Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν ξέρουν πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Με τον Άρη να διεκδικεί την άνοδο στο Διαιτητικό Δικαστήριο με νέα αίτηση αναψηλάφησης της περίεργης απόφασης της Εφέσεων, η τρίτη κατηγορία περιμένει στην... σειρά της.

Δεν ξέρουν στην ΕΠΟ πότε θα γίνει η κλήρωση, αλλά ούτε καν η σέντρα του πρωταθλήματος. Και επειδή γνωρίζουμε ότι αρκετές ομάδες έχουν πάρει τηλέφωνο στην Ομοσπονδία και ρωτούν το αυτονόητο, η απάντηση που τους δίνουν είναι η εξής «δεν έχουμε ιδέα!» και πως «πρώτα θα τελειώσει το θέμα με την Football League και μετά βλέπουμε».

Συγκλονιστικά πράγματα. Για να μην έχετε αυταπάτες. Κάτι ανάλογο συνέβη και στην Super League. Κλήρωση στο παρά πέντε με ΟΜΑΔΑ Α και ΟΜΑΔΑ Β και λίγο πριν τη σέντρα μάθαμε την 16η ομάδα. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουν βγάλει ημερομηνίες για την Γ' Εθνική. Έχουν, όμως, κάνει πλάνο για τον καταρτισμό των ομίλων.

Τελικά εκεί στην ΕΠΟ και την επιτροπή του πρωταθλήματος έχουν πάρει χαμπάρι ότι στις 20/9 η χώρα ξαναπάει στις κάλπες για βουλευτικές εκλογές και πως οι (ερασιτεχνικές) ομάδες κοντεύουν να καούν στο... ζέσταμα;
πηγή: onspor