Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 24 Μαϊου 2015: Επίδειξη δύναμης από τον ΑΟ Χαλκίς. (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Η Χαλκίδα έκανε επίδειξη δύναμης σε δυο μέτωπα και έδειξε γιατί είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ εθνική. 
Στον αγωνιστικό χώρο σταμάτησε στο 4-0 από σεβασμό στον αντίπαλο που έδειχνε να μην μπορεί να κοντράρει σε κανένα σημείο  τους «νερατζούροι». 
   Παράλληλα στην εξέδρα 1000 περίπου φίλαθλοι έστηναν πανηγύρι ανόδου δείχνοντας ότι αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει στο τοπικό πρωτάθλημα. Τώρα όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή όπου το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας μοιάζει πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τους φιλάθλους που θα 
θελήσουν να συμπαρασταθούν στον ΑΟΧ. 
Παρότι ο Γιώργος Λάμπρου κράτησε εκτός αγώνα τους Τσομπάνη, Καραμπά, Θωμά, Δήμου και Φιλιππίδη προκειμένου να τους προφυλάξει οι γηπεδούχοι μπήκαν με σωστή νοοτροπία και με ένα εκρηκτικό 10λεπτο καθάρισαν τον αγώνα. Μόλις στο 3΄μετά τη συστημένη σέντρα του Τσιβίκα ο Τόλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 8΄ο Τσιβίκας με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0.
Σμυρναίος και Ανέστης έχασαν δυο καλές ευκαιρίες στο 31΄και το 32΄και 7 λεπτά αργότερα (39΄) πάλι ο Τσιβίκας με ωραία προσποίηση άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έγραψε το 3-0.
Στην επανάληψη ήταν φανερή η θέληση των «κυανόμαυρων» να μην εκθέσουν τους αντιπάλους τους και περιορίστηκαν σε ένα 4ο τέρμα που ήταν το 3ο προσωπικό του Γιώργου Τσιβίκα στο 85΄μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό Τόλη-Σμυρναίου.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία Ζαραβίνου, Μπαμπά και Φωτόπουλου.
ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): 
Μόνος (46΄Οικονομίδης), Κοροβέσης (46΄Μπασινάς), Μαρίνος, Γκιτσάλης, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Σμυρναίος, Βαλκάνος (57΄Τσεκούρας), Τσιβίκας, Ανέστης, Τόλης
Αίολος Καρπενησίου (Γ. Φλωράκης):
Μακρής, Αζακάς, Τόσκα, Ζαραβέλης, Ίμβρος, Χαλκίδης, Φουκάς, Ράμμος, Μπουμπουρής (68΄Καραμπάς), Κουρλός, Νικολάου
Ακούστε τις δηλώσεις του Γ. Λάμπρου


>