Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΟ Χαλκίδας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων & Εφήβων -Νεανίδων

Την Κυριακή, 19 Ιουλίου έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων & Εφήβων- Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο από  17 – 19 /07/2015.
Με πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά τους κορυφαίους πρωταθλητές μας, Άκη Μπόνια και Φώτη Στόγιο , ο Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΟΣ κατέκτησε την 20η θέση στην κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων ανάμεσα σε 126 Σωματεία με 21,5 βαθμούς.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς, Άκης Μπόνιας, ο οποίος ανήκει φέτος στην διπλή κατηγορία εφήβων ως μικρός έφηβος,  κολύμπησε και στους τρεις τελικούς των ατομικών του αγωνισμάτων, δεν κατάφερε να πάρει όμως ένα χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμά 50μ. πεταλούδα εφήβων, αφού έχασε την 3η  θέση με διαφορά 6 εκατοστών του δευτερολέπτου , με χρόνο 00:25.97  αντί 00:25.91, ενώ επίσης κατέλαβε την 5η θέση στα 100 μ ελεύθερο με χρόνο 00:53.86 και την 8η θέση στα 50 μ ελεύθερο με χρόνο 00:24.70.

Ο δεύτερος πρωταγωνιστής αλλά μεγάλος αγωνιστής, ο Φώτης Στόγιος, απέδειξε το μέγεθος της ψυχής του, εκεί  που τον πρόδιδε το σώμα του τον οδηγούσε η ψυχή του (λόγω της πολύ μικρής προετοιμασίας του φέτος, μόλις ένα μήνα από το Πρωτάθλημα, ως μαθητής της Γ΄Λυκείου),  κάνοντας κούρσες συγκλονιστικές, επαναλαμβάνοντας ατομικά ρεκόρ την ίδια μέρα με διαφορά μιας ώρας , στον τελικό του αγωνίσματος 100 μ ύπτιο, κατακτώντας την 5η θέση με χρόνο 01:00.51 και  στο ομαδικό αγώνισμα 4Χ100 Μ.Ο.  με χρόνο 01:00.71. Επίσης κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος 50 μ ύπτιο με χρόνο 00:28.35 και την 8η θέση στα 200 μ ύπτιο με χρόνο 02:16.80.

Στην κατηγορία παίδων στα ομαδικά αγωνίσματα 4 x 100 μ ελεύθερο και 4 x 200 μ ελεύθερο κατέκτησε ο Ν.Ο.Χ.  την 8η θέση , με τους αθλητές Νικάκη Παναγιώτη, Παυλάκη Ιάσονα, Παπαδημητρίου Νικόλαο και Ρουμπή  Δημήτριο.
Σημειωτέον ότι φέτος οι  11 από τους 16 αθλητές μας ανήκουν σε διπλές κατηγορίες Παίδων , Εφήβων , Κορασίδων και μάλιστα στους μικρούς και μικρές των κατηγοριών, αυτό δημιούργησε ανασφάλεια και φόβο, με αποτέλεσμα να μην πιστέψουν στον εαυτό τους  και να μην παλέψουν αρκετά τις κούρσες. «Αυτά είναι εμπειρίες,» επισημαίνει ο προπονητής τους Αλέκος Κοτρώτσιος, «μια κολυμβητική χρονιά έκλεισε, μια νέα αρχίζει».
Συμμετείχαν με εξαιρετικές επιδόσεις οι αθλητές και αθλήτριες:
Φτούλης Μανώλης, Τσιλικόχρυσος Δημήτρης, Δήμου Σωτήρης, Γυμνόπουλος Ευάγγελος, Καλουτάς Γεώργιος, Κάτσιαβος Γιάννης, Λεβαντής Αλέξανδρος, Τσότσου Ευαγγελία και Πολίτη Πηνελόπη.
                                                          Η εφορία κολύμβησης