Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φωτορεπορτάζ: Νηλέας-Ηρακλής Πρασίνου



>

Τροποποίηση στις αγωνιστικές της Γ' Εθνικής

Αλλαγές στο πρόγραμμα των αγωνιστικών της Γ’ Εθνικής έφερε η αναβολή της δράσης αυτό το Σαββατοκύριακο και η Επιτροπή Γ’ Εθνικής προέβη σε τροποποιήσεις.

Η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 12/10, ενώ θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική στις 26/11.

Αναλυτικά οι τροποποιήσεις:

Για τους ομίλους 1, 2, 3 που μετέχει ο ΑΟ Κύμης το αγωνιστικό πρόγραμμα τροποποιήθηκε ως εξής:
• η αγωνιστική της 05.10.14 θα διεξαχθεί στις 12.10.14 και ώρα 16:00,
• η αγωνιστική της 12.10.14 θα διεξαχθεί στις 19.10.14 και ώρα 16:00,
• η αγωνιστική της 19.10.14 θα διεξαχθεί στις 02.11.14 και ώρα 15:00,
• η αγωνιστική της 02.11.14 θα διεξαχθεί στις 09.11.14 και ώρα 15:00,
• η αγωνιστική της 09.11.14 θα διεξαχθεί στις 16.11.14 και ώρα 15:00,
• η αγωνιστική της 16.11.14 θα διεξαχθεί στις 23.11.14 και ώρα 15:00,
• η αγωνιστική της 23.11.14 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26.11.14 και ώρα 15:00.


Τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ

Με την κατηγορία των Παίδων ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ.







Τα αποτελέσματα 

Παναγίτσα – Ακαδημία Χαλκίδας    
96 - 29
Απόλλων Χαλκίδας - Αλέξανδρος
55 - 42
ΓΣ Κύμης – Αίας Αλ.
44 - 58
Ερμής Σχηματαρίου – Αναγ. Μαλεσίνας
112 - 26
Άρης Θηβών - Αυλίδα
38 - 52
Ιτέα – ΑΕ Λιβαδειάς
75 - 25
Πήγασος - Ιστιαία
57 - 44
Κύνος - Τελεθριακός
54 - 55
Το Σαββατοκύριακο 4/5 Οκτωμβρίου θα πάρουν εκκίνηση τα πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων

ΑΕ Ληλαντίου: Δελτίο τύπου

                     
                                        ΑΕΛ – ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 2 – 1
Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδας μας τους αγώνες πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, και στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 την ομάδα του Όλυμπου γυμνού. Σε ένα αγώνα που έγινε  πάνω σε ένα λασπωμένο και βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο γρήγορος ρυθμός του αγώνα άφησε τον κόσμο να παρακολουθεί τον αγώνα με αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Σέγκου.
Η ομάδα του Όλυμπου έφτασε κοντά στο γκολ στο 15΄χωρίς όμως επιτυχία και ύστερα από 5΄στο 20΄η ομάδα μας με ωραίο πλασέ του Αναγνώστου που εκμεταλλεύτηκε ωραίο συνδυασμό των Μικράκη και Ndoci κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

 Η συνέχεια   του αγώνα για το πρώτο ημίχρονο είναι μοιρασμένη και για τις δύο ομάδες χωρίς την μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα στο 48΄ο Μικράκης πίεσε την αντίπαλη άμυνα κέρδισε την μπάλα και με ωραίο σουτ πλασέ έκανε δύο τα γκολ για την ομάδα μας.
Το δεύτερο γκολ έδωσε άλλο αέρα σους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. και προσπαθούσε με καλή κυκλοφορία να δημιούργησε φάσεις για γκολ χωρίς να τα καταφέρνει αντιθέτως σε ένα λάθος του πολύ καλού σε όλο τον αγώνα Χιώτη η ομάδα του Όλυμπου κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Δίπλας.

Το γκολ αυτό προς στιγμή πήγε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας αλλά  η ομάδα της Γυμνού δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, αντιθέτως στο 88΄ ο Αργύρης Γ. μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα  δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ.  Σέγκου, Χουλιάρα και Παππά.
Α.Ε.Λ.
Χιώτης, Κορκόβελος  ( 58΄Παπαγεωργίου ), Μπούρικας, Μικράκης, Αναγνώστου ( 70΄ Αργύρης Γ.), Χατζηαντωνάης, Ndoci, Αργύρης Ιωα., Κέντρος, Παπαχρήστος, Παύλου ( 81΄Βογιατζής ).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 5/11 και ώρα 16.30 με τον Μιαούλη Φύλλων στο γήπεδο των Φύλλων

Γκολ και θέαμα στην Ν Λάμψακο

Επτά γκολ και σπουδαίο θέαμα επεφύλασε ο αγώνας Ελλήσποντος - ΑΕΚ Χαλκίδας για την Α' αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.

Τα γκολ του αγώνα:
 12'    Νικολαου                  1 - 0    
 34'   Παπαιωανου  ( πεν.   1 - 1  )    
 36'  Κολιοπουλος Β.          2 - 1
 64'   Οικονομου                 3 - 1
 67'   Θωμοπουλος            4 - 1
 77'   Κολιοπουλος             5 - 1  
 89'   Παπαιωανου              5 - 2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ   Λαμπρου  -  Παντελακης - Δελχας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ 34  Κολιοπουλος ( Ελλησποντος )  -   85 Λαμτσε ( 2η Κιτρινη ΑΕΚ Χαλκ. )

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 
Σαλεμης - Κολιοπουλος Χ  (  76  Ιμπο )  -  Νατσης -  Κολιοπουλος Κ. - Θωμοπουλος - Παπιλας - Νικολαου - Αγγελακης - Στρατης ( 51 Τζημας ) - Οικονομου ( 74 Βλαχος ) - Κολιοπουλος  Β.








ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 
 Τζαβαρας - Σταματιου Α. - Βλαχος  ( 70 Σταματιου ) - Ξυφαρας - Μποτης - Σαμαρτζης - Μπασουκος - Παπαιωανου -  Βουρδανος ( 46 Λαφαζανης ) - Λαμτσε - Καραλης ( 67 Μαστραντωνας )





        

Τσίμπησε βαθμό στο Νεοχώρι ο Ηρακλής Πρασίνου

Χάνοντας πολλές ευκαιρίες ο Νηλέας Νεοχωρίου παραχώρησε ισοπαλία στον Ηρακλή Πρασίνου μέσα στην έδρα του με 1-1.
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 77' ο Ζέρβας 1-0 για να ισοφαρίσει στο 87' ο Λαθουράς για τους φιλοξενούμενους 1-1.

Νηλέας Νεοχωρίου: Γ Κρόκος
Κότσαρης Κ, Κότσαρης Γ, Σαμαράς, Ζέρβας, Ζωντός Θ, Μακρής, (63' Κότσαρης Π 70' Περιβολάρης)), Καρλής, Ρέτσας, Μαστροκώστας, Μουρίκης.

Ηρακλής Πρασίνου:
Παναγιάρης, Γεωργικόπουλος, Τριανταφύλλου, Δεμερτζής, Καρατζάς, Κουσερής, Μπουλής,Λαθουράς, Κοίλιαρης,  Καβαλάρης, Κέκης,(89' Μπάνος), 

Αναβολή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Η ΓΓΑ και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισαν πως ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη του Κώστα Κατσούλη είναι να μην διεξαχθούν αγώνες των εθνικών διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα την προσεχή αγωνιστική. Έτσι, αναβάλλεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

. Επίσης, δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ των ανδρών και φυσικά όλοι οι αγώνες της Γ’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, όποια απόφαση και να πάρει το ΔΣ της Football League την Τετάρτη (01/10), δεν πρόκειται να διεξαχθεί η πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο και η έναρξη του πρωταθλήματος σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο, παίρνει ακόμα μια αναβολή παρατείνοντας την αναμονή και τον εκνευρισμό στις τάξεις των ομάδων που περιμένουν εδώ και 15 ημέρες περίπου για την πρεμιέρα των επίσημων αγώνων τους στο πρωτάθλημα.

ΑΟ Χαλκίς: Δελτία τύπου

ΑΟ Χαλκίς


       Σεβόμενοι το παρελθόν........
                   ......... Χτίζουμε το μέλλον






                                                               Δελτίο Τύπου 1

Η Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Διοίκηση του Α.Ο. Μακρυκάπας για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στα μέλη της ομάδας μας κατά την διάρκεια της μεταξύ μας Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Παράλληλα θέλει να τονίσει ότι θα ανταποδώσει με μεγάλη ευχαρίστηση, την φιλοξενία αυτή στην επόμενη μεταξύ μας αναμέτρηση στα πλαίσια του πρωταθλήματος ΕΠΣ Ευβοίας.   

                                                                                                 Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων 

                                                                          Δελτίο Τύπου 2

Η Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Ντούμα Κωνσταντίνο, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών (Κ20). 

Εξαιρετικός ο Παντριαδικός 3-0 μέσα στην Καστέλλα

Με εξαιρετική απόδοση ο Παντριαδικός πήρε την νίκη μέσα στην αήττητη Καστέλλα με 3-0.
Το σκορ άνοιξε ο Γκούμας στο 25, ενώ ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 35'.
Από το 56' ο Παντριαδικός αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Χασάνδρα Δ. Παρά το μειονέκτημα του ο Παντριαδικός πέτυχε στο 72' με τον Καλοχωρίδη δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του.

Καστέλλα: Ν Κιαπέκος
Κηρόπουλος, Γιούλης, Ταψής, Κεχαγιάς, Μακρής ( 29' Μπασινάς), Σπανός, Γκάβαλης ( 70' Τσιπτσής), Μήτρου, Λαφαζάνης, Μαντάς, Ζήσης ( 64' Μπαλαμπάνης.

Παντριαδικός: Γ. Παπαθεοδώρου.
Ντελέκος, Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Γκρινιάρης, Σαρρής, (78' Καραμπέτσος), Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ, Καραντάκης ( 46' Χασάνδρας Δ, Γκούμας (82' Κόκκινος, Κατσίκης

Δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου ΑΟΝΑ-Ταμυναϊκός

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΟΝΑ-Ταμυναϊκός  οι προπονητές Σπύρος Σταματούκος, Δημήτρης Λύκος και ο ποδοσφαιριστής Μάριος Καραχάλιος  έκαναν τις εξής δηλώσεις:





Σπύρος Σταματούκος :
«Είμαστε μια νέα ομάδα και στη άμυνα έχουμε θέμα λόγω απειρίας. Πληρώνουμε την απειρία και τα εύκολα λάθη. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα τα διορθώσουμε. Όσον αφορά στο παιχνίδι η Αρτάκη μπήκε πιο δυνατά από εμάς, δεν ήταν πολύ καλύτερη μας, είχε όμως στόχευση να μας χτυπήσει στη πλάτη της άμυνας και το κατάφερε.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και τις φάσεις, όπως είχε και η Αρτάκη, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Προχωράμε πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Δημήτρης Λύκος :
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να κάνουμε στα κομμάτια της τακτικής και της άμυνας, αυτό που είπαμε, Πετύχαμε 2 γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει άλλο ένα. Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο με αρκετό πάθος και προσήλωση σε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις.
Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μείναμε στα αποδυτήρια. Δεν είχαμε συνοχή, οι αποστάσεις ήταν μεγάλες, κι κάναμε πολλές λάθος πάσες και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει τον αγώνα. Αυτό συμβαίνει γιατί η ομάδα είναι καινούργια και έχουμε αρκετές απουσίες. Το καλό είναι ότι ακόμα και στο κακό μας ημίχρονο κρατήσαμε το 2-1 και πήραμε τους 3 βαθμούς. Συνεχίζουμε, ελπίζω τα λάθη αυτά να μας γίνουν μάθημα».

Μάριος Καραχάλιος:
 « Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι είχαμε την υπεροχή και καταφέραμε να βάλουμε 2 γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, σαν να μείναμε στα αποδυτήρια, είχαμε αποστάσεις και μια χαλαρότητα λόγω του σκορ.  
Έγινε το 2-1 πολύ γρήγορα και με αβίαστα λάθη τρώγαμε κάποιες αντεπιθέσεις. Βέβαια κάναμε και εμείς 2 κλασικές ευκαιρίες Το καλό είναι ότι καταφέραμε και κερδίσαμε»  

ΑΟ Κύμης - Καλαμάτα 0-1 για το κύπελλο

Πολύ καλή η Κύμη κόντραρε στα ίσια την Καλαμάτα ωστόσο δέν κατάφερε να σκοράρει παρά το γεγονός ότι στο τέλος πίεσε και θα μπορούσε να στείλει τον αγώνα στην παράταση.Απο την άλλη η μάυρη θύελλα λίγο καλύτερη εώς το 70΄στα τελευταία λεπτά απειλήθηκε αλλά κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα και περασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.Στο 9΄σούτ του Δήμου πάνω στο Μούζο.Στο 15΄μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Καλαμάτα σουτ του Γεωργακόπουλου απέκρουσε προσωρινά ο Αγριόδημος και ο Βασιλόπουλος που πήρε το ριμπάουντ σούταρε αλλά σαν από μηχάνης θεός ο Μανωλάς έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.Στο 23΄ο Ζαχαράκης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ ο Μούζος απέκρουσε και οι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο

.Στο 26΄σουτ του Νιφορόπουλου απέκρουσε ο Αγριόδημος.Στο34΄φάουλ του Χαρίτου κεφαλιά ο Τριάντος μόλις αουτ.Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Στο 48΄απο εκτέλεση φάουλ του Χαρίτου είχαμε σουτ του Γεωργακόπουλου αλλα ο Αγριόδημος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.ΓΚΟΛ στο 60΄οταν ο Ζάρκος εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ έδωσε στον Γεωργακόπουλο και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.Μάλιστα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή καθώς περίμεναν οτι θα σφυρίξει για να εκτελεστεί το φάουλ.Στο 73΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσατσαρώνη απέκρουσε ασταθώς ο Μούζος και απομάκρυνε η άμυνα.Στο 79΄απο πάσα του Ζαχαράκη σούταρε ο Δήμου έδιωξε σε κόρνερ ο Μούζος.Και στο 88΄απο σέντρα του Ζαχαράκη ο Ταυταρίδης σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μούζου.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Τσαγκαράκης(Κορίνθου)ΒΟΗΘΟΙ.Λυμπερόπουλος(Αθηνών),Πυργάκης(Κορίνθου).

