Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα νέα λίγο πρίν τον αγώνα στα Ψαχνά

Ηρακλής Ψαχνών
Δυο θα είναι τελικά οι παίκτες τις υπηρεσίες των οποίων δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Φοιρός ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος τεχνικός  καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον Νάκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού κι απέχει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και τον Ποσίνκοβιτς. Ο δεύτερος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και εξασφάλισε σχετική άδεια προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του (Κροατία), για την οποία έχει ήδη αναχωρήσει.

Αντιθέτως, «παρών» δηλώνει ξανά ο Τσιμόντζι που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Τέλος, αναφορικά με την αποστολή, ο Φοιρός αναμένεται να ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» ανήμερα του αγώνα (Παρασκευή 5/12) με τον οποίο ξεκινάει η «δράση» της 7ης αγωνιστικής στον Νότιο όμιλο της Football League.


Απόλλων Σμύρνης
Στόχος της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι η νίκη, ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τα προβλήματα του Κωστένογλου , είναι οι τραυματίες Σέτι και Χατζηζήσης , οπού έμειναν εκτός αποστολής,

Η αποστολή για τον αγώνα εναντίων των Ψαχνών, είναι η εξής: Κουτσόπουλος, Πίτκας, Καρακώστας, Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Γεωργίου, Κοτσώνης, Κυριάκος, Γκονζάλες, Λαγός, Αλίπιο, Νανία, Ανγκούλο, Κυβελίδης, Βάντερσον, Φαρινόλα, Βασιλαντωνόπουλος, Ενρίκο, Φουκαράς.

Έσβησε και τον Φάρο 8Χ8 και καλπάζει.

Μεγαλειώδη εμφάνιση πρωταθλητή στο κλειστό ''Ν. Μαρίνος'' της Κύμης πραγματοποίησε ο Γυμναστικός Κύμης που πλέον κάνει πρόβες για την μεγαλύτερη κατηγορία μετά και την νίκη τους επί του έτερου διεκδικητή Φάρου Κερατσινίου.
Ντέρμπι από το πρώτο λεπτό ο αγώνας με τον Γυμναστικό να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο με μια διαφορά τριών πόντων 24-21. 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Φάρος κατάφερε να εγκλωβίσει τον Γυμναστικό και με ένα σερί 18-9 πέρασε μπροστά για να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με 6 πόντους με συνολικό σκορ 33-39.
Στο τρίτο δεκάλεπτο αποκαταστάθηκε η τάξη ο Γυμναστικός ανταπέδωσε και με ένα σερί 25-13 ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 58-52.
Με την διαφορά των έξι πόντων υπέρ του Γυμναστικού ξεκίνησε το τελευταίο μέρος που ο Φάρος πέρασε στην αντεπίθεση και εκεί μίλησε η καρδιά του Πρωταθλητή. Οι παίκτες του Βασ. Μπρατσιάκου έκαναν σωστή διαχείριση και κατάφεραν να κερδίσουν ένα σημαντικό αγώνα και ταυτόχρονα να στείλουν το μήνυμα πρωταθλητισμού. 20-18 έκλεισε το τέταρτο δεκάλεπτο και με τελικό σκορ 78-70 κατέκτησε την νίκη.

Δεκάλεπτα: (24-21),(9-18),(25-13),(20-18)
 
ΓΣ Κύμης(Μπρατσιάκος):
 Σέττος, Παπαντωνίου 2, Κατράνας 9(3), Κωνσταντακόπουλος 10, Γκιζογιάννης 7(1), Κολώκας 6, Κακιούζης 20(1), Λόλας 2, Σιαμανδούρας, Ερεβμπεναζιε, Σκουλούδης 5, Μιλόσεβιτς 17(1)

ΦΑΡΟΣ (Πολέμης):
 Πετροδημόπουλος 6, Μοσχοβίτης 11(3), Κουντουράς 8, Χανιάς, Στογιάνοβιτς, Κουρής 1, Σιούτης 9, Λυκογιάννης 7(1), Μαγκουνής 2, Κατούφας 19(1), Παπαδόπουλος 1, Κομποδιέτας 6

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής στο Κρανίδι.






















Μεγάλη νίκη για την Ερμιονίδα, η οποία επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία στην πρώτη τους χρονιά στη Football League, φτάνοντας στην 3η νίκη σε έξι ματς στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο Ηρακλής Ψαχνών  συνεχίζει να μην πατάει καλά στα πόδια του.

