Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόλλων Σμύρνης – Ηρακλής Ψαχνών 2-1

Με δυο γκολ σε διάστημα περίπου 15 λεπτών η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή Ψαχνών που απλά μείωσαν στο φινάλε

Μπορεί να αγχώθηκε από τον Ηρακλή , που έδειξε καλά «διαβασμένος» αμυντικά, αλλά τελικά ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 2-1 των Ευβοιωτών.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι παίκτες του Βοσνιάδη ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα φάσεις στα καρέ του Μανιάτη. Χαρακτηριστικό είναι πως εκτός από κάποιες μακρινές προσπάθειες του Άρσιτς πριν το 20’, οι γηπεδούχοι δεν «απείλησαν» τους Ευβοιώτες που σχετικά εύκολα διατήρησαν την εστία τους ανέπαφη μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο όμως οι γηπεδούχοι έχοντας διατηρήσει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 63’ όταν ο Βάντερσον έκανε το γέμισμα και ο Λαγός έδωσε την ασίστ στον Τζιώρα που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μανιάτη για το 1-0. Σε αυτή τη φάση ο τερματοφύλακας του Ηρακλή χτύπησε με τον Ραπτάκη με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να αποχωρήσει από το γήπεδο με ασθενοφόρο, κάτι που ανάγκασε τον διαιτητή να κρατήσει 13 λεπτά καθυστερήσεις.

Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ «κλειδώνοντας» τη νίκη, όταν ο Ανγκούλο στο 75’ μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά φάνηκε πως πολύ δύσκολα θα άλλαζε κάτι και οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη κατάφεραν απλά να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Γουόρντεν να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Κύργιας (48' Τζιώρας), Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Λαγός (88' Χατζής), Άρσιτς (70' Μπαμ Μπαμ), Βάντερσον, Ανγκούλο.

Ηρακλής Ψαχνών (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης (74' Μελίσσας), Παληγεώργος, Ραπτάκης (74' Ενρίκο), Τσούπρος, Μπακομήτρος, Βασίλης Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Σικαλιάς (74' Μπαλαράμπε), Ράντι, Νικολίτσης, Γουόρντεν

on sports