ΚΥΜΗ.(Ντόβολης). 
Αγριόδημος,Μανωλάς(80΄Δαφνής)Γεραντώνης(46΄Τσατσαρώνης),Κόκκος,Ταυταρίδης,Δημητρακόπουλος,Ντούρμας,Κειτά,Ζαχαράκης,Δήμου,Κούρτης(74΄Λέτσος)

.ΚΑΛΑΜΑΤΑ.(Κουρμπανάς). Μούζος,Μαρτίνος,Τριάντος,Χριστοφιλέας,Σκαρλάτος,Χαρίτος,Νιφορόπουλος,Κουντάνης,Βασιλόπουλος(59΄Κάκαλης),Ζάρκος(83΄Λουμπαρδέας),Γεωργακόπουλος.
Ρεπορτάζ  Αγγελος Σμπιλίρης

Σαρωτικός ο ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Εντυπωσιακή η νίκη της Δροσιάς επί της Σκύρου που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Σε έναν αγώνα που δεν αντέχει κριτική η Δροσιά με 7-1 σάρωσε την Σκύρο
ΓΚΟΛ
 4'  Βουλωμενος    1 - 0  
10' Κατσικαρος     2 - 0
13'  Στεφανου        2 - 1
43' Τσουτης           3 - 1
47'  Λιφο               4 - 1
49' Φρυγανας        5 - 1  
65'  Βουλωμενος   6 - 1
82'  Λαμπρου        7 - 1

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  Πογκας - Περιβολαρης - Στρουμπουλης













3 στα 3 ο ΑΟΧ. Δυσκολεύτηκε αλλά περασε

Η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς τελικά, έχει βάλει στόχο να επιστρέψει εκεί που ξέρει οτι ανήκει. Αυτή την φορά το θύμα της ήταν η ομάδα της Μακρυκάπας, όπου και νίκησε με σκορ 1-0 το απόγευμα της Κυριακής (28/09), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Εύβοιας, κάνοντας έτσι το 3 στα 3.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε ευκαιρίες και σκόραρε, ενώ στο δεύτερο πήρε πρωτοβουλίες η ομάδα της Μακρυκάπας αλλά κάθε της επιθετική σκέψη σταματούσε στην πολύ καλά στημένη άμυνα του ΑΟΧ.

Το ματς


Οι παίκτες της ομάδας της Χαλκίδας έβαλαν πολύ νωρίς δύσκολα στον τερματοφύλακα της Μακρυκάπας, Κυριακόπουλο, όταν στο 4' χρειάστηκε να επέμβει δυο φορές για να σώσει την εστία του. Πρώτα σε βολέ του Βαλκάνου και στην συνέχεια σε πλασέ του Σμυρναίου. Έξι λεπτά αργότερα πάλι ο Βαλκάνος έκανε γυριστό σουτ αλλά μπλόκαρε στην γωνία του ο Κυριακόπουλος.

Μετά απο είκοσι περίπου λεπτά και με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού κι ενώ μέχρι εκεινη την στιγμή ο αγώνας παιζόταν πιο πολύ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, το βολέ του Θωμά ξεγέλασε τον Κυριακόπουλο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους Χαλκιδείς (0-1). Ένα λεπτό αργότερα, ο Κυριακόπουλος έσωσε την εστία του απο το 2ο γκολ, όταν έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Βαλκάνου, ενώ στο 42' απέκρουσε το πλασέ που έκανε εξ επαφής ο Σμυρναίος.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και πολυ το σκηνικό του παιχνιδιού η ομάδα του ΑΟΧ συνέχισε να χάνει τις ευκαιρίες.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Τσεκούρας που βρέθηκε μόνος του δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακόπουλου, ο οποίος και την μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μόνος πρόλαβε τον Λαλανίτη πριν δημιουργήσει κίνδυνο για την ομάδα της Χαλκίδας, ενώ στο 68' το σουτ του Θωμα, έπειτα απο σέντρα του Σμυρναίου, κατέληξε μόλις άουτ. Στο 72' το σουτ του Σμυρναίου κατέληξε στα χέρια του Κυριακόπουλου, ενώ στο 80' πάλι ο Σμυρναίος, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις πάνω απο το δοκάρι

Οι συνθέσεις:


Μακρυκάπα (Α.Βογιατζής):
 Κυριακόπουλος, Λέκκας, Χασάνδρας, Μπισμπικόπουλος, Πούρνης, Σηφάκης, Κατσαούνης (50' Τσώκος), Μπαρώτας, Ξυνογαλάς, (80' Βουρδάνος), Κυρήκος (60' Λαλανίτης), Τσιβίκας.


