Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανέστης(ε) τη μάχη του τίτλου στο 90΄.(Φωτορεπορτάζ)

Η ένωση Ιστιαίας πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί του ΑΟ Χαλκίς με 2-1 και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς μείωσε τη διαφορά από τη κορυφή στους 4 βαθμούς. Οι «βορειοευβοιώτες» έπαιξαν παλικαρίσια μέσα στο Ενωσιακό βγάζοντας χαρακτήρα πρωταγωνιστή  αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ είχαν την ικανότητα, τη ψυχή και τη τύχη να  γυρίσουν το παιχνίδι και να πετύχουν την ολική ανατροπή στο 90΄.
Γενικά ήταν ένας αγώνας με λίγες καλές φάσεις μπροστά σε 600 φιλάθλους που πήγε στη δύναμη δείγμα του υπέρμετρου πάθους των δυο αντιπάλων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14΄όταν ο Ανέστης μετά από ασίστ του Τσιβίκα πλάσαρε εύστοχα τον Μπιμπάι. Οι φιλοξενούμενοι κυρίως στην επανάληψη έδειξαν μεγάλη θέληση και στο 71΄ισοφάρισαν με κεφαλιά ψαράκι του Παπανικόλα που πήρε το ριμπάουντ από κεφαλιά του Αργύρη Στεργίου στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90΄ήρθε η μαχαιριά του Βασίλη Ανέστη από τη σέντρα του Αργύρη Στεργίου να κάνει το 1-2 και να δίνει το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων της Ιστιαίας. Αν και η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα, ευτυχώς τα πράγματα δεν ξέφυγαν από τα όρια, όμως υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ παικτών και φιλάθλων.
Ο Κάμπαξης κράτησε το παιχνίδι που δεν ήθελε και πολύ για να ξεφύγει. Με καλή απόδοση και οι βοηθοί του.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου):
Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Γκριτζάλας, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Δήμου, Θωμάς, Ανέστης (83΄Σμυρναίος), Τσιβίκας (60΄Βαλκάνος)

Έν. Ιστιαίας (Δ. Τσελίκας):
 Μπιμπάϊ, Πολυχρονίδης, Βασιλείου, Ταουφρέ, Παπανικόλας, Στεργίου Ηλ., Γοργομάτης Ν, Γοργομάτης Αντ, (69΄Τούσερτ), Στεργίου Αργ, Ανέστης Χ, (80΄Τριανταφύλλου Σπ,) Ανέστης Β.

>