Η Ερμιονίδα ήταν αυτή που από το πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας φάσεις μπροστά στην εστία του Μελίσσα, αλλά και αναγκαστική αλλαγή στο 30' με τον Σαμαρά να δίνει τη θέση του στον Τζανή. Εν τέλει, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 56' με τον Βλαχόπουλο να σκοράρει με ωραίο πλασέ. Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε μια καλή ευκαιρία στο 81' να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε κι η Ερμιονίδα πανηγύρισε μεγάλη νίκη.

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο):
Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Συμελίδης, Σαμαράς (30' Τζανής), Ιασωνίδης, Ταπέ, Σβόγιτς, Παβίσεβιτς, Όμο, Βλαχόπουλος (67' Κιοσσές)

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός):
 Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (67' Κόσουτιτς), Χ. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Σικαλιάς (54' Λόμπα), Γουόρντεν, Ράντι, Φλίγκος

''Απόδραση'' Ταμυναϊκός-Μακρυκάπα 0-1

Την μεγαλύτερη νίκη της για την φετινή περίοδο σημείωσε εκτός έδρας η Μακρυκάπα που κατάφερε να ''δραπετεύσει'' με τους τρεις βαθμούς μέσα από το Αλιβέρι από τον Ταμυναϊκό φθάνοντας τον στην βαθμολογία.
 Καλύτερος ο Ταμυναϊκός σε όλο τον αγώνα αλλά ήταν φλύαρος και δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ η Μακρυκάπα έπαιξε έξυπνα και πήρε αυτό που ζητούσε.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και να έχουν δυο καλές στιγμές, στο 1' με τον Λαλανίτη και στο 14' με τον Τσιβίκα.
Μετά το 15' οι γηπεδούχοι ισορόπησαν και πήραν τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες να σκοράρουν.
Στο 19' πλασέ ου Ρουμπή μπλόκαρε ο Κυριακόπουλος.
Στο 22' ο Μάλλιος δεν πρόλαβε να πλασάρει κι έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 24' νέα επέμβαση του Κυριακόπουλου σε δυνατό σουτ του Κρόκου.
Στο 26' ο Τσαλιαγκός έπιασε δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 38' Εκτέλεση φάουλ Κηρύκου και πλασέ από κοντά του Ξυνογαλά άουτ.
44' Σέντρα και κεφαλιά του Β Τσαλιαγκού μπλόκαρε ο Κυριακόπουλος.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι ευκαιρίες στο 47' με τον Β. Τσαλιαγκό στο 58' σε τετ-ετε του Τσαλιγκού που έσωσε ο Κυριακόπουλος, στο 70' με τον Σταμέλο, ενώ η Μακρυκάπα στο 73' είχε μια καλή στιγμή με τον Τσιβίκα και στο 74' με τον Κατσαούνη.
Στο 76' σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τον αγώνα, όταν ο Κηρύκος βρέθηκε τετ-ατε και πλάσαρε τον Ντουρέκα γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Αριστη η διαιτησία του Γ. Κοσομούλη και των βοηθών του κκ Κωστάντιου, Αργύρη.


>

Ποιοτικός αγώνας στο Αυλωνάρι. 1-0 τον Ολυμπιακό Χ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Αυλωναρίου στο Δημ. Γήπεδο Ν. Κούκης με 1-0 επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας σε έναν αγώνα που είχε πάθος και ποιότητα με δυνατές μονομαχίες.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και έφθαναν πιο συχνά στα καρέ του Αυλωναρίου αλλά ακίνδυνα στο πρώτο εικοσάλεπτο, όπου είχαν ένα σουτ άουτ του Μεταξά στο 18' και ένα αδύναμο πλασέ του Μαστροκώστα στο 23'.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορόπησαν, είχαν μια καλή στιγμή στο 18' όταν δυνατό σουτ του Δημά έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκόγκος σε κόρνερ, ενώ στο 24' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Καραμπίνη 1-0.
Στο 35' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 35' σε κεφαλιά από κοντά του Μαστροκώστα και στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Σκριβάνο να πλασάρει τετ ατε και να διώχνει με τα πόδια ο Πετράκης.
Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν δυο καλές στιγμές στο 47' σε κεφαλιά του Βογιατζή άουτ και στο 59' σε πλάγιο σουτ άουτ του Μακρή.
Μετά το 70'ο Ολυμπιακός ανέλαβε και πάλι τον έλεγχο αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην μεγάλη περιοχή του Πετράκη και να τον απειλήσει.
Με δυνατές μονομαχίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας χωρίς όμως να απειληθεί καμιά από τις δυο εστίες.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε το Αυλωνάρι να πανηγυρίζει την σπουδαία αυτή νίκη.
Άριστη η διαιτησία του κ. Βρακά και των βοηθών του κ Περιβολάρη και Τακόπουλου
Δείτε στιγμιότυπα και το μοναδικό γκολ του αγώνα