ΑΟΧ (Γ.Λάμπρου): 
Μόνος, Κοροβέσης, Μαρίνος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (70' Γκιτσάλης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (60' Τσεκούρας), Σμυρναίος (84' Κωνσταντάγκας)







>

Νίκη με τύχη ο ΑΟΝ Αρτάκης

Νίκη με τύχη για την ομάδα της Αρτάκης που πήρε την νίκη με 2-1 απέναντι στον πολύ καλό Ταμυναϊκό ειδικά του Β' ημιχρόνου.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0 και να είναι καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο , ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επέβαλαν τον ρυθμό τους μείωσαν το σκορ νωρίς, είχαν ένα δοκάρι, και ένα τετ-ατε.
Δυνατά μπήκε στον αγώνα ο ΑΟΝΑ πήρε γρήγορα το κέντρο και επέβαλε τον ρυθμό του.
Στο 17' ο Καραχάλιος με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.
Με την λήξη του ημιχρόνου ο Μαστροκώστας διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟΝΑ 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο 48' ο Ταμυναϊκός με δυνατό πλασέ του Πιλάτη μείωσε το σκορ 1-2.
Στο 63' τετ-ατε πλασέ του Μαστροκώστα απέκρουσε ο Ντουρέκας
Στο 75' τετ -ατε του Τσαλιαγκού Β  πλάσαρε άουτ
85' Κεραυνός του Σταμέλου τράνταξε το δοκάρι του Ευαγγελινού.
87. Μέσα στο τέρμα ο Κεραιδάς κατάφερε να πλασάρει άουτ.

ΑΟΝ Αρτάκης:
Ευαγγελινός, Ντρούκα, Χασαλάρι, Στουπής, Γκέκας( 90' Τρίκκας), Κάραλης, Γίγας (60' Κεραμιδάς) Μαστροκώστας, Χρόνης, Καραχάλιος, Μπαλαμπάνης ( Δεληγιώργης)

Ταμυναϊκός:
Ντουρέκας, Μάλλιος, Πιλάτης( 89' Λύκος Μ), Ντούρας, (46' Αποστόλου), Λύκος Δ, Ιωαννίδης, Σταμέλος, Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β, Τσαλιαγκος Γ, Κρόκος.

>

Νίκη τρίποντο η Εν Ιστιαίας στο Αυλωνάρι

Πολύτιμο τρίποντο πήρε η Ένωση Ιστιαίας μέσα στο Αυλωνάρι σε ένα σκληρό αγώνα( που είχε πολλές διακοπές για τραυματισμούς απ' την πλευρά της Ιστιαίας αρκετές κίτρινες κάρτες και πολλές διαμαρτυρίες εκατέρωθεν ) στον οποίο η ομάδα της Ιστιαίας πήρε την νίκη με 1-0.
Τέσσερις όλες κι όλες οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα του Αυλωναρίου να είναι καλύτερη στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και να χάνει δυο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στο 4' ο Βογιατζής έπιασε δυνατό σουτ το οποίο κόντραρε σε αμυντικό, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.
Στο 11' και πάλι ο Βογιατζής έκανε σέντρα και από κοντά ο Δημάς έβγαλε την μπάλα άουτ στο πλασέ που επιχείρησε.
Μετά το 15' η ομάδα της Ιστιαίας ισορρόπησε τον αγώνα και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 16' σε εκτέλεση φάουλ του Ανέστη ο Χροναίος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 20' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ανέστη η μπάλα βρήκε σε συμπαίκτη του και στην επιστροφή της ο Γαβριήλ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Εν. Ιστιαίας 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ).
Άλλη μια καλή στιγμή είχε το Αυλωνάρι στο 42' όταν σέντρα σουτ του Ηλία έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά είχαν την υπεροχή αλλά δεν έκαναν ευκαιρίες αφού οι αμυντικοί τακτική της Ιστιαίας διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και μάλιστα στο 89' ο Γοργομάτης Αντ  δεν βρήκε την μπάλα σε κεφαλιά ψαράκι  που επιχείρησε σε κενό τέρμα. 
Αυτή ήταν και η μοναδική φάση του δεύτερου ημιχρόνου και η λήξη βρήκε την Ένωση Ιστιαίας να πανηγυρίζει την εκτός έδρας νίκη της μέσα στο Αυλωνάρι με 0-1.


ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ.  Τόγιας.
Χροναίος, Τζελίλι, Κάργας, Μπρεγκανάκου, Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς ( 62' Βασιλείου), Πόγκας (71' Σταμέλος), Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής ( 60' Μακρυνικόλας)

Ένωση Ιστιαίας: Λάμπρος Σπίτζος.
Μπιμπάι, Περήφανος Ν, Περήφανος Γ, Αντωνίου, Τριανταφύλλου , Ταουφρέ, Γοργομάτης Ν
 ( 70΄Γοργομάτης Αντ) Στεργίου Ηλ, Στεργίου Αργ, ( 71' Βασιλείου), Γαβριήλ (55' Δήμου), Ανέστης.

