Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έκοψε βαθμούς από τον Πρωτοπόρο το Μαρμάρι

Δυο βαθμούς έκοψε το Μαρμάρι από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ζάρητρα στο γήπεδο Καρύστου μικραίνοντας την διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα της Β' κατηγορίας στους 4 βαθμούς από τον δεύτερο Αμαρυνθιακό.
Με αιφνιδιασμό από τους γηπεδούχους ξεκίνησε ο αγώνας όταν στο 5' κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βαζιουράκης ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στην συνέχεια το Μαρμάρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ τα Ζάρητρα δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό.

Στο 38' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε δυνατό σουτ του Γ Πέππα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε το Μαρμάρι να προηγείται με 1-0.
Στην επανάληψη νέος αιφνιδιασμός για τους γηπεδούχους στο 50' οι οποίοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν μετά από σέντρα ο Μπανάσης με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόρα σημειώνοντας το 2-0.
Μετά την ψυχρολουσία τα Ζάρητρα συνήλθαν και απάντησαν εννέα λεπτά αργότερα στο 59' όταν μετά από σέντρα ο Πάλλης με κεφαλιά μείωσε το σκορ σε 2-1.
Τα Ζάρητρα μετά το 65' άρχισαν να πιέζουν, να παίρνουν τον έλεγχο του κέντρου και στο 74' έφεραν τον αγώνα στα ίσια με δυνατό σουτ του Β. Γκίκα ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες.