Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επικίνδυνη διοίκηση διαλύει τον ΑΟΧ


Ότι με κόπο χτίστηκε τη περασμένη σεζόν από τον Γιώργο Λάμπρου και τους ποδοσφαιριστές του διαλύεται από τη διοίκηση Κοτσάτου-Τόλια που στις προγραμματικές της δηλώσεις είχε δεσμευθεί ότι θα κρατήσει τον περσινό βασικό κορμό και θα τον εμπλουτίσει και με άλλους ποδοσφαιριστές. Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο αρχηγός του ΑΟ Χαλκίς τα τελευταία τρια χρόνια Νίκος Ευσταθίου έμεινε ελεύθερος, καθώς θιγμένος από τη συμπεριφορά "μαθητευόμενων μάγων" ζήτησε και πήρε το δελτίο του.

Ο Γιώργος Λάμπρου πίεζε για την παραμονή Ευσταθίου καθώς τον θεωρεί πολύτιμη μονάδα για το σύνολο που σχεδιάζει. Όμως ο ερασιτεχνικός τρόπος που μέλη της διοίκησης προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή ήταν η αιτία του διαζυγίου. Σίγουρα η δικαιολογία είναι έτοιμη για δήθεν υπέρογκα ποσά που ζητήθηκαν, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Παρελθόν για τη Χαλκίδα αποτελεί και ο Φιλιππίδης, ενώ το δελτίο τους έχουν ζητήσει επίσης και οι Τσομπάνης, Τζαφέρος, Θωμάς, Οικονομίδης (ναι αυτός που ανακοινώθηκε ότι έχει συμφωνήσει και για τη νέα χρονιά), ενώ οριστικά έχει αποχωρήσει και ο Μόνος. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που ο προπονητής είχε ζητήσει την παραμονή τους και πάνω τους σχεδίαζε να χτίσει τη νέα ομάδα.

Παράλληλα το "eviagoal" επικοινώνησε με τον Γιώργο Τόλια και ζήτησε να πληροφορηθεί τους 12 ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον αντιπρόεδρο να απαντά: "Δεν τους θυμάμαι αυτή τη στιγμή θα τους δείτε τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα που αρχίζει η προετοιμασία". Αν και στις 5 το απόγευμα θεωρείται αδύνατο μέσα στη ζέστη να ξεκινήσει η ομάδα εμείς θα είμαστε στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας να καταγράψουμε την "πρώτη" της Χαλκίδας.

Άλλωστε θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε έναν ποδοσφαιριστή που μετά από καριέρα σε Ηρακλή Ψαχνών. Επισκοπή, Παναργειακό και Αιολικό επιτέλους επιστρέφει στον πόλη που τον ανέδειξε για να αγωνισθεί με τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς. Μιλάμε για τον Κώστα Σπανό που ο κ. Τόλιας δημόσια (σε ραδιοφωνική εκπομπή) ανακοίνωσε ότι αποκτήθηκε και όλοι μας ανυπομονούμε να θαυμάσουμε με την φανέλα των "νερατζούροι".