Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αλλαγή σκηνικού στο βόλεϊ από τον Ηρακλή Χαλκίδας - Δελτίο τύπου

"Ο ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας ενεργοποιεί τα ανδρικά τμήματα του Συλλόγου για τη Νέα Αθλητική Χρονιά 2015-2016 και ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή Σπύρο Γκολίτση, ενώ η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά στην κάθοδο του τμήματος Ανδρών στην Α1 ή Α2 Εθνική κατηγορία

Στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης του Βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και της Εύβοιας ο ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας ξεκινά την ενεργοποίηση των Ανδρικών, Εφηβικών, Παιδικών τμημάτων Βόλεϊ του Συλλόγου μας καθώς και των Ακαδημιών των Αγοριών για τη Νέα Αθλητική χρονιά 2015-2016.

Επίσης από τη νέα Αθλητική χρονιά έχει επέλθει ήδη συμφωνία σε επίπεδο Δ.Σ. σωματείων και αναμένεται η περάτωση των νομικών διαδικασιών για την ενεργοποίηση και κάθοδο του Ανδρικού τμήματος Βόλεϊ του Συλλόγου μας στην Α1 ή Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών μέσω της απορρόφησης τμήματος (συγχώνευσης).

Η Διοίκηση του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας ανακοινώνει ότι ο προπονητής Βόλεϊ Σπύρος Γκολίτσης εντάσσεται στο προπονητικό τιμ της ομάδας και συγκεκριμένα θα έχει την ευθύνη των τμημάτων των Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων και Ακαδημιών του Συλλόγου".