Δείτε το πρώτο εικοσάλεπτο και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση


>

Περασμένα Μεγαλεία!!!!! Ολυμπιακός-ΑΟ Λουκισίων

 4-0 σκορ  το οποίο δεν αφήνει περιθώρια για κριτική αφού σήμερα ο γηπεδούχος από το πρώτο κιόλας λεπτό είπε παρόν απέναντι στην χλωμή ομάδα των Λουκισιων.
Ενας Ολυμπιακός που απλά ήξερε τι ζήταγε στο γήπεδο , απέναντι στην ομάδα των Λουκισιων που ψάχνει να βρει το δρόμο προς την επιτυχία επεκράτησε άνετα με το ευρύ


φάσεις & γκολ

3΄ στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ των φιλοξενουμένων  μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας τελικός αποδέκτης ο Σκριβανος ψηλοκρεμαστό σουτ δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Ευσταθιου και 1-0!

9΄ καλή ευκαιρία για τα Λουκισια χάνεται αφού σε σουτ του Ντελη από κοντά κοντράρει η μπάλα στους αμυντικούς έρχεται στον Ελευθερίου ο όποιος προφανώς αιφνιδιάζεται και το χλιαρό σουτ
 μπλοκάρει εύκολα ο Γκογκος.
29΄ καλό σουτ του Σκριβανου διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ από το οποίο κεφαλιά του Μαστροκωστα στο δοκάρι .
40΄  καλό σουτ του Καρο διώχνει ο Ευσταθίου με τα πόδια.

41΄ κεφαλιά του Τσολακου μετά από πίεση στα καρέ του Ευσταθου και 2-0!
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
52΄ καλή φάση με τον Βαρσαμα χωρίς αποτέλεσμα για τα Λουκισια.
62΄  Καλή ευκαιρία χάνεται για τον Ολυμπιακό!
70΄ Λουκισια με τον Ελευθερίου προσπαθούν διώχνουν όμως οι αμυντικοί του  Ολυμπιακού.
83΄  Μαστροκωστας προ του Ευσταθιου σώζει ο πορτιέρο με τα πόδια.
87΄  1η χρυσή αλλαγή για τον Ολυμπιακό  ο Πάλλης σκοράρει και 3-0!
90΄  2η  χρυσή αλλαγή  για τους γηπεδούχους ο Τσακουλης  σκοράρει και 4-0!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βρακάς Χρ. Μιχελής - Ρωμανός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛ.(ΤΣΙΜΙΧΟΔΗΜΟΣ)
  Γκογκος Αγγελατος Μεταξάς Ν.(67΄Μεταξας Γ.) Τσολακος Μουσαϊ Καρο Τζαβρας(89΄Τσακουλης) Σκριβανος Μαστροκωστας Δασκος(82΄Παλλης)Παπαδεδες.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ)
Ευσταθιου Μπαϊμπακης (60΄Αποστολου) Ντοβινος Καρβελης Μπουλουκος Φρουσης Σεϊνταρας Ντελης(80΄Κολλιας) Βαρσαμας Ελευθεριου Λουκατζικος.

>

Με το δεξί και η «Ακαδημία Ιστιαίας» 1 – 0 την «Αγία Άννα»

Mε τα δεξί ξεκίνησε τη σαιζόν και η «Ακαδημία Ιστιαίας» που στο Δημοτικό Γήπεδο Ιστιαίας αντιμετώπισε τον ισάξιο «Άρη Αγίας Άννας» σε ένα παιχνίδι που αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο, κινδύνεψαν να χάσουν το τρίποντο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού όπου και έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Γλύκου στο 72΄, που είδε τη δεύτερη κίτρινη από τον κ. Θεοδώρου.

Το γκολ ήλθε πολύ νωρίς, στο 18΄συγκεκριμένα, όταν ο Παπανδρέου άφησε την μπάλα για τον Μπερμπεράι και εκείνος με δυνατό σουτ γέμισε τα δίχτυα του Σταματίου γράφοντας και το τελικό 1 – 0.
Το σκορ θα μπορούσε να διπλασιαστεί στο 40΄, όταν ο Παπανδρέου κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Αχιλέας Δαρζέντας ανεπιτυχώς, μιας και ο Σταματίου απέκρουσε.

Ακαδημία Ιστιαίας
Δαμάσκος, Τζαφεράι, Ψύλλος, Παπανδρέου (82΄ Γεροκωνσταντής), Γλύκος, Αρσενόπουλος, Κουκούρας (87΄ Κρυσταλλόγιαννης), Σιάνος, Αφένδρας, Αχ. Ραδζέντας, Μπερμπεράι.

Άρης Αγίας Άννας
Σταματαίου, Γιαβάσης, Δημήτραινας, Δροσούνης, Κομποθανάσης (46΄ Καρατζάς), Κωνσταντός, Αγγελόπουλος, Αλοίζος (85΄ Σκοπελίτης), Τσακλάνος, Γκογκομήτρος, Ρούσσος (46΄ Σταθαράς).

