Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βασίλισσα ξανά 17 χρόνια μετά.( Δηλώσεις VIDEO)

Η ΑΕΚ Χαλκίδας επέστρεψε στη φυσική της θέση μετά από 17 χρόνια επικρατώντας του Όλυμπου Γυμνού με το εμφατικό 4-1. Ο «δικέφαλος» ήταν ανώτερος και καθάρισε το ματς στα 27 πρώτα λεπτά όταν και προηγήθηκε με 3-1, ενώ στην επανάληψη στην ουσία διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ πετυχαίνοντας ένα ακόμα τέρμα.
Εκρηκτικό ξεκίνημα

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και ευτύχησαν στην πρώτη καλή τους φάση να ανοίξουν το σκορ.  Πριν ακόμα συμπληρωθεί το 2ο λεπτό ο Ξιφαράς εκτέλεσε κόρνερ και ο Παριανός μόνος αφύλακτος από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Όλυμπος αντέδρασε άμεσα και στο 11΄ο Σπύρος Αργύρης μόνος απέναντι από τον Μπόλμαση πλάσαρε μόλις άουτ. Ένα λεπτό αργότερα φάση καρμπόν με τη μόνη διαφορά ότι ο γκολκίπερ της ΑΕΚ πρόλαβε να διώξει, όμως ο Κηρύκος που έγινε αποδέκτης της μπάλας με μακρινό πλασέ ισοφάρισε. 

Ο νόμος του "Τσίβι"
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που η ομάδα από το Γυμνό αντέδρασε καθώς το λόγο πήρε ο Γιώργος Τσιβίκας που με δυο τέρματα αύξησε το σκορ σε 3-1. Το 2-1 έγινε στο 19΄όταν ο Ξιφαράς έκλεψε τη μπάλα από τον Βεσέλι (οι τυπικά φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ αλλά δεν πρέπει να έχουν δίκιο) και έκανε σέντρα στη πλάτη της άμυνας και ο Τσιβίκας με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-1. 8 λεπτά αργότερα σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση ο «Τσίβι» έκανε σέντρα σουτ ο Μωραίτης αιφνιδιάστηκε καθώς η μπάλα πέρασε από δυο παίκτες, αλλά  κανένας δεν τη βρήκε και έτσι έγινε το 3-1.
Με 10 τελείωσαν και οι δύο.
Στην επανάληψη όλα τελείωσαν οριστικά στο 55΄ όταν ο Βεσέλι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκε και ο Μπασούκος. Στο 64΄ο Μεταξάς από κοντά διαμόρφωσε το 4-1 μετά από κομπίνα Ξιφαρά και Παπαϊωάννου σε στημένη φάση. Δύσκολο το έργο του Βρακά που το έφερε σε πέρας έστω και με λάθη. Καλοί οι βοηθοί Καμπούρης και Κωστάντιος.  
Ακούστε δηλώσεις μετά τον αγώνα
ΑΕΚ Χαλκίδας Μπασούκος
Μπόλμπασης, Μεταξάς, Δουρμούσογλου, Σεφέρης, Μπισμπικόπουλος, Παπαδέδες (85' Καραλής), Μπασούκος, Ξυφαράς, Παριανός(90' Μοκάνο), Παπαϊωάνου(79' Λαφαζάνης), Τσιβίκας.

Όλυμπος Γυμνού: Αγριόδημος
Μωραίτης, Κιούσης Βαγγ, Σκεμπές(53' Σακκής), Κιούσης Δ, Πάττας, Βεσέλι, Αργύρης Σπ, Αργύρης Ηλ, Κυρήκος, Ντούρμας, Ζαχαριάς( 71' Κοτρογιάννης).