Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην τελκή ευθεία για την άνοδο στην Α1 του πόλο ο ΝΟ Χαλκίδας

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη μέχρι σήμερα παρουσία του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α2 κατηγορίας ανδρών, έχοντας ήδη πετύχει τους φετινούς του στόχους, της παραμονής στη δύσκολη κατηγορία της Α2 και της συμμετοχής του στον όμιλο ανόδου, που οδηγεί στην Α1, η ομάδα πόλο της πόλης μας είναι έτοιμη και πάλι να «ριχτεί στη μάχη» του πρώτου γύρου της τελικής φάσης, η οποία θα διεξαχθεί (το ερχόμενο ΠΣΚ) στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, από 29-31 Μαΐου. Ο ΝΟΧ πρόκειται να αντιμετωπίσει με τη σειρά τις πολύ αξιόμαχες ομάδες της Ηλιούπολης, του ΝΟ Πατρών, της ΝΕ Πατρών, της Κέρκυρας και τέλος του Ηλυσιακού.
Το πρόγραμμα των αγώνων :
ΙΛΙΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
(Σημειώνουμε, ότι η ΚΟΕ, βάσει της ειδικής προκήρυξης της Α2, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ωρών διεξαγωγής των αγώνων, αν κριθεί απαραίτητο. Η Τελική φάση για τον Όμιλο Ανόδου θα γίνει σε δύο γύρους. Ο Β' γύρος θα διεξαχθεί από 17-19 Ιουλίου 2015, στην Πάτρα. Ανεβαίνουν στην Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών, οι δυο (2) πρώτες ομάδες της Τελικής κατάταξης, μετά την ολοκλήρωση του Α - Β Γύρου της Τελικής φάσης ).

Οι αθλητές μας, έχοντας πια αποβάλει το άγχος της παραμονής ή μη στην Α2, ήδη κάνουν όνειρα για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για την πόλη μας και θα προσπαθήσουν με πάθος και ψυχή να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Ευελπιστούμε να χαρίσουν για άλλη μια φορά θέαμα, χαρά και νίκες στο φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας, ο οποίος τον στήριξε μέχρι τώρα σε στιγμές έντασης και αγωνίας, με αποτέλεσμα την πρόκριση στον όμιλο ανόδου. Όπως έχουμε ξαναπεί, η έως τώρα επιτυχία αυτή του ανήκει εξίσου. Συνεπώς, είναι ευνόητο, ότι η δυναμική παρουσία των Χαλκιδέων φιλάθλων στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο κρίνεται απαραίτητη και θα ήταν καθοριστική- καταλυτική η συμβολή τους στην εμψύχωση των αθλητών μας!
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και οι υδατοσφαιριστές της ομάδας του ΝΟΧ, ευχαριστούν θερμότατα για άλλη μια φορά τον κόσμο της Χαλκίδας για την έως τώρα στήριξή του και ευελπιστούν, ότι οι Χαλκιδέοι φίλαθλοι θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό της ομάδας, για να δώσουν την ώθηση που χρειάζονται οι αθλητές μας, ώστε να πανηγυρίσουμε και πάλι νίκες της ομάδας μας και γιατί όχι, ακόμη και την πολυπόθητη άνοδο μετά από χρόνια στην Α1 κατηγορία! Ευχόμαστε για άλλη μια φορά να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΝΟΧ, δίνοντας το «παρών» στα παιχνίδια της ομάδας μας!

Η εφορία υδατοσφαίρισης