Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Mε τρίποντο - ανατροπή έφυγε η ΑΕΚ Νέου Πύργου απο την Σκεπαστή

Μεγάλη ανατροπή έκανε η ΑΕΚ Νέου Πύργου στο παιχνίδι εκτός έδρας με την Σκεπαστή. Αν και οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν γκολ πολύ νωρίς και αιφνιδιάστηκαν, στο 3ο κιόλας λεπτό, έχασαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια για να γυρίσουν το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα στο 35΄ ο Λυσσέας έκανε σουτ που απέκρουσε ο πορτιέρο της Σκεπαστής και στην επιστροφή η μπάλα πηγαίνει προς το Καμπάνταη που με προβολή κάνει προσπάθεια να την στείλει στα δίχτυα, αλλά ο πορτιέρο του λέει και πάλι όχι.
Β. Λυσσέας
Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1 – 0, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πάθος στο χόρτο στο δεύτερο μέρος και σφυροκόπησαν την άμυνα της Σκεπαστής.

Χ. Στραφιώτης
Οι προσπάθειες ευοδωθήκαν  στο 52΄ με τον Βασίλη Λυσσέα να βρίσκεται τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και να τρυπάει τα δίχτυα του στο 52΄ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Συγκεκριμένα αμυντικός της Σκεπαστής σούταρε μέσα στην περιοχή και η μπάλα βρήκε στο στήθος του Λυσσέα και έστι εκείνος κρέμασε τον τερματοφύλακα.
Λίγο  μετά ο Στραφιώτης χάνει καλή ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι.
Ο ίδιος παίκτης όμως, τελικά κάνει την ανατροπή και στο 84΄με γυριστό σουτ έξω από την περιοχή  στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Σκεπαστής μετά από υπέροχη ενέργεια του Ξυράφη και γράφοντας το τελικό 1-2.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ Νέου Πύργου παραμένει στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυό βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟ Αιδηψού και έναν από την δεύτερη Ακαδημία Ιστιαίας.