Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χρυσό τρίποντο στο Προκόπι η Μακρυκάπα!

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα  η ομάδα της Μακρυκαπας μέσα στο Προκοπι επί της τοπικής Δόξας με σκορ 0-1.
Το παιχνίδι έγινε σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και μάλιστα πριν την σέντρα προβλημάτισε πολύ τον κύριο Βελέντζα, αν θα το ξεκινούσε θέλοντας να προστατέψει και του εικοσιδύο ποδοσφαιριστές.
Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι και οι δυο ομάδες με του φιλοξενούμενους να δείχνουν από την αρχή πως ήθελαν πολύ το ματς.
Στο 19' είχαμε την πρώτη κλασική ευκαιρία για την ομάδα της Μακρυκάπας όταν σε τετ ατετ του Σίδερη ο Παμφίλης απόκρουσε σωτήρια κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του .
Στο 26' άλλαξαν οι ισορροπίες στο παιχνίδι καθώς ο κύριος Βελέντζας απέβαλε για τους γηπεδούχους τον Δασκαλόπουλο, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα,( υπήρξαν εντομές διαμαρτυρίες από την ομάδα της Δόξας).
Στο 35'ειχαμε άλλο ένα τετ ατε πάλι με τον ίδιο παίχτη τον Σίδερη για την ομάδα της Μακρυκαπας  ο Παμφιλης απόκρουσε σε κόρνερ όπου προήρθε το γκολ για του φιλοξενούμενους.
Με την εκτέλεση του κόρνερ για τους παίχτες της Μακρυκαπας ,η μπάλα στρώθηκε στον Πουρνή ο όποιος έπιασε ωραίο μονοκόμματο σουτ στέλνοντας την  μπάλα  στα δίχτυα του Παμφιλη ,κάνοντας το 0-1 όπου ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αν και έπαιζαν αριθμητικό μειονέκτημα ισορρόπησαν το παιχνίδι και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 65' με τον Κουτσουφλακη να χάνει μοναδική ευκαιρία.
Στο 90' οι Μακρυκάπα έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με τον μοιραίο παίχτη της το Σίδερη να πλασάρει αλλά η μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι το Παμφιλη.
Με την νίκη της αυτή η ομάδα της Μακρυκάπας έφτασε τους 24 πόντους και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο τοπικό ντέρμπι της Τετάρτης με την ομάδα της Καστέλλας.
Από την άλλη οι παίχτες της Δόξας μπορεί να γνώρισαν άλλη μια ήττα, αλλά έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο μια και παλεύουν όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Δηλώσεις προπονητών 

Δόξα Προκοπίου:
Παμφίλης, Μορφούλης, Πουλιπούλης, ΑνδρέουΣ, ΑνδρέουΑ, Κανελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Σταμούλος(85'Μούντριζας), Κουτσουφλάκης, Γεωργίου, Καλάης(ΜορφούληςΑθ.)

ΑΟ Μακρυκάπας:
Κυριακόπουλος, Λέκκας, Καρκαλής, Μπισμπικόπουλος, Πουρνής(90'Ρουμπής), Σηφάκης(70'Λαλανίτης), Χασάνδρας, Βαρτζής(10'λτ Κατσαούνης), Ντούμας, Σίδερης, Κυρήκος.

>