Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Κύμης: Ξεκίνημα σε νέες βάσεις

Νέο ξεκίνημα σε νέες βάσεις για τον ΑΟ Κύμης. Μετά την μη συμμετοχή του και τον υποβιβασμό στην Α κατηγορία Ευβοίας το Δ/Σ πήρε απόφαση να γίνει ένα νέο ξεκίνημα και για τον λόγο αυτό πριν λίγες ώρες ζητήθηκε εγγράφως από την διοργανώτρια αρχή να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Ευβοίας παραιτούμενη από την Α' κατηγορία που είχε δικαίωμα συμμετοχής.
Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΑΟ Κύμης Παναγιώτη Θωμά ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα πάρα πάνω ενώ απάντησε και στα ερωτήματα που του θέσαμε:

Κύριε Πρόεδρε όταν λέτε νέο ξεκίνημα σε νέες βάσεις τι εννοείται ;
Η ομάδα αυτή θα πλαισιωθεί με νέα παιδιά από την περιοχή μας, ενώ ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν και είχαν απομακρυνθεί προσπαθούμε να τους επαναφέρουμε. Είναι ποδοσφαιριστές με εμπειρία που μαζί με τα νέα παιδιά θα ξεκινήσουμε αυτήν την νέα προσπάθεια αλλά στην Β' κατηγορία.

Και γιατί αυτήν την προσπάθεια δεν την ξεκινάτε από την Α' κατηγορία;
Ο πρώτος λόγος είναι το οικονομικό αφού δεν υπάρχει στήριξη για μια τέτοια συμμετοχή που λέτε, επίσης οι γηπεδικές εγκαταστάσεις για την Α' κατηγορία δεν είναι οι κατάλληλες και βέβαια ο Δήμος δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για τον ΑΟ Κύμης.
Ο άλλος σημαντικός λόγος είναι ότι αυτή η νέα ομάδα θα αποκτήσει τις απαραίτητες εμπειρίες ώστε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε άλμα ψηλότερα. 
Εύχομαι και ελπίζω κάποια στιγμή ο Δήμος θα στηρίξει την προσπάθεια μας αφού είναι γνωστό ότι ο ΑΟ Κύμης προάγει και παράγει υγιή αθλητισμό.

Θα είμαστε κοντά σε κάθε προσπάθεια σας κ. Θωμά. Σας ευχαριστούμε.