Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μισό βήμα για την ΑΕΚ Χαλκίδας προς την Α' κατηγορία. 3-0 την ΑΕΚ Ν Πύργου (Βίντεο Φωτορεπορταζ)

Καθαρή νίκη πέτυχε η ΑΕΚ Χαλκίδας στον αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΄΄Ηλ. Κουτσουφάκης'' του Προκοπίου με 3-0 επί της ΑΕΚ Ν. Πύργου σε ένα αγώνα που στο Β' μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σημείωσαν και τα τρία γκολ που τους έδωσαν την νίκη και βέβαια την ευκαιρία να διεκδικήσουν την Κυριακή το εισιτήριο που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.
Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ Ν Πύργου είχε μια καλή στιγμή στο 4' όταν ο Καραβάς πλάσαρε αλλά ο Μπόλμπασης έσωσε την εστία του.Δυο ευκαιρίες είχε και η ΑΕΚ Χαλκίδας όταν στο 15' δυνατό σουτ Ξυφαρά απέκρουσε ο Τσαίνης και στο  25'   Δυνατό σουτ Μπασούκου μπλόκαρε ο Τσαίνης. Με αυτές τις φάσεις και με το ισόπαλο 0-0 έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ Χαλκίδας πήρε τον έλεγχο του κέντρου και κατάφερε στο 55' να ανοίξει το σκορ όταν ο Τσιβίκας ανατράπηκε και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαϊωάνου 1-0.
Στο 67' ο Ξυφαράς με μονοκόμματο δυνατό μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σημειώνοντας το 2-0.
Από το 74' η ΑΕΚ Ν Πύργου έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής με 2η κίτρινης του Τριανταφύλλου.
Στο 81' η ΑΕΚ Ν Πύργου διαμαρτυρήθηκε ζητώντας πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού.
Στις καθυστερήσεις στο 93' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξυφαρά ο Παπαϊωνάνου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


ΑΕΚ Χαλκίδας
Μπόλμπασης, Μασττραντωνάς (46' Πατρινός), Δουρμούσογλου, Μεταξάς, Μπισμπικόπουλος, Παπαδέδες (96' Λαφαζάνης), Μπασούκος, Ξυφαράς, Παριανός (68' Κάραλης), Παπαϊωάνου, Τσιβίκας
ΑΕΚ Ν Πύργου
Τσαίνης, Κριάρης ( 68' Γιουκάϊ), Νταής, Γιουκάϊ Εντ, Τριανταφύλλου, Καψάλας, Ντέντης, Λυσέας, Καπάνταης (78' Κόντος), Καραβάς, Στραφιώτης(63' Ξυράφης)


Ακούστε την περιγραφή των γκολ και δηλώσεις προπονητών καθώς και του Προέδρου της ΑΕΚ Χαλκίδας κ. Ελευθεριάδη

ΔΕΙΤΕ πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα