Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς Ερμής Πηλίου και ΑΕΚ Νέου Πύργου

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων τον παρακολούθησαν, ο Ερμής Πηλίου αναδείχθηκε ισόπαλος με την Α.Ε.Κ Νέου Πύργου, με σκορ 1-1.
Ο αγώνας έγινε σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο αφού η ασταμάτητη βροχή που έπεφτε στην περιοχή του Πηλίου τις 4 τελευταίες μέρες μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο, γεγονός που δυσχέρανε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Το Πήλι μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα, όμως λεπτό με το λεπτό η Α.Ε.Κ ανέβασε στροφές και άρχισε να απειλεί τα καρέ του Ανδρίτσου χάνοντας τρεις - τέσσερις καλές ευκαιρίες.
Η Α.Ε.Κ. φαινόταν να είναι πιο κοντά στο γκολ, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα το Πήλι προηγήθηκε στο 38ο λεπτό με κοντινό σουτ του Τζαφέρου μέσα από την μικρή περιοχή (1-0).
Η Α.Ε.Κ. συνέχισε να απειλεί και οι προσπάθειές της καρποφόρησαν με τη λήξη του ημιχρόνου, όπου ο Λυσσέας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το Πήλι φαινόταν πιο καλό με τη μπάλα στα πόδια, εν τούτοις τις πιο καλές ευκαιρίες απώλεσε η ομάδα του Πύργου, με αποκορύφωμα ένα σπουδαίο τετ-α-τετ του Καψάλα στο 78ο λεπτό που θα άλλαζε προφανώς τη ροή του αγώνα.
Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, σε ένα αγώνα που είχε ρυθμό, πάθος και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν.