησε το παιχνίδι με τις «Νηρηίδες»  στην Αιδηψό με ήτα 0 – 2, με τον «Αγιο Δημήτριο» στην Ιστιαία με ήτα 1 – 2 και με την «Αγία Παρασκευή» με ήτα 6 – 1. Τέλος, ήλθε ο τελευταίος αγώνας με την «Ολυμπιάδα Υμηττού» με ήτα 7 – 0. Πρώτη σκόρερ της πρώτης γυναικείας ομάδας της Βόρειας Εύβοιας αναδείχθηκε η Αναστασία Ευλιάτη.
Το σημαντικό είναι πως αν και η ομάδα των  «Αρτέμιδων» ήλθε πέμπτη στην κατάταξη, απέκτησε αγωνιστική εμπειρία και «βάπτιοσμα πυρός» για να συνεχίσει στη νέα χρονιά με περισσότερες ελπίδες για καλύτερα αποτελέσματα.
Δείτε Video - Αφιέρωμα στις "Αρτέμιδες", την πρώτη γυναικεία ομάδα της Βόρειας Εύβοιας και την δεύτερη ολόκληρης της Εύβοιας
Μπεκιάρης Χρήστος


Νέα πνοή στην ΑΕ Δηλεσίου: Το νέο Δ/Σ



Νέα πνοή στην Διοίκηση της ΑΕ Δηλεσίου με την διεξαγωγή εκλογών στις 14/6/2014 για την ανάδειξη νέας διοίκησης και μετά την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 18/6/2014 των εκλεγμένων μελών το διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής.
Πρόεδρος
Χαμαϊδής Δημήτριος
Αντιπρόεδρος Α'
Αλεξανδρής Πέτρος
Αντιπρόεδρος Β'
Κατσίμπρας Γιώργος
Γενικός Γραμ
Μαριδάκης Εμανουήλ
Αναπληρωτής Γραμ
Μαρκέτος Γεράσιμος
Ταμίας
Ηλίας Χρήστος
Γενικός Αρχηγός
Ρεσβάνης Ηλίας
Γενικός Έφορος
Μάρης Δημήτριος
Υπ. Δημοσίων Σχέσεων
Νίκου Θεόδωρος
Μέλος
Εμανουηλίδης Κων/νος
Μέλος
Αλτζερίνης Κων/νος
Στόχοι της ομάδας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα με άνετη παραμονή στην κατηγορία και το δυναμικό να απαρτίζεται με νεαρούς παίχτες επί το πλείστον από την ευρύτερη περιοχή μας.
Με την δημιουργία του νέου αθλητικού κέντρου στο Δήλεσι που είναι πλέον γεγονός και ξεκινά η κατασκευή του αυτές τις μέρες η νέα διοίκηση θα δώσει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του Συλλόγου ώστε να λειτουργήσουν σε επαγγελματικά πρότυπα.



Καλή εμφάνιση από Τολιόπουλο & Ντουζίδη στον δεύτερο φιλικό με την Βουλγαρία και νίκη της Εθνικής 73-48

Η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Βουλγαρίας με 73-48 (ημίχρονο 35-18) στη Νάουσα, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 24/7-3/8 στην Τουρκία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά τα δύο πρώτα τεστ της ελληνικής ομάδας, δήλωσε: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεφύγουμε από την κούραση των διπλών προπονήσεων με αυτά τα δύο φιλικά. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, όρεξη και ενθουσιασμό. Στο κομμάτι της τακτικής είδαμε κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και με βάση αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα». 
Η Εθνική Εφήβων θα παραμείνει μέχρι και την επόμενη Παρασκευή (4/7) στη Νάουσα, ενώ την προσεχή Τετάρτη (2/7) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Δόξα Πεύκων.

Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Δίπλαρος 4, Ζόρζος 3 (1), Κώττας 6, Μήτογλου 11, Μουράτος 4, Μπιλλής 3, Παπαγιάννης 5, Σκουλίδας 4, Σταμάτης 4, Τολιόπουλος 3 (1), Τσαλμπούρης 11 (1), Χαραλαμπόπουλος 8, Οικονομόπουλος 5 (1), Ντουζίδης, Κόνιαρης.
Γιάννης Δαλιάνης

5η αγωνιστική :Μεγάλη διάκριση για την Εξ. Παναγίτσα. 4η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πρωταθλητής ο ΜΑΣ Μαντουλίδη

Γιάννης Δαλιάνης
Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων με την διεξαγωγή της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής. Τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη κατέκτησαν το πρωτάθλημα και η Απολλωνιάδα κατέλαβε την 2η θέση.  Η ΑΕΕ Εξω Παναγίτσα τερμάτισε στην 4η θέση μια σημαντική διάκριση για τον εκπρόσωπο της Εύβοιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έκλεισε το Πρωτάθλημα με νίκη. Δείτε τα αποτελέσματα και την τελική Βαθμολογία:
ΚΥΡΙΑΚΗ (29-6-2014)    5η Αγωνιστική 
Ωρα
Διαγωνιζόμενες ομάδες
Αποτελ
10:00
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ Δ. – ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛ.
    59-82
12:00
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ
    62-69
14:00
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ


ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ. – ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛ. 59-82
Ο Ίκαρος Καλλιθέας κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά αφού επιβλήθηκε των Τιτάνων Δράμας με 82-59. 
Δεκάλεπτα: 19-24, 35-45(ημ.),46-66,59-82.
Διαιτητές: Παντελίδης, Σπυρόπουλος.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Θεοδοσιάδης)
: Γαϊτάνης 13(1), Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Κακατσίδης 2, Γρηγοριάδης 22(4), Παρλακίδης 3, Μασάδης 3, Μπέσσας 2, Χατζόπουλος 11(3), Καγγελίδης, Παναγιώτου 2, Δημούδης 1.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ζαφειράκης):
 Μακρίδης 5(1), Δήμος, Πασσαλίδης 4, Σκούφης 2, Τάρλας 13, Παπαδάκης 10, Μακρυθανάσης, Ζορμπάς, Σάλεχ 11, Αλεξανδρόπουλος Η. 3(1), Κουρέπης 32, Αλεξανδρόπουλος Θ. 2.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ  62-69
 Η Έξω Παναγίτσας Χαλκίδας νίκησε με 69-62 το Δούκα.
Δεκάλεπτα: 22-19, 38-29(ημ.), 44-52,  62-69.
Διαιτητές: Πόντας, Κότσου.
ΔΟΥΚΑΣ (Μπακογεώργος): Δουβλής 12(1), Φωτόπουλος 6(1), Μαστόρος 6, Μπακοδήμος, Τζελάλης 9, Κούτρας Χρ. 8, Κούτρας Α. 3(1), Αγραβάνης 7, Γεραμάνης 4, Γκίνης 2, Θεοδωρικάκος, Κατσούλης 5.
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μιχαήλ): Κιάκης, Καραγιάννης Ν., Καρυστινός, Μουλάς 24(4), Μπάνος, Τσολακίδης 5(1), Ρέμπελος, Καραγιάννης Γ., Διαμαντής, Καψαλός 6, Περσίδης 22, Νάκης 12.

ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 60-51
Μαντουλίδης κατέκτησε το 41ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παιδων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σ έναν αγώνα (τελικό) νίκησε με 60-51 την Απολλωνιάδα Πάτρας.
Δεκάλεπτα:16-14, 36-27(ημ.), 47-46, 60-51
Διαιτητές: Παπαθανασίου, Θεοδωρόπουλος
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Μπελούλης): Γεωργίου, Παπαδόπουλος
Ν.,Λεμονάκης 4, Παπαδόπουλος Β., Γκαβέζος, Τσιακίρης 7(1), Μπρόζος 6, Χρηστίδης 24,
Μπίλιος 11(2), Καλαμπόκης 8, Βαϊντερλής, Κεραμίδας.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ (Μπερδέσης):Αζαρίας 5, Παρασκευόπουλος, Σπανός, Μπαζίνας, Ντρέου, Σερέτης 2, Στάνκοβιτς 6, Κασπίρης 13(3), Οικονομόπουλος, Πολυδωρόπουλος 8(2), Τάταρης 17(1), Σακελλαρίου.

