Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπος Γυμνου: Δελτίο τύπου

Σημαντικό βήμα προόδου στην προσπάθεια που καταβάλλετε για την υγιή ανάπτυξη των ακαδημιών του Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ,  αποτελεί η ένταξη του σωματείου μας στα 125 ποδοσφαιρικά σωματεία   που επιλέχτηκαν από την ΟΠΑΠ Α.Ε. σε Εθνικό επίπεδο στο Πρόγραμμα:
«ΑΝΑΠΤΥΞΗ  - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ - ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ»,
 το οποίο στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και τις αρχές GRASSROOTS, το οποίο συνιστά πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης νεανικού αθλητισμού.
ΤΟ ΠΡΟΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΠΟ :   01/04/2015   -  30/06/2016.
H  Ακαδημία μας συγκέντρωσε βαθμολογία   78 / 100 έπειτα από μια ιδιαίτερα απαιτητική, διαφανή και αξιόπιστη αξιολόγηση και κατετάγη μεταξύ   τριών πρώτων ακαδημιών με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην Εύβοια.
Οι στόχοι του προγράμματος είναι οι εξής:
Περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό   και
Δημιουργία πρώτα σπουδαίων ανθρώπων και μετά μεγάλων αθλητών
Οι εν λόγοι στόχοι ταυτίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία και στοχοθεσία του Αθλητικού μας σωματείου και ευελπιστούμε τα αποτελέσματα του προγράμματος να ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων (παιδιών-γονέων-προπονητών-σωματείων).
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την συνεργασία τους
στους προπονητές  της Ακαδημίας μας: κο  Αγριόδημο Κωνσταντίνο, κο Ρωμανό Κωνσταντίνο κο Μπούρικα Δημήτριο και κα Κηρύκου Βασιλική.
Αλλά και στους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται την Ακαδημία μας.

Εκ του Διοικητικού  Συμβουλίου του Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