Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Χρήστος Κεραμιώτης μιλάει για τον Άρη Αγίας 'Αννας

Mε τον Πρόεδρο του «Άρη Αγίας Άννας» Χρήστο Κεραμιώτη μιλήσαμε για την ομάδα του, ενόψει της έναρξης του Κυπέλλου Εύβοιας και του αγώνα της Κυριακής με την «Αναγέννηση Γιάλτρων».
Από την άλλη, ο Βαγγέλης Μακρής από ρεπορτάζ που έκανε, μας πληροφόρησε (και ο Χρήστος Κεραμιώτης το επιβεβαίωσε) πως από την ομάδα στο παιχνίδι του κυπέλλου θα απουσιάζει ο Σωκράτης Δροσούνης μιας και «κουβαλάει»  τιμωρία από πέρσι.

Πάμε όμως σε αυτά που μας είπε ο Πρόεδρος του «Άρη Αγίας Άννας»

Κύριε Κεραμιώτη, η ομάδα σας είναι έτοιμη για το παιχνίδι κυπέλλου και τι επιδιώκεται;

Η καλοκαιρινή και τουριστική περίοδος δε μας έχει δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε ακόμα την προετοιμασία μας. Παρόλα αυτά ο στόχος μας πάντα είναι η νίκη και η πρόκριση.

Ο στόχος της ομάδας σας για το φετινό πρωτάθλημα ποιος είναι;

Η ομάδα μας πάντα προσπαθεί να έχει μια αξιοπρεπή εμάνιση στο πρωτάθλημα. Έτσι και φέτος ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να περάσουμε καλά και βέβαια να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά καταφέρουμε στον βαθμολογικό πίνακα.

Προπονητής θα είναι ο ίδιος με πέρσι;

Ναι. Ο Γιάννης Σταματίου θα είναι και πάλι στο τεχνικό τιμόνι της ομάδας μας.

Θα μας πείτε για το ρόστερ της ομάδας; Έχετε αποχωρήσεις  Μεταγραφές έχετε κάνει;

Έχουμε μία αποχώρηση από τον Άρη και συγκεκριμένα μιλάω για την αποχώριση του Δήμήτρη Αγγελόπουλου.  Από την άλλη έχουμε κάνει και προσθήκες στο ρόστερ μας, με στόχο πάντα να δυναμώσουμε την ομάδα μας. Έχουν έλθει λοιπόν στην ομάδα οι: Γιώργος Τσούπρος (από Ολυμπιακό Λίμνης), οι αδελφοί Νίκος και Γιώργος Περήφανος (από την ΑΕ Ιστιαίας), Αλέξης Τσιντίμοφ (από Σπαθάρι), οι Χρήστος και Κώστας Βασιλείου (από Κεχριές) και επίσης από Στροφυλιακό οι Στάμου, και Νίκος Κεντρής.