ΑΟ Αυλωναρίου. Βαγγ. Τόγιας:
Πετράκης, Μαρούλης, Φραγγής (90' Μακρυνικόλας), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας (80' Ζέρβας), Κοτρόζος(72' Τζελίλι).

Ολυμπιακός Χ. Τσιμιχόδημος - Ιωαννίδης:
Γκόγκος, Μεταξάς Ι, Αγγελάτος, Τσολάκος, Κάρο, Σέχου, Ευσταθίου, Μαστροκώστας, Σκριβάνος Π του Λ, ( 63' Τσακουλης), Σκριβάνος Π του Δ, Παπαδέδες.


>

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά

Ο ΑΠΟ Καστέλλας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του ΑΟΝΑ με 4-0. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κιαπέκου με ασφυκτικό πρέσιγκ δεν άφηναν τους φιλοξενούμενους να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, τους υποχρέωναν σε συνεχόμενα λάθη και με τον Μήτρου σε εξαιρετική μέρα έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη που τους έφερε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε ο Μήτρου στο 18΄μετά από κλέψιμο και ασίστ του Λαφαζάνη. Το 2ο γκολ ήρθε 19 λεπτά αργότερα μετά από λάθος της άμυνας των ερυθροκίτρινων ο Μήτρου σέρβιρε αυτή  τη φορά και ο Μπαλαμπάνης με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Ευαγγελινό.
Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών στο παιχνίδι ο Γκάβαλης εκτέλεσε φάουλ και ο Σπανός ανενόχλητος με το κεφάλι έκανε το 3-0, και στο 86΄ο Μήτρου έβαλε το κερασάκι στη τούρτα πετυχαίνοντας το τελικό 4-0.

Καστέλλα: (Ν. Κιαπέκος)
 Κηρόπουλος, Γιούλης, Κεχαγιάς (77΄Ταψής), Σπανός, Ράζος, Μπασινάς, Γκάβαλης (86΄Ματράκας), Μήτρου , Λαφαζάνης, Μαντάς, Μπαλαμπάνης (81΄Ζήσης)

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος) :
 Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι, Κονόμι (76΄Ανδριόλας), Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας, Μπαλαμπάνης, Χρόνης  (46΄Χρυσός Απ.) Δεληγιώργης (81΄Κατσαούνης)


>

ΑΕ Ιστιαίας – Λήλας Βασιλικού: 4 – 2


Επιβλήθηκε σήμερα επι του «Λήλα Βασιλικού» η «ΑΕ Ιστιαίας» σε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στην Ιστιαία, το οποίο έληξε 4 – 2.
Σαφώς ανώτερη η ομάδα της Ιστιαίας σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες. Παρ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι το προσπάθησαν αρκετά, αλλά δε δημιούργησαν τις ευκαιρίες που θα τους χάριζαν το κάτι καλύτερο, εκτός από τις δύο που πέτυχαν τέρματα συν άλλη μία.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν φύγει με μεγαλύτερη διαφορά μιας και είχαν τον έλεγχο της μπάλας, αλλά και τις ευκαιρίες.
Πρίν το εναρκτήριο λάκτισμα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή του αδικοχαμένου Γιάννη Συκιώτη.
Στο 19΄ σε επίθεση της Ιστιαίας, μέσα στην περιοχή του Τσάμαρη δημιουργήθηκε αναμπουμπούλα και σε λανθασμένη έξοδο του πορτιέρο του Λήλα, βρήκε ευκαιρία ο Βασίλης Ανέστης και με τακουνάκι άνοιξε το σκορ, 1 – 0.