Τελική Βαθμολογία  41ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Θ
Ομάδα
αγ
πόντοι
Βαθ
1
ΜΑΣ Μαντουλίδη 
5
356-282
10
2
ΑΣ Απολλωνίας 
5
330-320
8
3
ΑΕ Ικαρος Καλλιθέας     5    337-302     8
4
ΑΕΕ Παναγίτσας     5    287-347     7
5
ΑΣΕ Δούκα     5    325-237     6
6
ΑΣ Τιτάνες Δράμας
5
307-367
6

Κάθε Κυριακή η Αθλητική εκπομπή Πάμε Γήπεδο κοντά σας 16:00 - 18:00

Με όλη την αθλητική ενημέρωση κάθε Κυριακή στις 4. μμ η Αθλητική εκπομπή θα βρίσκεται κοντά σας για την καλοκαιρινή περίοδο.
Συντονιστείται στους 98.1 και στην εκπομπή Πάμε Γήπεδο κάθε Κυριακή από τις 4 μμ έως τις 6 μμ.

Στην Καλλιθέα Βεζυρτζόγλου και Σταματάκος.

Την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από μικρότερες κατηγορίες ανακοίνωσε η Καλλιθεα.
Μετά το «όχι» της Ε.Ε.Α. για αδειοδότηση η Καλλιθέα προχωράει στον σχεδιασμό της αναγκασμένη να κινηθεί για νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Το Σάββατο (28/6) οι «γαλάζιοι» έκαναν γνωστές τις πρόσθήκες έξι ποδοσφαιριστών στο ροστερ τους που προέρχονται από ομάδες Γ’ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων.
Συγκεκριμένα η ομάδα του «Ελ Πάσο» απέκτησε τους Νίκο Σταματάκο (22χρονος επιθετικός χαφ από Απόλλωνα Ερέτριας), Διονύση Μπελή (22χρονος επιθετικός χαφ από Α.Ο. Περιστερίου), Δημήτρη Βεζιρόγλου (26χρονος επιθετικός Δημήτριος Βεζυρτζόλου από Ολυμπιακό  Χαλκίδας), Κώστα Μουρούτη (21χρονος χαφ από Κορωπί), Στάθη Συριόπουλο (22χρονος στόπερ από Αττικό) και Γιάννη Γκαβασιάδη (22χρονος επιθετικός από Δόξα Κορωπίου).
Πάράλληλα έκανε γνωστό ότι ανανέωσαν Κατσικογιάννης, Μιχελής, Κατσούλης, ενώ θα πραγματοποιηθούν ακόμα 2-3 προσθήκες που όπως αναφέρεται, θα κάνουν τη διαφορά!

Αφιέρωμα : Ρένος Τσούτης

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής 21 ετών ,(5/11/1993) ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟ Κανήθου σε ηλικία 14ρων ετών. Στη συνέχεια και για 3 χρόνια, βρέθηκε στον ΑΟΧ στην Δ΄εθνική αλλά με πολύ μικρή συμμετοχή. Η επόμενη χρονιά θα βρεί τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, στον Ευβοικό Αγ. Νικολάου,σε μια πολύ καλή χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Δ΄εθνική. Η παρουσία του Τσούτη στην Δ΄εθνική, παρ΄ότι ήταν εξαιρετική, δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη σωτηρία της ομάδας του. Έχοντας βλέψεις και όνειρα για μεγαλύτερα πράγματα , θα μεταπηδήσει στην ομάδα της Αρτάκης η οποία είχε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.
Η απόφαση του αυτή φαίνεται να τον δικαιώνει, αφού κατόρθωσε να κατακτήσει το double με συνεχή παρουσία στην 11άδα της ομάδας που στο νήμα κυριολεκτικά έχασε την άνοδο στην Γ΄εθνική από τον οπούντιο Μαρτίνου, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Ο Ρένος Τσούτης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό και τον χρόνο αρωγό στην προσπάθεια του να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Το Εviagoal εύχεται στο νεαρό ποδοσφαιριστή ότι καλλίτερο για το μέλλον.

Ρεπορτάζ:Σταύρος Τσούρας 

ο Λάμπρος Σπίντζος μιλά για τις μεταγραφές της ΑΕ Ιστιαίας, για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για τις Ακαδημίες της ομάδας


 Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, όλες οι ομάδες βρίσκονται σε οργασμό μεταγραφικών διεργασιών.
Για τις μεταγραφές της «ΑΕ Ιστιαίας» επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της Λάμπρο Σπίντζο και τον ρωτήσαμε για το θέμα αλλά και για την συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα για πέμπτη συνεχή χρονιά.
Ξεκινήσαμε τη σύντομη κουβέντα μας με το δεύτερο θέμα για το οποίο μας είπε: «Νοιώθω πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή γιατί μου δίνει τη δυνατότητα, πάντα με τη συνεργασία μου και με τη Διοίκηση και με τους ποδοσφαιριστές, να συνεχίσουμε για ακόμα καλύτερη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στόχος της Διοίκησης αλλά και δικός μου είναι ο πρωταθλητισμός και εφέτος και στους δυο θεσμούς, δηλαδή και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Εύβοιας. Θέλω να πω πως θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου της περιοχής, ώστε να έχουμε όχι μόνο ανάλογες επιτυχίες με τις περσινές αλλά ακόμα περισσότερες και καλύτερες».
Ακολούθησε η απάντηση του κ. Λάμπρου Σπίντζου σε σχέση με τις μεταγραφές της «ΑΕ Ιστιαίας», που μας είπε: «Η εισήγησή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Επιτροπή Μεταγραφών της ομάδας, όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σαν επιβράβευση της πολύ καλής τους παρουσίας κατά τη σεζόν που πέρασε. Νοιώθω πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί γνωρίζω από πολύ κοντά ότι αγαπούν την ομάδα και το ποδόσφαιρο και το απέδειξαν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, μέχρι και την τελευταία ημέρα των υποχρεώσεων μας στο Σύλλογο. Υπάρχουν κάποιες κινήσεις, άλλες ολοκληρωμένες και άλλες εν εξελίξει. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Επιτροπή Μεταγραφών η οποία συνεργάζεται μαζί μου και με την Διοίκηση, όταν όλα θα είναι ολοκληρωμένα και ανακοινώσιμα».
Σε δική μας πίεση να μας πει τουλάχιστον κάποιο όνομα, μας απάντησε πως: «μιας και το θέμα αυτό είναι δουλειά της Επιτροπής Μεταγραφών, δεν θα θελα να παρέμβω στο έργο της και θα έχετε την επίσημη ανακοίνωση από αυτή όταν πρέπει».
Ρωτήσαμε τον κ. Σπίντζο να μας πει ποιοί αποτελούν της επιτροπή Μεταγραφών της «ΑΕ Ιστιαίας» και μας είπε πως είναι οι: Σταύρος Θάνος, Γιάννης Αναγνώστου, Ανδρέας Αράπογλου και Στέλιος Χριστοφορίδης.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω» συνέχισε ο κ. Σπίντζος, «είναι πως όλα τα παιδιά που σχεδιάζουμε να εντάξουμε στο παλιό μας ρόστερ, θα είναι με φιλοδοξίες, με αγάπη για το ποδόσφαιρο αλλά και καλοί χαρακτήρες. Στόχος μας είναι να είναι παιδιά από την περιοχή μας, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα στις αγωνιστικές απαιτήσεις της ομάδας. Επίσης θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντέξουν τον ανταγωνισμό που απαιτεί μια ομάδα Α1 Κατηγορίας. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, ώστε πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που θα είναι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, η ομάδα να φανεί πανίσχυρη και έτοιμη να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος».
Τελευταία ερώτηση προς τον κ. Σπίντζο ήταν να μας πει σχετικά με τις Ακαδημίες της «ΑΕ Ιστιαίας». «Στις Ακαδημίες ακόμα κάνουμε σχεδιασμό.» λέει ο κ. Σπίντζος «Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου και τις προτάσεις μου ώστε η ομάδα να έχει τμήματα υποδομής για την αυριανή στελέχωσή της με δικά της ταλέντα. Πάντα όλα αυτά γίνονται με τη συνεργασία μου με τους προπονητές που θα στελεχώσουν τις  Ακαδημίες, την εποπτεία των οποίων θα έχω. Να τονίσω εδώ πως ο σχεδιασμός μας είναι να ετοιμάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά τα οποία έχουν γίνει στην περιοχή μας».
Εδώ να προσθέσουμε πως η «ΑΕ Ιστιαίας» ιδρύει τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 14 ετών. Οι  εγγραφές γίνονται καθημερινά απο 11.00 - 13.00 στο γραφείο του κ. Ιωάννη Αναγνώστου, πίσω από το Δημαρχείο Ιστιαίας. Υπεύθυνος εγγραφών είναι κ. Στέλιος Χριστοφορίδης. (τηλ. 6982478501).

