Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποδοσφαιριστής της Χαλκίδας ο Κώστας Σπανός

Στην απόκτηση του Κώστα Σπανού προχώρησε ο ΑΟ Χαλκίς. Πρόκειται για μια πολύ καλή προσθήκη στην επιθετική γραμμή της ομάδας και την 2η θετική κίνηση της νέας διοίκησης μετά την παραμονή του Γιώργου Λάμπρου. Ο 25χρονος επιθετικός μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης στο αγαπημένο 4-3-3 του προπονητή.

Λογικά ο Σπανός θα βρίσκεται αύριο στην «πρώτη» του ΑΟ Χαλκίς εκεί που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα δώσουν το παρών οι εκτός από τους Ευσταθίου, Τσομπάνη, Δήμου, Τζαφέρο, Μόνο,  Θωμά. Ανέστη, Φιλιππίδη και οι Αυλωνίτης, Βαλκάνος. Η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με την Προπονίδα για την απόκτηση του Ντουμάνη, αλλά για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται να καταβληθεί το οικονομικό τίμημα.


Παράλληλα ο Σπύρος Οικονομίδης δεν θα συνεχίσει στο δυναμικό του ΑΟ Χαλκίς καθώς φαίνεται ότι έχει προτιμήσει να αγωνισθεί στη Δροσιά, όμως θα δώσει το παρών στις πρώτες ημέρες προετοιμασίας του ΑΟΧ, καθώς του ζητήθηκε να μην φύγει αμέσως προκειμένου να υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στην έναρξη της προετοιμασίας για να μην δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις.