Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο το ντέρμπι της Ανθηδώνας.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι της Ανθηδώνας ανάμεσα στον ΑΠΚΟ Δροσιάς και τον ΑΟ Λουκισίων. Μια δίκαιη εξέλιξη καθώς παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν τη πρωτοβουλία στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς  και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο  36΄ ο Τριανταφύλλου μετά από σέντρα του Βαρσαμά που κόντραρε και ξεγέλασε το Ντουμάνη. Ο τερματοφύλακας της Δροσιάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα που στρώθηκε στον σκόρερ και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1. Νωρίτερα ο ΑΠΚΟ είχε χάσει δυο μεγάλες ευκαιρίες από τη μικρή περιοχή με το Λίφο να (καταφέρνει) να αστοχεί. Η πρώτη στο 19΄όταν ο Φρυγανάς τον έβγαλε μόνο φάτσα στο τέρμα και στο 25΄ όταν ο Ματζούνης με εκτέλεση φάουλ ακριβείας βρήκε τον επιθετικό της Δροσιάς ξεμαρκάριστο.

Στο  74΄ο Βαρσαμάς σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ απέτυχε να κλειδώσει τη νίκη των φιλοξενούμενων, και ένα λεπτό αργότερα ο Ντελής είπε όχι σουτ δυνατό σουτ του Παναγιωτάκου. Η ισοφάριση ήρθε στο 81΄με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Ματζούνη. Την ποινή καταλόγισε σωστά ο Βράκας σε μαρκάρισμα του Ντελή στο Λίφο. Στο 86΄ο (μοιραίος) Λίφο αστόχησε σε κοντινό σουτ από ευνοϊκή θέση.

Καλή η διαιτησία του Βράκα και των βοηθών του Κωνστάντιου και Περιβολάρη.

ΑΠΚΟ Δροσιά (Δ. Αντωνόπουλος): Ντουμάνης, Ρίτσα, Ματζούνης, Κηπιώτης, Σ. Τσούτης, Κατσικάρος, Αντωνόπουλος (84΄Ζαχαρίας), Φρυγανάς, Παναγιωτάκος, Λάμπρου (53΄Μπαϊμπάκης), Λίφο.   

ΑΟ Λουκισίων (Π. Ταυταρίδης): Ντελής, Μπουλούκος, Ντοβίνος, Μπαϊμπάκης, Ντελής, Φρούσης, Λουκατζίκος (73΄Πολύχρονος), Κουτσαυλής (91΄Αποστόλου), Τριανταφύλλου, Βαρσαμάς, Σεϊντάρας (83΄Κωνσταντόπουλος)


>