Μπεκιάρης Χρήστος

Ο Βασίλης Ανέστης θα παραμείνει τελικά στην «ΑΕ Ιστιαίας» ή όχι;



Μαθαίνουμε από ασφαλείς και αξιόπιστες πηγές, πως αυτό το διάστημα γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ της Διοίκησης της «ΑΕ Ιστιαίας» και του Βασίλη Ανέστη για το αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της ομάδας και στη νέα αγωνιστική σεζόν. 

Έχει ήδη (από όσα μάθαμε) γίνει η πρώτη αναγνωριστική συνάντηση του Kill Bill με παράγοντες της ομάδας, έγιναν προτάσεις εκατέρωθεν και μιας και οι δυο πλευρές θέλουν την συνέχιση της συνεργασίας, το θέμα θα ξανασυζητηθεί εκ νέου.
Συγκεκριμένα θα υπάρξει νέα συνάντηση πιθανά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και εκεί θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.
Εμείς να ευχηθούμε να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης, να γίνουν οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και τελικά, για καλό και της ιστορικής ομάδας της Ιστιαίας αλλά και για το καλό του βορειοευβοιώτικου ποδοσφαίρου, να συνεχίσει ο καταξιωμένος γκολτζής να αγωνίζεται με τα χρώματα της «ΑΕ Ιστιαίας».


Μπεκιάρης Χρήστος

Καμπάνταης και Γορογομάτης συνεχίζουν στην ΑΕΚ Νέου Πύργου, ενώ ο Βασίλης Λυσσέας πιθανά θα κατευθυνθεί προς Αθήνα



Σε σχέση με την πορεία της ΑΕΚ Νέου Πύργου έχουμε πληροφορίες πως η ομάδα τη νέα αθλητική περίοδο θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία.
Αυτό πάντα με τη συνεργασία του Βαγγέλη Μπεκάκου που συνεχίζει και φέτος στο προπονητικό πόστο της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» αλλά και με δύο σημαντικές επιμηκύνσεις  συνεργασίας παικτών.
Οι πληροφορίες που έχουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να σας πούμε ότι υπήρξε κίνηση – πρωτοβουλία του Προέδρου Δημήτρη Τσαϊνη αλλά και άλλων μελών της ομάδας, ώστε να παραμείνουν στο ρόστερ οι Στέλιος Καπάνταης και Νίκος Γοργομάτης.
Και οι δυο παίκτες είναι από τους σημαντικούς της ομάδας και συνέβαλαν σημαντικά στην καλή πορεία που είχε την προηγούμενη σεζόν.
Έτσι κρίθηκε αναγκαία η συνέχιση της συνεργασίας και πιστεύουμε πως  οι πληροφορίες που έχουμε για το γεγονός,  δεν θα μας διαψεύσουν.
Απο την άλλη, ο Βασίλης Λυσσέας απο όσο μάθαμε, έχει προπονηθεί για τρείς βδομάδες σε ομάδα Γ' Εθνικής στην Αθήνα, όπου και συζητείτε η πιθανή μεταγραφή του, χωρίς ακόμα όμως να έχει κλίσει τίποτα.

Μπεκιάρης Χρήστος 


Με νέο Δ/Σ, νεο Προπονητή και νέο σχεδιασμό ξεκινάει στις 28 Ιουλίου η προετοιμασία του Ταμυναϊκού

Στις 28 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία του Ταμυναϊκού Αλιβερίου εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου 14-15. Στις αρχαιρεσίες που έγιναν προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο που περιέχει αρκετά νέα πρόσωπα. Έγινε και η κατανομή ρόλων στο νέο Δ/Σ που είναι το εξής:
Πρόεδρος:                       Γλάρος Φώτης
Αντιπρόεδρος:                Μπουγιούκας Γιώγος
Γεν. Γραμματέας:          Πηλιχού Παναγιώτα
Ειδ. Γραμματέας:           Καπενής Κώστας
Ταμίας:                           Κακλαμάνος Νίκος
                                                       Γεν Αρχηγός:                 Σκοντόβολος Δημ. 
                                                      Μέλη:                             Κατσινόπουλος Τάσος
                                                         //                                   Λύκος Αναστάσιος
                                                     Υπευθ Ακαδημιών:         Πομαρές Αντώνιος


