Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ληλαντιου: Δελτίο τύπου

Στις νίκες με καλή εμφάνιση επέστρεψε η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Πρασίνου.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας και από το πρώτο λεπτό   προσπάθησε με σωστή κυκλοφορία να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της να δημιουργήσει  φάσης για γκολ, με την ποιο κλασική να έρχεται  στο 20΄με τον Αργύρη Γιώργο που με ωραία προσπάθεια απέφυγε δύο αντιπάλους το πλασέ όμως μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα κατέληξε άουτ.
Στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας, να έχει την πρωτοβουλία με το Πράσινο σε παθητικό ρόλο να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει φάσεις για γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν άλλαξε και η υπεροχή μας καρποφόρησε στο 71΄όταν ο Ζαούρης απέφυγε ωραία έναν αντίπαλο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας, και την ομάδα μας να παίρνει στο τέλος τους τρείς βαθμούς αφού η προσπάθειες για ένα δεύτερο γκολ δεν καρποφόρησαν παρόλο που οι Μπουραντάς και Μικράκης μπορούσαν σε κλασικές ευκαιρίες που έχασαν να σημειώσουν και ένα δεύτερο γκολ.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Πάνου, Πίκουλα και Κοτταρά..
 Α.Ε.Λ.
Χιώτης, Πέππας , Moco ( 60΄ Ζαούρης), Αναγνώστου ,Μικράκης, Μπαλόζι, Μπούρικας, Κακός ( 84΄ Μπουραντάς Αθαν.), Παπαγεωργίου,
Αργύρης Ιωαν.( 89΄Μπουραντάς Αποστ. ), Αργύρης Γεωργ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου το Σάββατο  4/4  στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου  και ώρα 17.00.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Με νίκη 6-0 και καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Όλυμπου Γυμνού  η ομάδα των παμπαίδων συνέχισε το πρωτάθλημα.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Ρουμελιώτης ( 2 ), Μολές, Παπασχόλης, Ζάνιος και Αγγελάκης αυτογκόλ.
Στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης η ομάδα των νέων κέρδισε την ομάδα του ΠΑΟ Κανήθου με 4-2 τερματίζοντας στην δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Μπουραντάς ( 2 ), Χατζηαντωνάκης και Πέππας.
 ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑ 2ης ΖΩΝΗΣ Ο ΧΙΩΤΗΣ 
Τέλος τιμητική πρόσκληση για τον αθλητή μας Χιώτη η επιλογή στην συγκρότηση της ομάδας της 2ης Ζώνης που έγινε ύστερα από την εισήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών Εθνικής Ελλάδος
κ.κ. Ι. Γκούμα & Γρ. Μπίζα.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Γιώργο αλλά  και σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές της ομάδας.