Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θετικές εντυπώσεις για την Ιστιαία που ήλθε 0-0 με τον Οπούντιο (Video δηλώσεις Θ. Γουρνά)

Μια πολύ δυνατή και σφιχτοδεμένη ΑΕ Ιστιαίας είδαμε χτες, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας
περιόδου, με τα αποτελέσματα της δουλειάς του Θανάση Γουρνά να είναι εμφανή από την αρχή του.
Η ομάδα της Ιστιαίας αγωνίστηκε με τον Οπούντιο Μαρτίνου που συμμετέχει στη Γ΄Εθνική και πέρσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση και θα μπορούσαμε να πούμε πως η διαφορά κατηγορίας, δεν ήταν και τόσο εμφανής.

Οι παίκτες της Ιστιαίας κατέβηκαν στο γήπεδο με δυο σχεδόν ενδεκάδες που μοιράστηκαν το παιχνίδι στα δυό ημίχρονα και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού να φορά για πρώτη φορά ο Μάικ Τόουρφρε.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μαρτίνου είχε σαφή  υπεροχή και έχασε καλές ευκαιρίες (με κορυφαία αυτή του Σπυριδάκη που βρήκε το δοκάρι του Μπιμπάι) που αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά από τους παίκτες του Θ. Γουρνά.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Ιστιαίας πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν με τη σειρά τους ευκαιρίες να σκοράρουν (πολύ καλές στιγμές ήταν αυτές με τους Δήμου και Ανέστη).

Τελικά το παιχνίδι έληξε χωρίς τέρματα, άφησε όμως πολλά χρήσιμα συμπεράσματα και θετικά σχόλια για την ομάδα της Ιστιαίας, που ξεκίνησε την προετοιμασία της πριν από μερικές ημέρες.

Α.Ε. Ιστιαίας (Γουρνάς): 
Μπιμπάι, Κατσικόγιαννης, Βασιλείου, Τόουρφε, Γκογκομήτρος, Δαρζέντας, Στεργίου Α, Ανέστης Β, Ανέστης Χ, Γεωργίου, Γοργομάτης Ν - Μουρίδης, Τριανταφύλλου, Γοργομάτης Α, Καρατσόλιας, Στεργίου Η, Καλυβάτσι, Γαβριήλ, Δήμου, Καπόλος.

Δοκιμάστηκαν και οι Αντώνης Καλίτσης και Εμάνουελ Μπράουν.

Οπούντιος Μαρτίνου (Ζαχαρόπουλος): 
Τσίμας, Κουτσούμπας, Νικολόπουλος, Σπυριδάκης, Τσέλος, Καλαμάτας, Δέδες, Πατσαρούχας, Καντού, Κακαβάς, Κόκα - Στυλιανός, Δαλαμάρας, Τσάκος, Θεοδωρίδης, Ζουλέσκου, Δημητρέλης

Διαιτητής: Πόγκας
Βοηθοί: Κωνστάντιος - Φραντζή

Δηλώσεις του Θανάση Γουρνά μετα τον αγώνα

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

2-8-2015 ΙΣΤΙΑΙΑ-ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ 0-0 φιλικο