Το δεύτερο γκολ ήλθε στο 31΄  όταν ο Χρήστος Ανέστη πραγματοποιεί παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή, η μπάλα αποκρούεται από αμυνόμενους και γυρίζει στα πόδια του Αντώνη Γοργομάτη που σούταρε και βρήκε τα δίχτυα του Τσάμαρη, γράφοντας το 2 – 0.
Στο 59΄ ο Αντώνης Γορογομάτης μπαίνει από αριστερά και δίνει αντίθετα στον Χρήστο Ανέστη που από κοντά τριπλασιάζει τα τέρματα της Ιστιαίας, 3 – 0.
Ο Λήλας μείωσε στο 73΄ με τον Μπράχονα δίνει πάσα στον Καρατζά που από κοντα δεν δυσκολεύτηκε να βρεί τα δίχτυα του Μπιμπάι, 3 – 1.
Δεν πέρασε πολύ χρόνος και στο 82΄ ο Χρήστος Ανέστης εκτελεί φάουλ λίγο μακρύτερα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και με κανονιά στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσάμαρη, διπλασιάζοντας τα σημερινά του τέρματα, 4 – 1.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του κανονικού παιχνιδιού, ο Λήλας εκτελεί φάουλ από καλό σημείο με τον Νάνο που βρίσκει τον Βάθη τετ – α – τετ με τον Μπιμπάι και με ανάποδη κεφαλιά εύκολα βρίσκει τα δίχτυα και μειώνει σε 4 – 2.
Το Δεύτερο μέρος του παιχνιδιού παρακολούθησε ο Πρόεδρος ΕΠΣΕ Γ. Παπακωνσταντίνου μαζί με τον κ. Πίσχινα.

ΑΕ Ιστιαίας


Μπιμπάι, Τριανταφύλλου (60΄ Αντωνίου), Περήφανος Γ, Βασιλείου, Τόουρφρε, Στεργίου, Γαβριήλ (72΄ Αγγελόπουλος), Γοργομάτης Α (72΄ Τούσερτ), Γοργομάτης Ν, Ανέστης Χ, Ανέστης Β






Λήλας Βασιλικού



Τσάμαρης, Κικίδης Δ, Νάνος, Καρλατήρας, Καρατζάς, Χαλιώτης, Κατσικάβαλης, Κουσερής (46΄ Παύλου), Τρίκας, Μαραγκός (70΄ Βάθη), Μπράχος





Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Πριόνας – Παντελάκης

Μπεκιάρης Χρήστος

Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία πιο κάτω για να δείτε το φωτορεπορτάζ



Βαθιά ανάσα για τον ΑΟ Αυλίδας

Σπουδαία νίκη και βαθιά ανάσα για την Αυλίδα που πήρε την νίκη μέσα στην Σκύρο με 3-0.
Άτονος ξεκίνησε ξεκίνησε ο αγώνας στο Νησί με τις δυο ομάδες να μην δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Παιχνίδι κέντρου για το πρώτο ημίχρονο με την μπάλα να φθάνει με δυσκολία στους δύο τερματοφύλακες.
Έτσι το στείρο 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους μετά το σφύριγμα της λήξης.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και στο 60' μετά από λάθος της άμυνας της Σκύρου ο Σέγκος το εκμεταλεύτηκε και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.
Δέκα λεπτά αργότερα νέο λάθος των Σκυριανών έδωσε την ευκαιρία στον  Σπυρόπουλο να σημειώσει το δεύτερο γκολ της Αυλίδας 0-2.
Με την ψυχολογία στα ύψη η Αυλίδα κλείδωσε την νίκη πετυχαίνοντας και 3ο γκολ και πάλι με τον Σπυρόπουλο στο 85' 0-3.
Σημαντική νίκη και βαθιά ανάσα για την ομάδα της Αυλίδας ενώ η Σκύρος μπαίνει σε περιπέτειες.




Ο ΕΡΜΗΣ ΡΟΒΙΩΝ στο Ράδιο Ιστιαία


Σήμερα Παρασκευή 5-12-2014 στις 19.00, στην εκπομπή ΜΕΤΑ το 90’, ο Χρήστος Μπεκιάρης θα έχει στο στούντιο του Ράδιο Ιστιαία μέλη του ΔΣ της ομάδας του ΕΡΜΗ ΡΟΒΙΩΝ.
Η εκπομπή θα έχει ενδιαφέρον πιστεύουμε, όχι διότι  θα μιλήσουμε για τον Ερμή Ροβιών, αλλά διότι ο Ερμής κόντρα στα καθιερωμένα του ανδροκρατούμενου ποδοσφαίρου, διαθέτει Διοικητικό Συμβούλιο όπου το Προεδρείο του αποτελείται αμιγώς από γυναίκες!
Φιλοξενούμε σήμερα  στο Studio λοιπόν
την Αντιπρόεδρο Κατερίνα Μυλωνά,
τη Γενική Γραμματέα Σοφία Κουλοχέρη
και την Ταμία του συλλόγου Αφροδίτη Μαρούδη!

Συντονιστείτε στους 100,4 FM  ή στο διαδίκτυο  www.radioistiaia.gr

Καλή ακρόαση

Ευ(Χ)αριστημένος μόνο ο ένας.

Η Ερέτρια είχε τη καθολική υπεροχή στο ντέρμπι με τη Δροσιά δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει τις πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και παραχώρησε τη πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Το τελικό 2-2 αδικεί τους γηπεδούχους σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα και αφήνει ευχαριστημένη την ομάδα της Ανθηδώνας που είχε 100% επιτυχία στις ευκαιρίες της.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας είχε 2 κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 5’ ο Μώρος φάτσα με το τέρμα σημάδεψε το Ντουμάνη και στο 45΄η καρφωτή κεφαλιά του Παριανού υποχρέωσε το γκολκίπερ του ΑΠΚΟ στη πρώτη του μεγάλη επέμβαση.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 49΄ο εξαιρετικός Τόρα με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Δυο λεπτά αργότερα ο Ντουμάνης είπε πάλι όχι στο κοντινό σουτ του Μώρου και στο 53 ο Τόρα έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής.
 Η ονόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε 59΄όταν ο Σπυρόπουλος τα έβαλε με όλη την άμυνα της Ερέτριας και πέρασε τη μπάλα στο Βουλωμένο που με ωραία ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Μώρος έφωσε προβάδισμα στην ομάδα του 2-1, αλλά στο 67΄ο Λίφο με ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από ασίστ του Σπυρόπουλου ισοφάρισε ξανά 2-2.
Στα τελευταία 25 λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν 4 κλασικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Αγραφιώτη στο 83. Άριστη η διαιτησία του Σέγκου.
Ακούστε δηλώσεις των δυο προπονητών

ΑΟ Απόλλων Ερέτριας(Π.Τοκπασίδης): 
 Μητακίδης, Πεππές, Λιατύφης, Βελαέτης, Κούτρας, Ευγενίου, Μεμάι (46΄Αγραφιώτης), Ρωμανός (85΄Ρούσος), Τόρα, Παριανός, Μώρος.
ΑΠΚΟ Δροσιά (Δ. Αντωνόπουλος):
 Ντουμάνης, Τσούτης Ρ., Φρυγανάς Γ (53΄Βουλωμένος, 62΄ Ζαχαριάς)., Φρυγανάς Χ., Τσούτης Αθ., Ρίτσα, Σπυρόπουλος (88΄Γκάγκαρης), Σάλεμ, Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος, Λίφο.

>

9Χ9 ο ΑΟ Χαλκίς. Αρεσε ο Παντριαδικός

Κράτησε το αήττητο ο ΑΟ Χαλκίς αφού κατάφερε να πάρει την νίκη από τον αξιόμαχο Παντριαδικό με 2-1 που στο δεύτερο μέρος απείλησε ακόμα και με ισοφάριση τους γηπεδούχους.
Δυνατά μπήκε στον αγώνα η Χαλκίδα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 30' είχε δοκάρι σε μονοκόμματο σουτ του Ανέστη που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντελέκου και στην συνέχεια στην γραμμή φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή ζητώντας να μετρήσει το γκολ.
Στο 40' ένας υπέροχος συνδυασμός από Ανέστη, Τσομπάνη, Βαλκάνο που έκρυψαν την μπάλα με τον Σμυρναίο τελικό αποδέκτη που πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν στο 49' να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Ευσταθίου με μακρινή μπαλιά τροφοδότησε τον Ανέστη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0.
Μετά το δεύτερο γκολ ο Παντριαδικός πέρασε στην αντεπίθεση και στο 55' ο Γκούμας τροφοδότησε τον Καραντάκη που πλάσαρε αλλά έσωσε την εστία του Μόνου ο Τζαφέρος διώχνοντας με προβολή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα στο 60' και πάλι πλασέ του Καραντάκη έσωσε πάνω στην γραμμή ο Τζαφέρος αλλά στην επιστροφή ο Κατσίκης την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΑΟ Χαλκίς με 2-1 αήττητο και μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ακούστε δηλώσεις των δυο προπονητών


ΑΟ Χαλκίς:
Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης(85' Σιαράπης), Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης(90' Τόλης), Σμυρναίος(80' Ντούρμας).