Διαιτητής: Θεοδώρου
Βοηθοί: Παυλάτος – Καρβέλας

Μπεκιάρης Χρήστος




Mε το δεξί ξεκίνησαν οι Ωρεοί το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν καλό Ολυμπιακό Λίμνης

Με ένα πολύ καλό παιχνίδι ξεκίνησε τη σαιζόν η ομάδα των Ωρεών που στο γήπεδο του Νέου Πύργου αντιμετώπισε και κέρδισε τον πολύ καλό «Ολυμπιακό Λίμνης» με 1 – 0.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, δίνοντας ... «υποσχέσεις» για το τι έχουμε να δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και στους δυο αντιπάλους, με συνεχείς αντεπιθέσεις αλλά και χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα του Θανάση Γουρνά όμως ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί και να κρατήσει το 1 – 0 μέχρι  τέλους.
Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Ωρεούς να έχουν ένα προβάδισμα κινήσεων και κατοχής μπάλας αλλά και ευκαιριών για να διευρύνουν το αποτέλεσμα, με τον «Ολυμπιακό» να πιέζει συνεχώς και να χάνει ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Καλή η διαιτησία του Βελέντζα και των βοηθών του.

Φάσεις του αγώνα

 3΄ Ο Μούστος εκτελεί σουτ από πλάγια της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Φράγκου.
4΄ Ο Ολυμπιακός απαντά γρήγορα με τον Μακρή να γεμίζει τον Αλεξίου που σουτάρει με στόχο τα δίχτυα, αλλά ο Μαυρόυτσικος διώχνει σωτήρια.
10΄ Ο Γ. Πετσής μέσα στη μικρή περιοχή σουτάρει και ο Φράγκος καταφέρνει να διώξει με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Μπλέτσα που την στέλνει σε κόρνερ.
13΄ Ο Μακρής μετά απο προσωπική προσπάθεια περνάει τρεις αντιπάλους του, αλλά το σουτ που εκτελεί αποκρούει και πάλι σωτήρια ο Μαυρούτσικος.
19΄ Ο Μακρής μπαίνει και πάλι στην περιοχή αλλά ο Μαυρούτσικος πέφτει και σώζει την εστία του.
25΄ Ατομική προσπάθεια του Μπλέτσα τερματίζει με την σωτήρια απόκρουση του Φράγκου.
27΄ Σε μια φάση διαρκείας μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, η μπάλα καταλήγει στον Μπλέτσα που από κοντά βρίσκει εύκολα τα δίχτυα του Φράγκου και χαρίζει το γκολ και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα των Ωρεών.
36΄ Ο Παυλάκης σουτάρει από πολύ πλάγια, σχεδόν στο ύψος του κόρνερ, βρίσκει τον Ματζώρο και εκείνος σουτάρει στο οριζόντιο του Φράγκου.
38΄ Ο Γιάννης Μούστος παίρνει την μπάλα από τον Μούστο και το σουτ που εκτελεί αποκρούει σωτήρια ο Φράγκος.
46΄ Με το ξεκίνημα το δεύτερου μέρους, ο Αλεξίου εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Μαυρούτσικος δύσκολα καταφέρνει να σώσει την εστία του.
48΄ Ο Παυλάκης γεμίζει τον Μπλέτσα που στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
78΄ Ο Μαντζώρος μπαίνει από δεξιά και δυο μέτρα από το δοκάρι του Φράγκου στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
80΄ Ατομική προσπάθεια του Γαλούπη  σε ένα όχι και τόσο πετυχημένο σουτ που μπλοκάρει εύκολα ο Φράγκος.
81’  Πάσα του Αθανασίου στον Ρεσούλι που αν και βρίσκεται μπροστά σε άδεια εστία, στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Φράγκου.

ΑΟ Ωρεών
Μαυρούτσικος Δ, Παυλάκης, Ματζώρος (83΄ Περπατάρης), Γιουκάι, Ψιλούδης,
Αθανασίου, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι, Μπλέτσας (68΄ Φούσκας), Γαλούπης, Πατσής Γ (55΄ Ρεσούλι)

Ολυμπιακός Λίμνης
Φράγκος, Καλλίτσης, Στεφανίδης (91΄ Μωραίτης), Στέφος, Καψάλας, Γιαννακούλας, Μαναρίτσας, Σαράντης (89΄ Κούβαρης), Αργυρόπαις (50΄ Καταραχιάς), Μακρής, Αλεξίου

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Τσάλλα – Μιχελής

Μπεκιάρης Χρήστος

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω

Αν έχεις... Σέγκο διάβαινε

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας η ομάδα της Αυλίδας με τον Μάριο Σέγκο να είναι σε μεγάλα κέφια και το δείκτη του σκορ να φτάνει στο 4-1 το απόγευμα του Σαββάτου (27/09) στο Προκόπι, για την 3η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της Εύβοιας

Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά παράπονα απο τον διαιτητή του αγώνα Βράκα, διότι δεν δόθηκαν δύο πέναλτι υπερ της ομάδας του Προκοπίου ενώ όπως υποστηρίζουν και η αποβολή του Δασκαλόπουλου για φάουλ που έκανε στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αρκετά παρατραβηγμένη και οτι σφύριζε φάουλ υπέρ της Αυλίδας με το παραμικρό.