Έχει είδη καθοριστεί το πλάνο για την ομάδα του Αλιβερίου για την νέα περίοδο και το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν η πρόσληψη νέου προπονητή. Ο Σπύρος Σταματούκος θα είναι ο νέος τεχνικός του Ταμυναϊκού, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Ταμυναϊκό και ξέρει καλά τα της ομάδας. Παράλληλα μαζί με την διοίκηση ξεκίνησε και η αναζήτηση μεταγραφών και γίνονται συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα του Ιστορικού Ταμυναϊκού.
Η προετοιμασία έχει προγραμματιστεί και θα ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου για την ομάδα του Αλιβερίου.

Νίκος Ρόγκας: Να χτίσουμε τον ΑΟ Χαλκίς από την αρχή αρκεί να παραιτηθεί η σημερινή Διοήκηση. Συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Γήπεδο"

Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και είδηση έβγαλε η συνέντευξη που παρεχώρησε ο κ Ρόγκας στην εκπομπή "Πάμε Γήπεδο" του Ράδιο Ένα στον Γιώργο Νικολάου και Γιάννη Τρυφωνίδη που αφορούν τον ΑΟ Χαλκίς και το ενδιαφέρον που υπάρχει από ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν την ομάδα από την αρχή σε νέες βάσεις.
                            Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ Ρόγκα

Εμπειρος γκολκίπερ αλλάζει Νομό.

Στα σκαριά μια μεταγραφή πορτιέρο από ομάδα της Εύβοιας. Εμπειρότατος γκολκίπερ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και μάλλον θα αποχωρήσει από την Εύβοια. Οι πληροφορίες τον θέλουν να οδεύει προς Βοιωτία και ακόμα πιο ασφαλής προς Θήβα μεριά. συζητάει όμως και με Ευβοϊκές ομάδες
Ίδωμεν!!!
                                      Βασίλης Χατζής

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος ο νέος προπονητής του ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του ΑΠΚΟ Δροσιάς. Ο Πρόεδρος της Δροσιάς κινήθηκε γρήγορα και μετά την αποχώρηση του Νταβορ Γιακόβλεβιτς συζήτησε και συμφώνησε με τον κ Αντωνόπουλο και άρχισαν τον σχεδιασμό για την νέα περίοδο.

Οι εξελίξεις στον ΑΟΝ Αρτάκης: Την Τετάρτη ανακοινώνεται το νέο Δ/Σ

Οι εξελίξεις τρέχουν στον ΑΟΝ Αρτάκης. Την Τετάρτη οι ενδιαφερόμενοι θα ανακοινώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ ήδη έχουν προχωρήσει σε αναζήτηση προπονητή για την νέα περίοδο. Πληροφορίες ασφαλής κάνουν λόγο ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τον Παν. Τοκπασίδη αλλά και με τον Τάσο Ταυταρίδη. Επίσης υπάρχουν θετικές σκέψεις για προπονητικό δίδυμο. Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το δίδυμο Δημ.Λύκου - Θαν. Μεθενίτη. Την Τετάρτη λοιπόν τα σπουδαία για την συνέχεια του ΑΟΝΑ.

                                                                Βασ. Χατζής

Θερινοί αγώνες και ημερίδα ορίων κολύμβησης

Στο ΔΑΚ της Πόλης θα γίνει η θερινή ημερίδα ορίων πανελληνίων αγώνων όπως και οι θερινοί αγώνες 9-10-11-12 ετών της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας με την συμμετοχή όλων των ομίλων.






Θα λάβουν μέρος οι όμιλοι:
ΑΝΟ Πρωτέας Λαμίας
ΑΚΟ Χαλκίδας
ΑΚΟ Λιβαδειάς
ΑΣ Αρετή Λαμίας
ΠΣ Αναγέννηση Λαμίας
ΓΣ Νηρέας Λαμίας
ΓΑΣ Ευβοϊκός
ΚΟ Καρπενησίου
ΝΑΟ Λαμίας
ΝΟ Ιτέας
ΝΟ Χαλκίδας 
                                                                                              Γιάννης Δαλιάνης