Παντριαδικός:
Ντελέκος, Γκρινιάρης, Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ, Σαρρής, Κατσίκης, Γκούμας, Καραντάκης(83' Χασάνδρας Δ).

Άριστη η διαιτησία του κ Κοσομούλη και των βοηθών του κας Φραντζή και Καμπούρη

ΑΕΚ Νέου Πύργου – Ερμής Πηλίου: 3 - 1


Εύκολη νίκη πέτυχε στο πληγωμένο γήπεδό της η «ΑΕΚ Νέου Πύργου» επι της ομάδας του «Ερμή Πηλίου» με 3 – 1 και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εν αναμονή βέβαια του αυριανού παιχνιδιού της «Ακαδημίας Ιστιαίας» με τον «Ταξιάρχη», που θα κρίνει την τελική  της κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα.

Πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, τυρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη Συκιώτη.
Το παιχνίδι αν και έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε ενδιαφέρον και την πρωτοβουλία αλλά και την κατοχή την είχαν οι γηπεδούχοι, ειδικά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν αρκετά και η πρώτη καλή στιγμή ήλθε στο 9ο λεπτό, όταν ο Μπουζαλάς Δ σούταρε πάνω στα χέρια του Μπαρμπούνη.
Στο 31΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σε 1 – 0 σε μια φάση διαρκείας όπου ο Στραφιώτης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά ο Ανδρίτσος πέφτει σωστά και διώχνει σωτήρια. Στην επιστροφή της η μπάλα βρίσκεται και πάλι στα πόδια του Στραφιώτη,  που αυτή τη φορά δεν δυσκολεύτηκε να βρει τα δίχτυα του Ανδρίτσου.

Στο 48΄ ο Καμπάνταης βρίσκεται μόνος με τον Ανδρίτσο, τον ξεγελά και στέλνει την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής προς τα δίχτυα. Λίγο πρίν καταλήξει στα δίχτυα, ο Καραβάς που ερχόταν μπήκε στην πορεία της και έγραψε το 2 – 0.
Στο 63΄ οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη σημερινή τους νίκη με τον Καμπάνταη, όταν τον βρήκε βαθειά μπαλιά του Λυσσέα και με προσωπική προσπάθεια προωθήθηκε μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής. Εκεί πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Ανδρίτσου που είχε επιχειρήσει έξοδο και βρήκε τα δίχτυα, γράφοντας το 3 – 0.
Το γκολ της τιμής για τον «Ερμή» πέτυχε ο Στέφανος Μπουζαλάς στο 83΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε την μπάλα και νίκησε τον Μαπρμπούνη, βρίσκοντας τα δίχτυα του γράφοντας το τελικό 3 – 1.
Να πούμε εδώ πως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ, μιας και τουλάχιστον στο τελευταίο μισάωρο έχασαν τρείς πολύ καλές ευκαιρίες με τους Λυσσέα, Καμπάνταη και Μιλέν.
Καλή η διαιτησία του κ. Παπακυριάκου και των βοηθών του.

ΑΕΚ Νέου Πύργου:

Μπαρμπούνης, Ντέντης, Παπαδιώτης (68΄ Γάτσης), Γιουκάι Έλβις, Στεφανής, Μακαντάσης, Μαρίνοβ, Λυσσέας, Καμπάνταης (75΄ Ξυράφης), Καραβάς, Στραφιώτης (78΄ Γιουκάι Άρης)






ΑΠΣ Ερμής Πηλίου:

Ανδρίτσος Ι, Μπατσακούτσας, Μπουζαλάς Σ, Ζυγογιάννης, Κυριάκου, Καμπούρης (78΄ Δανέλης), Κοντάκης (55΄ Ανδρίτσος Ι), Μπουζαλάς Ν(65΄ Κοτρώνης), Μπουζαλάς Δ, Τζαφέρος, Ανδρίτσος Α




Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Μπούγας – Κοντογιαννίδης

Μπεκιάρης Χρήστος



Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω


ΑΟ Λουκισίων - Δόξα Προκοπίου 2-1


Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Λουκισίων επί της Δόξας Προκοπίου με 2-1.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με τις δυο ομάδες να φυλάνε τα νώτα τους με αποτέλεσμα οι επιθετικοί να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Στο 21' όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρεθούν στα καρέ του Αλατζά και με ένα ωραίο πλασέ του Ελευθερίου άνοιξαν το σκορ 1-0.
Μοιρασμένο στην συνέχεια το παιχνίδι και μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους παρέμεινε το 1-0 υπέρ των Λουκισίων που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και άρχισαν να πιέζουν την εστία της Δόξας και  έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες σε τετ ατέ του Σεϊνταράσι στο 47', σε πλασέ του Ελευθερίου στο 49' και σε πλασέ  του Λουκατζίκου στο 52' να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.
Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι με τις τρεις ευκαιρίες το πέτυχαν στο 68' και πάλι με τον Ελευθερίου που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
Στο 76' η Δόξα κατάφερε να μειώσει το σκορ σε μια ξαφνική αντεπίθεση όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ανδρέου Ανεστ. πλάσαρε η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα 2-1.
Η Δόξα πίεσε για την συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟ Λουκισίων νικητή με 2-1.
Ακούστε δηλώσεις των δυο προπονητών

ΑΟ Λουκισίων:
Ευσταθίου (58' Ντελλής) , Μπόυλούκος, Ντοβίνος(90' Κόλιας), Μπαϊμπάκης, Ντελλής, Φρούσης, Σεϊνταράσι, Κουτσαυλής, Ελευθερίου Χαρ, Βαρσαμάς(74' Αποστόλου), Λουκατζίκος.

Δόξα Προκοπίου:
Αλατζάς, Σταμούλος, Καλάη(65' Γεωργίου), Μορφούλης, Ανδρέου Αν, Κανελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Ανδρέου Σωτ, Κουτσουφλάκης, Δημάκος, Μορφούλης(88' Μουρκογιάννης).





Οι αγώνες βόλεϊ των ομάδων της Εύβοιας




Τοπική κατηγ -2 Γυναικών
Αποτ
ΤΕΤ 3/12/14
21:45
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΣ ΤΕΥΚΡΟΣ
3-0
ΤΕΤ 3/12/14
21:45
ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
1-3
ΤΕΤ 3/12/14
21:30
ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ - ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ
3-1
ΤΕΤ 3/12/14
21:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΓΣ ΚΥΜΗΣ
3-0


Β' Εθνική Ανδρών 7η Αγωνιστική

ΠΕΜ-04/12/14
20:45
ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 1-3
ΠΕΜ-04/12/14
21:45
ΕΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ -  ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ 3-0
ΠΕΜ-04/12/14
21:45
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-0
ΠΕΜ-04/12/14
21:45
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2-3
ΠΕΜ-04/12/14
21:45
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ - ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ 1-3
ΠΕΜ-04/12/14
21:45
ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ 3-0


Τοπική κατηγορία Ανδρών 7η αγων

ΠΑΡ 5/12/14
21:30
ΑΟ ΒΑΡΗΣ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 3-0
ΠΑΡ 5/12/14
21:30
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 3-1
ΠΑΡ 5/12/14
21:30
ΓΣ ΚΥΨΕΛΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-1
ΠΑΡ 5/12/14
21:30
ΦΟΙΒΟΣ΄΄ - ΑΣ ΤΕΥΚΡΟΣ 3-0
ΠΑΡ 5/12/14
21:30
ΑΕ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ - ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ 3-0
ΠΑΡ 5/12/14
21:30
ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ 3-0


Τοπική κατηγ Γυναικών 8η αγωνιστ.

