Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μακρυκάπα-Λήλας 1-0: Χορεύοντας με τους λύκους

Η Μακρυκάπα νίκησε με 1-0 τον Λήλα και του στέρησε την ευκαιρία να περάσει μόνος στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι "λύκοι" άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο δάγκωσαν στο 10΄ με τον γκολ του Καρκαλή και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν έξυπνα το παιχνίδι, φτάνοντας σε μια (σχετικά) άνετη επικράτηση που θα μπορούσε να έρθει και με μεγαλύτερο σκορ.  Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και δεν δικαιολόγησαν την υψηλή βαθμολογική τους θέση.

Σε μια από τις λίγες καλές τους επιθέσεις στον αγώνα στο 9΄ οι παίκτες του Λήλαντα έφτασαν έξω από τη περιοχή του Μπόλμπαση ο Αγραφιώτης πέρασε ωραία μπαλιά στον Μπράχο το τελείωμα του όμως πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10΄ με τον Ντούμα να εκτελεί κόρνερ και τον Καρκαλή με κεφαλιά να πηδάει ψηλότερα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα το διαγώνιο σουτ του Ζαούρη κατέληξε στα χέρια του Αγριόδημου και στο 24΄ ένα καλό σουτ από τον Μπράχο πέρασε λίγο άουτ. Κάπως έτσι φτάσαμε στη λήξη του ημιχρόνου.

Και ενώ η λογική έλεγε ότι οι παίκτες του Τάσου Ταυταρίδη θα βγουν δυνατά για να γυρίσουν το ματς, η Μακρυκάπα ήταν αυτή που έλεγχε τον ρυθμό. Στο 46΄ο Τσομάσκα ξεχύθηκε στη κόντρα όμως το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα από γύρισμα του Μακρή η μπάλα κόλλησε στη λάσπη ο Ζαούρης προσπάθησε να πλασάρει με τον Αγριόδημο να σ΄ώζει την εστία του. 

Ο "λαμπαδηδρόμος" δημιούργησε δυο καλές φάσεις στο 52΄ και το 56 με τον Αγραφιώτη, όμως μετά την αποβολή του Χαλιώτη σε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Τσομάσκα το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Στο 77΄ η υπέροχη λόμπα του Τσομάσκα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο τελευταίο 10λεπτο οι γηπεδούχοι κράτησαν άνετα μακριά από την εστία του Μπόλμπαση τους κινδύνους φτάνοντας στην επικράτηση. 

Άριστη η διαιτησία του Σέγκου και τον βοηθών Παραδεισόπουλου και Χουλιαρά.

ΑΟ Μακρυκάπας (Β. Τόγιας):
 Μπόλμπασης, Μπαλόζι, Χασάνδρας, Καρκαλής, Θωμόπουλος, Σηφάκης (82΄Βαρτζής), Ντούμας (90΄ Πεταλωτής), Ρωμανός, Ζαούρης (64΄Τσώκος), Τσομάσκα, Παπίλας

Λήλας Βασιλικού (Π. Ταυταρίδης):
Αγριόδημος, Δ. Κικίδης, Ντούνας (73΄Αλεξίου), Μακρής, Αυλωνίτης, Χαλιώτης, Μπράχο (85΄Κυτίνος), Κουτασυλής, Αγραφιώτης, Μαστροκώστας, Χρηστίδης,  
Ρεπορτάζ: Ιωάννης Κικίδης