Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Χτίζουμε από την αρχή μια νέα ομάδα» το σύνθημα στον αγιασμό της Αναγέννησης Ιστιαίας.

«πρώτη επίσημη» χτες για την Αναγέννηση Ιστιαίας η οποία ξεκίνησε τη νέα αθλητική χρονιά με τον καθιερωμένο Αγιασμό  στο γήπεδο της Ιστιαίας.
Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο χώρο των αποδυτηρίων της ομάδας στις 18:00 της Δευτέρας 3 Αυγούστου.
Εκεί βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες και οι παράγοντες της ομάδας, και λέμε σχεδόν μιας και ο χρόνος είναι τέτοιος που κάποιοι έλειπαν διακοπές και κάποιοι είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ο Γραμματέας της ομάδας Λευτέρης Κατσαντώνης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
χαιρέτησε τους παίκτες και καλωσόρισε τους νέους, μίλησε για τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά και  για την αλλαγή ονόματος. Ανάμεσα στα άλλα είπε: «το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και εγώ προσωπικά, θα είμαι πάντα δίπλα σας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Θα πάρετε όσοι δεν έχετε τα τηλέφωνά μας και θα μας καλείτε σε ότι χρειαστείτε άφοβα».

Και ο Λάμπρος Σπίντζος σαν προπονητής, είπε και εκείνος δυο λόγια στους παίκτες και τους περιέγραψε το προπονητικό πλάνο της χρονιάς.
Στη συνέχεια προπονητής και ποδοσφαιριστές βγήκαν στο χόρτο όπου και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.
Μιλώντας με τον Λάμπρο Σπίντζο αργότερα, μεταξύ άλλων δήλωσε για τους αναγνώστες του EviaGoal: «Φέτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία. Σαν βασικό στόχο όμως έχουμε να χτίσουμε μια ομάδα από την αρχή, πάνω σε υγιείς βάσεις, ώστε χρονιά με χρονιά να γίνεται ακόμα καλύτερη».

Δείτε αποσπάσματα απο τον Αγιασμό και τους χαιρετισμούς

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία
3-8-2015 Αγιασμος Αναγέννησης