ΚΥΡ 7/12/14
20:00
ΦΟΙΒΟΣ - ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ 3-2
ΔΕΥ 8/12/14
21:00
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3-1
ΔΕΥ 8/12/14
21:15
ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 0-3
ΔΕΥ 8/12/14
20:00
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ 3-1
ΔΕΥ 8/12/14
21:45
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΣΧ.ΜΩΡΑΪΤΗ 3-1
ΔΕΥ 8/12/14
21:00
ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΣ ΤΥΦΩΝ 3-2


Παίδων 2ος γύρος 3η αγωνιστική

ΣΑΒ 6/12/14
17:00
ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ 1-3
ΣΑΒ 6/12/14
13:30
ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΣΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 0-3
ΣΑΒ 6/12/14
10:30
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 0-3
ΣΑΒ 6/12/14
16:30
ΣΦΑ ΦΟΙΒΟΣ - ΑΕΚ -2 3-2


Κορασίδων 2ος γύρος 5η αγων

ΣΑΒ 6/12/14
19:00
ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΚΟΛΕΓΙΟ
0-3
ΚΥΡ 7/12/14
20:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚ. - ΝΙΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
3-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 

Τοπική κατηγ -2 Γυναικών
A/A
Σωματείο
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
ΣΕΤ
Μηδεν.
- ΒΑΘΜΟΙ
Βαθμοί
Υπερ
Κατά
1.
ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
6
6
0
18
3
0
0
18
2.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
6
5
1
17
6
0
0
15
3.
ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ
6
4
2
14
8
0
0
11
4.
ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
6
4
2
14
9
0
0
11
5.
ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
6
3
3
12
10
0
0
10
6.
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
6
1
5
6
15
0
0
4
7.
ΑΣ ΤΕΥΚΡΟΣ
6
1
5
3
15
0
0
3
8.
ΓΣ ΚΥΜΗΣ
6
0
6
0
18
0
0
0
Β' Εθνική κατηγορία Ανδρών
A/A
Σωματείο
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
ΣΕΤ
Μηδεν.
- ΒΑΘΜΟΙ
Βαθμοί
Υπερ
Κατά
1.
ΕΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
7
6
1
18
7
0
0
17
2.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ
7
6
1
18
9
0
0
16
3.
ΕΠΑΣ Ν. ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ
7
6
1
18
9
0
0
15
4.
ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
7
5
2
16
8
0
0
15
5.
ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ
7
4
3
16
11
0
0
14
6.
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
7
4
3
16
11
0
0
14
7.
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
7
3
4
14
15
0
0
11
8.
ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ
7
3
4
14
17
0
0
8
9.
ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
7
2
5
10
15
0
0
7
10.
ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
7
2
5
11
18
0
0
6
11.
ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ
7
1
6
5
20
0
0
2
12.
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ
7
0
7
5
21
0
0
1

A/A
Σωματείο
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
ΣΕΤ
Μηδεν.
- ΒΑΘΜΟΙ
Βαθμοί
Υπερ
Κατά
1.
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
7
7
0
21
5
0
0
20
2.
ΑΟ ΒΑΡΗΣ "Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
7
6
1
20
7
0
0
17
3.
ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΄΄ Ο ΦΟΙΒΟΣ΄΄
7
6
1
20
8
0
0
17
4.
ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
7
5
2
17
8
0
0
15
5.
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
7
5
2
17
10
0
0
15
6.
ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ
7
4
3
16
13
0
0
11
7.
ΓΣ ΚΥΨΕΛΗΣ
7
3
4
13
14
0
0
10
8.
ΑΣ ΤΕΥΚΡΟΣ
7
2
5
10
16
0
0
8
9.
ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
7
2
5
11
15
0
0
7
10.
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
7
1
6
6
18
0
0
4
11.
ΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
7
1
6
3
20
0
0
2
12.
ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
7
0
7
1
21
0
3
-3

Τοπική κατηγ  Γυναικών
A/A
Σωματείο
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
ΣΕΤ
Μηδεν.
- ΒΑΘΜΟΙ
Βαθμοί
Υπερ
Κατά
1.
ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ
8
6
2
22
8
0
0
20
2.
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
8
6
2
21
9
0
0
19
3.
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
8
5
3
15
13
0
0
14
4.
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
8
4
4
16
14
0
0
13
5.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
8
4
4
17
15
0
0
13
6.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ
8
5
3
15
15
0
0
13
7.
ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
8
4
4
15
16
0
0
10
8.
ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ
8
4
4
13
17
0
0
10
9.
ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΄΄ Ο ΦΟΙΒΟΣ΄΄
8
2
6
14
21
0
0
9
10.
ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ
8
3
5
12
17
0
0
8
11.
ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
8
3
5
12
19
0
0
8
12.
ΑΣ ΤΥΦΩΝ
8
2
6
11
19
0
0
7