Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο τέλος έσωσε την παρτίδα η Ακαδημία Ιστιαίας (Φωτο & Video με το πεναλτι)

Με δυο πρόσωπα παρουσιάστηκε η Ακαδημία Ιστιαίας η οποία στο Α' μέρος δέχθηκε δύο γκολ από την αξιόμαχη Αναγ. Μαντουδίου, ενώ στην επανάληψη παρουσιάστηκε με άλλο πρόσωπο, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε τελικά να σώσει την παρτίδα με το ισόπαλο 2-2 χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες ακόμη και για την νίκη.
 Δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες και η Ακαδημία Ιστιαίας στο 7' είχε την πρώτη καλή στιγμή σε δυνατό σουτ του Κουκούρα που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 12' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μουρκογιάννης έκανε σέντρα στον Γιαννουκάκο που με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.
Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Σταμούλης πλάσαρε και οι αμυντικοί του Μαντουδίου έδιωξαν πάνω στην γραμμή σώζοντας την εστία τους.
Στο 25' ήταν η σειρά του Μαντουδίου να χάσουν ευκαιρία σε πλασέ του Μουρκογιάννη, ενώ στο 33' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε κεφαλιά του Παπανδρέου που έσωσε αποκρούοντας ο γκολκίπερ Μπίλας του Μαντουδίου.
Στο 43' οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Τριάντης με μακρινό ξαφνικό σουτ, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία της Ακαδημίας γράφοντας το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες να μειώσουν το σκορ.
Στο 46'ο Μούστος από κοντά πλάσαρε άουτ
Στο 50' ο Κουκούρας βρέθηκε τετ-ατέ, πέρασε και τον τερματοφύλακα κι έστειλε την μπάλα άουτ
Στο 55' οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ όταν ο Γεωργίου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε αλλά έσωσε ο γκολκίπερ της Ακαδημίας.
 Στο 60' η Ακαδημία κατάφερε να μειώσει το σκορ όταν ο Μπερμπεράϊ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Δαρζέντας 1-2.      
                                           Δείτε την εκτέλεση του πέναλτι
Στο 65' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε κεφαλιά του Κουκούρα που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Κι ενώ η Ακαδημία είχε την πρωτοβουλία και έχανε ευκαιρίες στο 88' κατάφερε τελικά να πετύχει την ισοφάριση με κεφαλιά από πολύ κοντά του Ν. Παπανδρέου 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Aκαδημία Ιστιαίας
Δαμάσκος, Τζαφεράι, Ψύλλος, Παπανδρέου, Δαρζέντας Δ, Αφένδρας, Μούστος, Σιάνος, Κουκούρας, Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι

Αναγέννηση Μαντουδίου
Μπίλας Γ, Τάρλας, Κουρκουλιώτης, Τσικτσίρης Α, Κανταρές, Τριάντης Γ (77΄ Τσιτσίρης Σ), Μαρίνος, Πριόνας (65΄ Μπίλας Ν), Γιαννουκάκος, Γεωργίου, Μουρκογιάννης (88΄ Γαβριήλ)

Διαιτητής: Κάμπαξης
Βοηθοί: Καμπούρης - Βελέντζας

Δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