Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δόξα Προκοπίου -ΑΟ Χαλκίς 0-3

Δεν δυσκολεύτηκε  η πρωτοπόρος ομάδα του ΑΟ Χαλκίς και πέρασε εύκολα μέσα από το Προκόπι,κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 3-0.
Δυνατά μπήκαν στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι,δείχνοντας από νωρίς ποιος θα ήταν το αφεντικό στο παιχνίδι.
Στο 6' ο Βαλκάνος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην περιοχή του Προκοπίου και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι(0-1).Στη συνέχεια,η πίεση της Χαλκίδας ήταν ασφυκτική,χάνοντας άλλες δυο καλές ευκαιρίες με τον Τσομπάνη και τον Ανέστη.
Στο 16' η ομάδα της Χαλκίδας ''κλείδωσε'' το παιχνίδι με τον Ανέστη να σκοράρει κάνοντας το 0-2.
Μετά το 20' η ομάδα του Προκοπίου ισορρόπησε κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι και στο 36' έχασε σημαντική ευκαιρία να μειώσει το σκορ,όταν ο Μορφούλης Θ. από καλή θέση μέσα από την περιοχή αστόχησε,στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με το σκορ 0-2.
Στην επανάληψη η Δόξα Προκοπίου μπήκε καλύτερα στον αγώνα,κερδίζοντας το χώρο του κέντρου.
Στο 62' ο νεοαποκτειθέντας Γεωργίου (όπου έδειξε καλά στοιχεία) εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μόνου.
Στη συνέχεια,οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 73' με κεφαλιά του Ανέστη.
Ότι δεν κατάφερε ο Ανέστης,το κατάφερε ο νεοαποκτειθεντας Δήμου στο 88' με πλασέ μέσα από την περιοχή,κάνοντας το 0-3.
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς να μεγαλώνει την διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα της Α' κατηγορίας της Εύβοιας,αφού την ίδια στιγμή η ομάδα της Ιστιαίας έχανε στην Αρτάκη και ετσί η διαφορά αυξήθηκε πάλι στους 7 πόντους.

Δόξα Προκοπίου:
Παμφίλης, Μορφούλης Γ., Πουλιπούλης(80' Σταμούλος), Ανδρέου Σ., Ανδρέου Αν., Κανελλόπουλος, Δασκαλόπουλος, Γεωργίου, Κουτσουφλάκης, Δημάκος, Μορφούλης Θ.


ΑΟ Χαλκίς:
Mόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου(72' Γκιτσάλης), Τσομπάνης(62' Τσιβίκας), Βαλκάνος(88' Τόλης), Θωμάς, Ανέστης, Δήμου.






Δηλώσεις Προπονητών
Το φωτορεπορτάζ του αγώνα


>