Στα... αγωνιστικά τώρα, η Αυλίδα με έναν εκπληκτικό Μάριο Σέγκο (2 γκολ 1 ασιστ), κατάφερε να πάρει τους πρώτους 3 βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στο 8' με σούτ μέσα απο την περιοχή ο Σέγκος άνοιξε το σκορ (0-1), ενω στο 35' έπειτα απο ασιστ του τελευταίου και πλασέ του Σπυρόπουλου ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-2. Στο 63' πάλι ο Σέγκος με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 0-3, ενώ 5 λεπτα αργότερα ο Τσοματσκα μετά απο σέντρα του Τζαφέρου έκανε 0-4. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Δόξας ήταν να μειώσει σε 1-4 στο 87' με τον Δημάκο, έπειτα απο μπαλιά του Δασκαλόπουλου.
Οι συνθέσεις:

Δόξα Προκοπίου (Δ. Κουτσουφλάκης): Παμφίλης, Μορφούλης, Πουλιπούλης, Πεππές, Κανελλόπουλος (46' Μιχαήλ), Ανδρέου Σ., Δασκαλόπουλος, Ανδρέου Αν.(68' Σταμούλος), Κουτσουφλάκης, Γεωργίου, Δημάκος.

Αυλίδα (Χρ. Καπελιάνης): Γεραμάνης, Σαλεμής, Χούσκα, Ζάζας, Προβής, Κάκιος, Σπυρόπουλος, Τζαφέρος, Γιαλός (80' Λεοντάρης), Σέγκος (73 Ματσούκας), Τσομάτσκα (70' Κάραλης)

ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού – ΑΟ Απόλλων Ερέτριας 0-1. Παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο

Στο γήπεδο του Βασιλικού υποδέχθηκε η ομάδα του Λήλα αυτή της Ερέτριας για την 3η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε  χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, με τις δυο ομάδες να κάνουν διερευνητικές προσπάθειες με αλλεπάλληλα όμως λάθη στην αλλαγή της μπάλας.
Οι δύο ομάδες ουσιαστικά ήταν γενικά επιθετικά αδρανείς, μάλλον λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου και μάλλον απογοήτευσαν τους φιλάθλους που αψήφησαν τον κακό καιρό και βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι φτωχό σε θέμα.

Φάσεις του αγώνα
30’  Ο Τσάμαρης αποκρούει την μπάλα, τερματίζοντας  προσπάθεια της επίθεσης της Ερέτριας.

36΄ Κάρτα στον Βιλαέτη για ανατροπή έξω από την μεγάλη περιοχή, σε πλάγια θέση που τελείωσε με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα.

38’  Κόρνερ για την Ερέτρια και στη συνέχεια φάουλ για τον Λήλα χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη

42’  Εκτέλεση φάουλ από μακριά, στα χέρια του Μιτακίδη

43΄ Πήρε την μπάλα ο Τρίκας και τελικά σούταρε έξω από την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα

44΄ Αστοχο σουτ της επίθεση της Ερέτριας καταλήγει άουτ. 

46΄ Ευκαιρία για την ομάδα του Λήλα με τον Νάνο, τελικά η μπάλα  καταλήγει έξω

65΄ Φάουλ για την Ερέτρια με τον Ρωμανό, να σουτάρει από μακριά και η μπάλα ακουμπά σε αμυνόμενο καταλήγοντας κόρνερ.

71΄ Ο Τσάμαρης δεν συνεννοείται με τους παίκτες της άμυνάς του, θέτοντας σε κίνδυνο την ομάδα του Λήλα, αλλά τελικά η μπάλα καταλήγει  κόρνερ.

75΄ Ανατροπή έξω από την περιοχή του Λήλα και κάρτα στον Βλάχο της Ερέτριας για αντικανονικό παίξιμο.
      
80΄ Έξυπνο σουτ από τον Τρίκα, πάνω από το οριζόντιο  του Μιτακίδη.
     
85΄ Κάρτα στον Τόρα

88΄ Φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή του Λήλα εκτελεί ο Τόρα πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα.

91΄ Ο Κούτρας καταφέρνει με δυνατό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσάμαρη και λυτρώνει ετσι την Ερέτρια χαρίζοντάς της τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Λάμπρου  Γ
Βοηθοί: Καμπούρης Β – Πριόνας Δ.