Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο μεγάλος Αρτεμησιακός επιστρέφει στο… και ένα !



Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο Αρτεμησιακός επί του «Ευβοϊκού Γουβών» σε ένα τοπικό αλλά και βαθμολογικό ντέρμπι, που μετά το σημερινό αποτέλεσμα φέρνει τις δυο ομάδες ισόβαθμες στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε τόσο σοβαρό, ώστε διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γ. Σέγκος και υπήρχε και ο κ. Διαμαντής σαν παρατηρητής.
Οι δυό ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες για σκοράρισμα και τους φιλοξενούμενους να παίζουν πιο στιβαρό παιχνίδι, έχοντας όμως  πρόβλημα στην ολοκλήρωση των φάσεων μέσα στην περιοχή του «Αρτεμησιακού».
Πολύ καλή η κίνηση των δυο ομάδων, αντί να βγουν σε ξεχωριστές ενδεκάδες μας παραχώρησαν μια φωτογραφία στην οποία ήταν όλοι οι παίκτες μαζί!
Θέλουμε να επισημάνουμε εδώ το γεγονός της κερκίδας των φιλάθλων που είδαμε. Μιας κερκίδας που είχε περίπου 450 με 500 άτομα, με επίσημα 300 κομμένα εισιτήρια και με ένα παλμό και μια ζωντάνια που δεν την έχουμε δεί ούτε σε παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας, έναν παλμό που μας παρέσυρε και εμάς.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες για σκοράρισμα ήλθε στο «και ένα», όταν μια λάθος ενέργεια αμυνόμενου των Γουβών έδωσε την ευκαιρία στον Μιχαήλ που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή, να κλέψει την μπάλα και να την στείλει  στα δίχτυα του Νάτσου.
Με το γκόλ αυτό στο 91΄, ο Μιχαήλ έστειλε τον κόσμο του Αρτεμησιακού απο τις κερκίδες στους επτά ουρανούς, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Πανηγυρισμούς τέτοιας έντασης που πραγματικά δεν τους έχουμε ξαναδεί σε γήπεδο της Βόρειας Εύβοιας.

Αρτεμησιακός 2014
Θεοδώρου, Μπρίκος, Σάντης Κ, Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Καρακάξης Ι, Γίτσας (57΄ Σούρλας), Λάμπρου, Συμεωνίδης, Καρακάξης Ν, Βασιλικώτης (53΄ Γερσοτάθης)

Ευβοϊκός Γουβών
Νάτσος, Λορίδας, Σελίμης Ν (46΄ Ιωσήφ), Βούλγαρης, Σελίμης, Λάτζος, Γαβριήλ (46΄ Μπουλουγούρης), Σελίμης, Πρίνος (82΄ Γιάγκος), Σελίμης Ι, Γεροκωσταντής

Διαιτητής: Σέγκος
Βοηθοί: Αντωνίου - Λαμπρόπουλος

(αυριο θα υπαρχουν ΔΗΛΩΣΕΙΣ αλλα και Video...επισκευθείτε μας !!!)


Δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορταζ