Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκινάει η Ανάβαση Ομαλού στην Κρήτη

Ξεκινάει ο 5ος γύρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αναβάσεων με την 10η Ανάβαση Ομαλού στην Κρήτη. Χθες έγιναν τα δοκιμαστικά και από τους χρόνους που έγιναν φαίνετε ότι σε λίγο η μάχη θα είναι συναρπαστική στον αγώνα που θα ξεκινησει σε λίγο.
Όλα είναι έτοιμα, η ΑΛΑ Χανίων πανέτοιμη και ο κόσμος που έχει κατακλύσει τον Ομαλό είναι πάρα πολύς για να παρακολουθήσει τον αγώνα.
Το Eviagoal  είναι στην Κρήτη και θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα με συνεχή ρεπορτάζ από την Ανάβαση Ομαλού.
Ξεκίνησε το Α' σκέλος του αγώνα πριν λίγο με τον Νίκο Ντούρα να έχει κάνει χρόνο 3.05.29 και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά, ενώ με 3.06.09 πίσω του ο Λευτέρης Γομπάκης στην κατηγορία Ν3 που προηγείται στην βαθμολογία.
Δύο διακοπές μέχρι στιγμής στον αγώνα από μηχανικές βλάβες του Πόλλια Μιχ. στην Α6 και του Χρ. Λάππα στην Α7( έξοδος)  οι οποίοι διέκοψαν τον αγώνα. Υπήρξε και μια τρίτη διακοπή για να καθαριστεί το οδόστρωμα από λάδια ενώ μετά το μισό του αγώνα επέστρεψαν τα αυτοκίνητα που είχαν εκκινήσει( και ο αγώνας θα συνεχιστεί με την ομάδα Ε και τα ιστορικά για να ολοκληρωθεί το 1ο σκέλος του αγώνα.

Καλός και ο Παντελής Βασιλειάδης με 2.57.96 που είναι πρώτος, ενώ εξαιρετικός και ο Θαν. Κουρνιάτης με χρόνο 3.00.87στο 1ο σκέλος.Με 2.46.45 ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν ο ταχύτερος του 1ου σκέλους της ανάβασης Ομαλού με δεύτερο τον Παντελή Βασιλειάδη.
Μετά από δύο ώρες ολοκληρώθηκε το 1ο σκέλος και σε λίγο θα ξεκινήσει το 2ο.

Δείτε on line τα αποτελέσματα του αγώνα
http://www.omae-epa-live.gr/