Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άριστα πήρε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου στην παράδοση & στον πολιτισμό

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου πήρε άριστα και μάλιστα αυτή την φορά Άριστα με τόνο, αφού κατάφερε και συνδύασε, παράδοση, Πολιτισμό, και άψογη φιλοξενία στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής, με αφορμή την γιορτή του  προστάτη του Εμπορικού Συλλόγου ''Ζωοδόχο πηγή''.
Στην τοποθεσία Κουτρουλάρου εδώ και πολλά χρόνια ο Σύλλογος γιορτάζει τον προστάτη του. Η φετινή γιορτή ήταν αναβαθμισμένη σε υψηλό επίπεδο αφού εκτός της καθιερωμένης δοξολογίας περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς και γεύμα σε όλο τον κόσμο.
Η εκδήλωση άρχισε με την Θεία λειτουργία και ακολούθησε η αρτοκλασία. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σοφία Βότση Κόλια χαιρέτισε τον κόσμο, ενώ στην σύντομη ομιλία της παρουσίασε τα νέα μέλη του Δ/Σ και ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε τους καταστηματάρχες Συναδέλφους της που πρόσφεραν τα εδέσματα για το γεύμα. Ακολούθησαν από τα χορευτικά τμήματα με τις παραδοσιακές Αλιβεριώτικες φορεσιές οι παραδοσιακοί χοροί.
Δείτε αποσπάσματα από τους χορούς
Στην συνέχεια ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε ως τις απογευματινές ώρες. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου εισέπραξε πολλά συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση.
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

>